Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMmmm Kamila podziel sie
ale bym zjadla
Aga no najlepiej wlasnie posluchac paru rad od kogos a pozniej j tak samemu sie przekonac
Ja juz na lawceszkoda ze nie mam dzialki zeby sie polozyc na lezaku czy cos
ale wzielam sobie soczek i kawalek ciasta i bede sluchac muzyczki
Camille87, Sylka, positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Agapast sliczny brzusio
Kamilka ale ciachoja wlasnie pol paczka zjadlam
alantan tez jest bardzo dobry, ale to musimy wypróbować na naszych maluszkach jak sie sprawdzi i jeden i drugija sama uzywamlam alantanu na rozne podraznienia, otarcia, swietnie sie sprawdzal!
Ja póki co zamówiłam ten sudocrem , bepanthen na brodawki, no i dokupie jeszcze alantan w aptece.Camille87, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
Daria milej posiadowki, opal nogi
Agapast fajny brzuszek taki malutkimoja siostra mi dzis powiedziala ze taki brUch jak ja to miala w 5 miesiacu (w drugiej ciazy)
ale dodala ze dobrze ze nie jest jakis ogromny bo bym narzekala i ciezko by mi bylo chodzic.
i tak jest ..
Ruda27, Sylka, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po spacerku
posiedzialam na sloncu,ale lawka byla niewygodna bo bez oparcia.
Wyniki moczu ok tylko ph mi sie zwiekszylo do 7 a wczesniej mialam 5,5. Ciekawe co lekarz powie, ale to chyba nic powaznego ?
Agapast Ty chudzinko,jaki malutki brzuszek i wogole jestes bardzo szczupla
Camilla podeslij kawalek ciasta do Bydgbo wyglada smakowicie
Moni to masz wczesniej ode mnie, ja ide na 16
Co do pieluch to ja tez na poczatku bede uzywala pampersy a potem DadyMoj kuzyn nie polecal tych pomaranczowych pampersow Sleep&Play-mowi ze sa beznadziejne. A do pupy sudokrem a potem moze jakis tanszy zamiennik.
A myslicie ze zamiast sudokremu mozna stosowac oliwke na odparzenia ?
Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
dzięki, no mały, ale co poradze, juz nie przezywam, jeszcze sobie paznokcie sama maluję, wiec są plusy:)
Kamila, tez bym zrobiła takie ciacho, ale mój mąż czasami wraca o 23 z pracy, to nie wiem kto by to zjadł, takie truskawki to trzeba szybko jeść. Ty to jestes super gospodyni.Ruda27, Camille87, Sylka, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyMagda ja mialam ph 8 na ostatnim badaniu i gin nie mowil ze zle wiec 7 chyba tez jest ok
Agapast dziekuje ale gospodynia to slaba jestem, to ciasto bylo proste ale wiele rzeczy mi nie wychodzi, np wczorajsze knedle ciasto za twarde hehe ale ja wprawy nie mam
Jak cos to zapraszam do mnie na ciachoRuda27 lubi tę wiadomość
-
Nic mi nie mów o knedlach, jak ostatnio się za nie wzięłam, to sama do siebie bluźniłam. jeśli chodzi o ciasta, to robię takie, które się mikserem miesza, bo to zagniatanie mnie wnerwia. a w ogóle to wolę gotować niż piec, na szczęście jest mnóstwo cukierni z naprawdę dobrymi ciastami, a na 2 osoby to cenowo nie ma różnicy.
Camille87, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
A ja mam dzis na obiad pierogi z biedronki, nie chce mi sie gotowac:P w ogóle lenia dzisiaj mam jakiegoś
niech juz mąż wraca bo chce wyjść z domu wreszcie:)
czytałam z nudów opinie na temat szpitala, w którym bede rodzic i jestem mile zaskoczona, tyle pozytywnych opinii i to z tego roku:) jedyny minus o którym wszystkie mamy piszą to brak pomocy przy przystawianiu do piersi, nie wiem może wychodzą z założenia ze każda kobieta juz to powinna umieć. no ale takie opinie podbudowują
Quedni dzieki za tytuły:)
kada Ty to juz masz brzuszek faktycznie jak na 9 miesiac hehedlatego ten Twój Mati sie tak wierci, ale jeszcze troche:)
kurde jak sobie pomyśle, że jeszcze 2 miesiace z hakiem to zaczynam sie bac
a moj maluszek znowu sie odwrócił i ułożył w swojej ulubionej pozycji bo do czuje z prawej strony wysoko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:45
Camille87, Sylka, amela, Quendi, positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny