Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem
Dzięki Monia za przekazanie informacji
A wam dziewczyny za dobre słowo
Zuza jak juz pisała Monia ma 1480g ( i czy Ty Ruda sygerujesz ze moje dziecko jest największe???) przepływy okey, najdłuższe ma nogi
, reszta pomiarów różni sie o 1 lub 2 dni wiec to dobrze. Doktorek sprawdzał czy nie ma przypadkiem pępowiny koło szyji i nie ma. Całe szczęście. Za 3 tyg będę miała badanego paciorkowca. Dalej utrzymuje ze cesarke robimy pod koniec lipca. Poza tym małej sie nie spodobała głowica od USG bo w nią kopala, a przed badaniem była spokojna a jak co do czego to latała mi po brzuchu
tym razem mnie nie ważył. Zdjęcia nie mam, mam filmik, jak mi sie uda to moze potem wrzuce na fb.
Lanusia cieszę sie ze jestes juz w domku i nic Wam nie jest. Odpoczywaj i dbaj o Was!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 18:20
Ruda27, Sylka, pekinka82, Camille87, Moni&, Magda2013, MILA, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
lanusia powiem tyle UF!!! ciesze sie ze z Lilianka wszystko dobrze.....ja mam za tydzien wizyte sprawdzi jak moja szyjka hehe i cos czuje ze maly bedzie ok 1500g wazyl
Madzikovy, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
no mam tez nadzieje taka ze nawet nie zaloza tego krazku hehe dzis maz sie smial ze mnie jak po miescie szlismy bo musialam przystanac bo kurcze nie dosc ze cieplo to maly tak po pecherzu glowka mi walil ze myslalam ze sie posikam maskara hehe
-
nick nieaktualnyMadzia no Twoja corcia chyba najwieksza
pozniej moj babelek
chyba ze niedlugo ktoras mamusia ma wizyte i okaze sie ze inny maluch jest wiekszy
Kada to dobrze ze za tydzien Ci lekarz sprawdzi szyjke. Ja mam tez za tydzien w srode wizyte u gina tutaj i ciekawe co powie o mojej szyjce i wodach..
Co do dusznosci tez mam ze ciezej mi sie oddycha ale jeszcze nie jest tak zle.. Jak leze to mnie czesto gniecie i mi ciezkoMagda2013, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Ruda ale twoj maly tez jest spory zrobmy liste ile kto wazy po ostatniej wizycie chodzi o dziecko zaczynam dopisywac sie:
1. mateuszek 1100g
2, Zuzia 1480g
3.
4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:09
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
kada super fotka fryzura naprawdę zmienia... buzia całkiem inna... no i jaki brzusio...
agapasttwój brzusio też śliczny...
kamila miałam ochotę polizać ekran... ciacho musi być pyszne...
lanusia cieszę się że u was ok... i niech już tak zostanie do końca...
ruda budź tego swojego chłopa bo jak się wyśpi to ci w nocy spać nie da...
madzia ależ masz dużą córcię... i bardzo dobrze niech rośnie na zdrowie
a ja mam w domu sajgon... M montuje szafę... sam od podstaw... nie mam miejsca czystego... RATUNKU niech mnie ktoś przygarnie na tydzień...Ruda27, Magda2013, Madzikovy, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Madzia babelek juz z malej
:* gratuluje
Lanusia witaj z powrotemcuiesze sie ze udalo sie zapanowac nad sytuacja :* mam nadzieje ze Lilianka wytrzyma do konca lipca w brzuszku, trzymajcie sie kochane
Mialam bardzo przyjemny dzien z mamakawa na ogrodzie, ciasto ze sliwkami i welna dookola nas i pomysly i szkice
ahh milusio. Udalo nam sie upolowac online pampersy mega paka 74szt za chyba Ł 5,49, w sumie wychodzilo 0.08p za sztuke
trzy takie paki zamowilam na razie w rozmiarze 1.
Za to lekarkawrrr moge uzywac tylko rozgrzewajacych plastrow na plecy
jeden plaster na 12h max i do kosza, w dwoch miejscach mnie boli, a za 3plastry zaplacilam prawie 4funty
Mam dac im szanse do kolejnego tyg
czyli jutro do pracy
Dziewczyny... poradzcie cos, bo wujek google mnnie przeraza... dzis poczulam takie bardzo bolesne ciagniecie jakby szyjki macicy... albo jakby ktos probowal cos przeciskac przez nia... troche sie boje tegopowiedzcie ze wszystko ok....
Ruda27, Madzikovy, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1. mateuszek 1100g
2, Zuzia 1480g
3. Maja 856g
4. Lilinka 1039g
5. Nataniel 1450g
Aggie musle ze ten bol kest normalny, wszystko sie rozciaga..
Fajnie ze mialas taki mily dzien z mamawspolczuje ze mimo boli musisz isc do pracy
Positove teraz sajgon ale pozniej sliczna szafa bedzie
Ja bylam sama na spacerku, posluchalam muzyczki i stwierdzilam ze czesniej bede nawet sama chodzilaDodi lubi tę wiadomość