X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woow Kamila :) Super!!!! Przekonaj mojego syna, żeby też czerpał z moich zapasów :P

celia, nick nieaktualny, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka brawo !!!!!!! :-D czyli jaka waga?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    Jakbyś chciała spisać mój to popatrz na komentarze w poście, tam podałam mój aktualny nr bo w poście jest stary :P
    Okey Moni :) spisze nowy :)

Moni& lubi tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)

Madziu powodzenia na wizycie :)

Dziewczyny gratuluje 30 tyg :D u mnie ostatni dzien 2 trymestru wedlug belly :P

Corcia moja to bzika dostala wczoraj po tym badaniu :P z wieczora jeszcze tak tancowala w brzuchu ze nawet Darek mogl to zauwazyc :) Dzis mam wizyte z tymi plecami u lekarza :/ jak mi kaza brac paracetamol to sie chyba powiesze :/ nie dziala! no nic... trza bedzie jeszcze na troszke do pracy wrocic.

Idziemy tez z mama powybieraac welne na kocyk :D aaaleeee jestem podekscytowana :D uwielbiam mixy kolorow :D

I zyczymy z Maja wszystkim milego dnia :D bo pewnie bede pozno :)

Madzikovy, Sylka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MILA, Magda2013, positive, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie zatem udanego dnia :)

Kama, to gratulacje, tez bym wolała aby moja córka juz czerpałam z zapasów :) a mam wrażenie ze ona je dalej gromadzi :) hah

Dzięki Sylka. W takim razie masz spokojny, relaksujacy dzien :) pozazdrościć.

Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila swietnie! Zazdroszcze :P tez sie dzisiaj wazylam, i waga stoi ale ja juz glupieje z ta moja waga bo ona lubi mnie delikatnie oklamywac :P

Sylwia to szykuje sie mily dzien, odpoczywaj i relaksuj sie :)
    Tez chyba musze poczytac tego bloga z analizami.. Bylam zdecydowana na chusteczki pampersa ale zobaczymy

nick nieaktualny, celia, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Kamilka brawo !!!!!!! :-D czyli jaka waga?

77,7 :P juz rozumiecie dlaczego sie ciesze? :P 13,7kg na plusie...

celia, MILA, nick nieaktualny, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila gratuluję wagi :) Ja się staram odżywiać racjonalnie, ale czuję, że teraz częściej jestem głodna :P Co pewnie waga też pokaże ;)

Aggie niesamowity ten filmik na fb :D Oglądaliśmy wczoraj oboje i się cieszyliśmy, że nasze maleństwo też bryka w takich "okolicznościach przyrody" :)

U mnie na termometrze 33,5 o.O Ale akurat słońce na niego świeci :P

nick nieaktualny, MILA, nick nieaktualny, Aggie, mala_mi, positive, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, no ta Twoja waga lubi oklamywac ;) mkze tm razem nie skoczy tak nagle :)
    Mi belly pisze 8 miesiac ale belly zawsze o krok do przodu :P
    Kochane ja sie zbieram na spacer bo jest cudownie!
    Nadrobie pozniej :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:00

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka waga super :-)

Aggie to miłego buszownia po sklepach :-)

Zazdroszczę wam spacerków :-(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na razie 20 stopni, ale jest goraco:P

Kamilka gratuluje wagi:) mam nadzieje ze moj synus tez zacznie w koncu z zapasow korzystac:P
    Sylwia dzieki za tytuly! napewno skorzystam:)
    ja tez myslalam ze pampersy sa dobre bo drogie a tu jednak sie okazuje inaczej. mma nadzieje ze na pieluszki z biedronki moj maluszek nie bedzie uczulony bo sa tansze a papmpersy drogie jak cholera. Sylwia z tymi pieluszkami to macie fajnie, inne rzeczy dla dzieci tez sa tansze? potem siedziwic ze w Polsce coraz mniejszy przyrost naturalny, kasy na dzieci zadnej a wszystko drogie jak zloto, ludzi nie stac na posiadanie dzieci. ja bym chciala miec 3 dzieciaczkow, moze nawet 4 ale to pod warunkiem ze uda nam sie wyjechac z twgo kraju bo tak to mozna pomarzyc i poprzestac na 2..

MILA, nick nieaktualny, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tym blogu sroki jest analiza sudocremu i wcale on nie jest taki super ;/ tez wybrałam hippa na odparzenia

celia lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do produktów to nie ma o czym mówić że z pieluszek najlepszy jest pampers.
    Ale co do całej reszty najzwyklejsze i najtańsze produkty okazują sie być najlepsze, dlatego tak jak już pisałam zaopatruję się tylko w bambino :-)

nick nieaktualny, Dodi, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co wczoraj trochę czytałam o pierwszym mleku.
    Wiem juz że u mnie przynajmniej mleko NAN które mi kazali dawać w szpitalu się nie sprawdziło. Córka nie chciała go pić :-( nie przybierała mi na wadze Potem znajomi mówili bebilon bo jest smaczne, a wczoraj wyczytałam na różnych forach opinie że mleka Bebiko i Bebilon są smaczne ale bardzo duzo mam skarżyło że dzieci miały problem z kupkami, zaparciami, bólami brzuszka (a wierzcie mi to jest masakra :-P) a i wysypkami :-P
    I doszłam do wniosku że mleczko Hipp jest bardzo chwalone a najwazniejsze jest to że jest dostępne w takich sklepach jak Rossman czy LidL co jest dla mnie bardzo ważne bo do Lidla mam blisko i wiem że spacerkiem mogę sobie przy okazji zakupów mleczko tam kupić. Najgorzej jak sie człowiek nastawi na mleko po które albo trzeba do dużego marketu pojechać albo w aptece kupować :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:15

Moni&, nick nieaktualny, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie mam fajnie maz sprzata hehe i mysle jakie ciasto sobie zamowic na urodziny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 10:26

Moni& lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze na temat mleka nie czytalam.. Mam ogromna nadzieje ze bede karmila i narazie nie bede sobie tym zawracala glowy :P pieluszki to tylko pampers napewno, po dluzszym czasie zaczne probowac te dada ale to napewno po paru miesiacach dopiero.. Krem sudocrem zostaje, zobaczymy jak sie spisze :P
    Ale z chusteczkami sie musze zastanowic jeszcze.. Ale to jest chore puszczaja dla dzieci produkty, przeszly jakies testy a sa jakies same na chemii..
    Kamila jaki obwod brzuszka? Urosl? :)
    Milego spacerku :)
    Aggie udanych zakupow :D
    Ja wam powiem ze dawno takiego lenia nie mialam :/ pogoda sliczna planowalam dzisiaj wyjsc wczesniej na lawke ale kurde tak okropnie mi sie nie chce :/
    Jutro to ju bede zmuszona sie zebrac w garsc bo musze rano jechac na kontrole do ubezpieczalni i juz mam stresa..

Moni&, Sylka, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie dzis tez piekna pogoda az szkoda siedziec w domku :) Ide zaraz po wyniki moczu a pozniej na laweczke posiedziec na sloneczku :)

Madzia czekamy na wiesci z dzisiejszej wizyty, dla Ciebie tez gratulacje 3 z przodu hehe :) idziemy leb w leb :P

Mi termin po ost.badaniu wyszedl na 10 sierpnia,to pewnie przez ta glowke mniejsza. A wg OM wychodzi 5.08 a wg pierwszego usg 3.08.

Moni ja mam tez jutro wizyte :) na ktora Ty idziesz ?
    Jestem ciekawa jak moja corcia jest ulozona,bo kopie mnie zdloz i wszerz po tym brzuchu,jezdzi mi reka albo noga pod skora a teraz sie usadowila tak ze z prawej strony czuje cos twardego :P moze to plecki :)
    Aga super ze humorek dopisuje :)

U mnie tez waga nie chce stanac w miejscu :P caly czas idzie do gory. Camilla jak Ty to robisz ? :P

Nic ide.. zycze wszystkim milego i slonecznego dnia <3

Madzikovy, Moni&, nick nieaktualny, Sylka, nick nieaktualny, Dodi, celia lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też będę karmiła, ale dobrze jest mieć wybrane jakieś mleko ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Madzia :) no jakby nie patrzeć łeb w łeb :)
    Wszystkie idą na spacerek a ja idę sprzątać bo potem lekarz.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja ma na 10 ale nie wiem o ktorej wejde :/
    tez jeszcze nie czytalam na temat mleka mam nadzieje ze bede mogla karmic piersia:)
    tez bym poszla na spacer ale samej to sie nie chce:/ szkoda ze nie mam psa to przynajmniej jakis towarzysz:P

nick nieaktualny, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 1132 1133 1134 1135 1136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ