Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doberek
Madziu powodzenia na wizycie
Dziewczyny gratuluje 30 tygu mnie ostatni dzien 2 trymestru wedlug belly
Corcia moja to bzika dostala wczoraj po tym badaniuz wieczora jeszcze tak tancowala w brzuchu ze nawet Darek mogl to zauwazyc
Dzis mam wizyte z tymi plecami u lekarza
jak mi kaza brac paracetamol to sie chyba powiesze
nie dziala! no nic... trza bedzie jeszcze na troszke do pracy wrocic.
Idziemy tez z mama powybieraac welne na kocykaaaleeee jestem podekscytowana
uwielbiam mixy kolorow
I zyczymy z Maja wszystkim milego dniabo pewnie bede pozno
Madzikovy, Sylka, Ruda27, Camille87, MILA, Magda2013, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie zatem udanego dnia
Kama, to gratulacje, tez bym wolała aby moja córka juz czerpałam z zapasówa mam wrażenie ze ona je dalej gromadzi
hah
Dzięki Sylka. W takim razie masz spokojny, relaksujacy dzienpozazdrościć.
Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila swietnie! Zazdroszcze
tez sie dzisiaj wazylam, i waga stoi ale ja juz glupieje z ta moja waga bo ona lubi mnie delikatnie oklamywac
Sylwia to szykuje sie mily dzien, odpoczywaj i relaksuj sie
Tez chyba musze poczytac tego bloga z analizami.. Bylam zdecydowana na chusteczki pampersa ale zobaczymy
Camille87, celia, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila gratuluję wagi
Ja się staram odżywiać racjonalnie, ale czuję, że teraz częściej jestem głodna
Co pewnie waga też pokaże
Aggie niesamowity ten filmik na fbOglądaliśmy wczoraj oboje i się cieszyliśmy, że nasze maleństwo też bryka w takich "okolicznościach przyrody"
U mnie na termometrze 33,5Ale akurat słońce na niego świeci
Camille87, MILA, Ruda27, Aggie, mala_mi, positive, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria, no ta Twoja waga lubi oklamywac
mkze tm razem nie skoczy tak nagle
Mi belly pisze 8 miesiac ale belly zawsze o krok do przodu
Kochane ja sie zbieram na spacer bo jest cudownie!
Nadrobie pozniej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:00
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
u mnie na razie 20 stopni, ale jest goraco:P
Kamilka gratuluje wagi:) mam nadzieje ze moj synus tez zacznie w koncu z zapasow korzystac:P
Sylwia dzieki za tytuly! napewno skorzystam:)
ja tez myslalam ze pampersy sa dobre bo drogie a tu jednak sie okazuje inaczej. mma nadzieje ze na pieluszki z biedronki moj maluszek nie bedzie uczulony bo sa tansze a papmpersy drogie jak cholera. Sylwia z tymi pieluszkami to macie fajnie, inne rzeczy dla dzieci tez sa tansze? potem siedziwic ze w Polsce coraz mniejszy przyrost naturalny, kasy na dzieci zadnej a wszystko drogie jak zloto, ludzi nie stac na posiadanie dzieci. ja bym chciala miec 3 dzieciaczkow, moze nawet 4 ale to pod warunkiem ze uda nam sie wyjechac z twgo kraju bo tak to mozna pomarzyc i poprzestac na 2..MILA, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
co do produktów to nie ma o czym mówić że z pieluszek najlepszy jest pampers.
Ale co do całej reszty najzwyklejsze i najtańsze produkty okazują sie być najlepsze, dlatego tak jak już pisałam zaopatruję się tylko w bambinoCamille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
a wiecie co wczoraj trochę czytałam o pierwszym mleku.
Wiem juz że u mnie przynajmniej mleko NAN które mi kazali dawać w szpitalu się nie sprawdziło. Córka nie chciała go pićnie przybierała mi na wadze Potem znajomi mówili bebilon bo jest smaczne, a wczoraj wyczytałam na różnych forach opinie że mleka Bebiko i Bebilon są smaczne ale bardzo duzo mam skarżyło że dzieci miały problem z kupkami, zaparciami, bólami brzuszka (a wierzcie mi to jest masakra
) a i wysypkami
I doszłam do wniosku że mleczko Hipp jest bardzo chwalone a najwazniejsze jest to że jest dostępne w takich sklepach jak Rossman czy LidL co jest dla mnie bardzo ważne bo do Lidla mam blisko i wiem że spacerkiem mogę sobie przy okazji zakupów mleczko tam kupić. Najgorzej jak sie człowiek nastawi na mleko po które albo trzeba do dużego marketu pojechać albo w aptece kupowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:15
Moni&, Camille87, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze na temat mleka nie czytalam.. Mam ogromna nadzieje ze bede karmila i narazie nie bede sobie tym zawracala glowy
pieluszki to tylko pampers napewno, po dluzszym czasie zaczne probowac te dada ale to napewno po paru miesiacach dopiero.. Krem sudocrem zostaje, zobaczymy jak sie spisze
Ale z chusteczkami sie musze zastanowic jeszcze.. Ale to jest chore puszczaja dla dzieci produkty, przeszly jakies testy a sa jakies same na chemii..
Kamila jaki obwod brzuszka? Urosl?
Milego spacerku
Aggie udanych zakupow
Ja wam powiem ze dawno takiego lenia nie mialampogoda sliczna planowalam dzisiaj wyjsc wczesniej na lawke ale kurde tak okropnie mi sie nie chce
Jutro to ju bede zmuszona sie zebrac w garsc bo musze rano jechac na kontrole do ubezpieczalni i juz mam stresa..Moni&, Sylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie dzis tez piekna pogoda az szkoda siedziec w domku
Ide zaraz po wyniki moczu a pozniej na laweczke posiedziec na sloneczku
Madzia czekamy na wiesci z dzisiejszej wizyty, dla Ciebie tez gratulacje 3 z przodu heheidziemy leb w leb
Mi termin po ost.badaniu wyszedl na 10 sierpnia,to pewnie przez ta glowke mniejsza. A wg OM wychodzi 5.08 a wg pierwszego usg 3.08.
Moni ja mam tez jutro wizytena ktora Ty idziesz ?
Jestem ciekawa jak moja corcia jest ulozona,bo kopie mnie zdloz i wszerz po tym brzuchu,jezdzi mi reka albo noga pod skora a teraz sie usadowila tak ze z prawej strony czuje cos twardegomoze to plecki
Aga super ze humorek dopisuje
U mnie tez waga nie chce stanac w miejscucaly czas idzie do gory. Camilla jak Ty to robisz ?
Nic ide.. zycze wszystkim milego i slonecznego dnia
Madzikovy, Moni&, Ruda27, Sylka, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Magda ja ma na 10 ale nie wiem o ktorej wejde
tez jeszcze nie czytalam na temat mleka mam nadzieje ze bede mogla karmic piersia:)
tez bym poszla na spacer ale samej to sie nie chce:/ szkoda ze nie mam psa to przynajmniej jakis towarzysz:PRuda27, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]