Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Powodzenia na wizytkach
Madzikovy , Madzia gratuluje 3 z przodu
Właśnie apropos ruchów jechałam do pracy i myslłąm że napisze bo ja młodego wczoraj np. mało czułama dzis od rana (w porównaniu z poprzednimi dniami) licho
no i czekam i czekam .......
Ale też mi się zdawało że 10 ruchów na godzinę to w ogóle nie ma takiej opcjiPonoć dziecko coraz więcej śpi więc jak tu 10 ruchów na godzinę by miało być
Madzikovy, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
witajcie Kochane:)
zapowiada sie upalny dzien:)az spac mi sie odechcialo..
wogole w ten week bylylismy w czechach u tesciow, gdzie bedziemy mieszkac i tesciowa kupila mi caly wor ciuszkow:)
wybieralismy wszystko do remontu gory..takze nachodzilam sie co nie miara:)
moja Maja to wicie co rusza sie totalnie jak chce..jeden dzien jest aktywna, a potem dwa kolejne prawie jej nie czuje?zaczynam sie zastanawiac o co tu chodzi??
powodzenia na wizytach Laseczki:**********MILA, Ruda27, Dodi, celia, Sylka, Camille87, Magda2013, pekinka82, positive lubią tę wiadomość
-
Hejjjjjjj!
Madzikovy ja też wczoraj miałam dzień, że już nie wiedziałam jak się nazywam. Powodzonka na wizycie :-*
Mikus ja też tak mam, czasami aż czuje Małego przez brzuch a czasami cichutko...taka ich natura!
Kamilka ja już przechodziłam akcje z moim psiulkiem i kleszczami....złapał bolerioze-nikomu nie życzę. ..odchodził nam praktycznie. ..szybka reakcja. ..zastrzyki i bąbel jest z nami!!! Teraz bez frobtlibe i obroży-kupiłam tego foresta bayeru, nie ma życia.
Dariuś-nie mart się Kochana. Wszystko będzie dobrze!! Wody płodowe i tak się przed porodem zmniejszają! !! Buziulki :-* :-*
Ech i tyle z mojej pamięci. ..zapomniałam komu co jeszcze skrobnąć :-*
Dla reszty buziaki na miły dzień od Mojego Synka :-* :-* :-*
Włączam kompa i pisze świadectwa he he....
Aaaaa i drugą noc takie mnie czasami bóle złapią na bokach w pachwinie że szok. A budzę się normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 07:00
MILA, Ruda27, Moni&, Madzikovy, Dodi, celia, Sylka, Camille87, Magda2013, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
hej:)
u mie pooda piekna dzis.
ja od wczoraj malego tez mniej czuje. zawsze wieczorem takie kopy dawal ze hej a wczoraj tak leciutko. nie chce schizowac bo pewnie sie inaczej odwrocil, czuje jak sie wierci ale moze kopie w lozysko? bo czuje takie jakby stlumione kopniaki?
MILA, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja też miałam mieć dzisiaj wizytę, ale przełożyłam ją na przyszły tydzień bo dopiero co byłam na tym echo serduszka i widziałam małego i wszystko ok, więc stwierdziłam po co mam teraz iść
tym bardziej że mój gin robi tylko zwykłe USG a frajdą jest faktycznie to 3 i 4D więc nuda ha ha ha
Moni&, Ruda27, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!
Gratuluje wam 30 tygodnia ciazy!
Chociaz dzisiaj najladniejszy suwaczek zaczyna sie u Kamilki
Madzia powodzenia na wizycie. Napewni jest wszystko dobrze, prosze bez stresow
Mika bedziecie w czechach mieszkac? To jakis przy granicy czy dalej?
Monia mysle ze zalezy jak sie maky ulozy i dlatego raz czuc mocniej raz slabiej.
Moj sie przekrecil i jest pupka do dolu.. A juz ostatnie 2 usg byl glowka, ale jeszcze jest czas
MILA, Moni&, Madzikovy, Dodi, celia, Sylka, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wg om to 6 sierpien. Ale maly od poczatku jest wiekszy i terminy byly 29.07-1.08.. A ostatnio juz 17-20.07
fajnie jakby do konca lipca pojawil na swiecie
podejrzewam ze tak bedzie skoro on taki byczek
Kada gratuluje 29 tygodnia
U nas tez super pogoda, pojde pozniej na lawke posiedziec z ksiazkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:11
Moni&, Dodi, celia, Sylka, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Madzikovy - karta jest bezpłatna ale musisz coś kupić żeby rabat nie przepadł, nie pamiętam dokładnie ale chyba 6 rzeczy w 90 dni, jakoś tak.
U mnie termin OM na 12.08, USG 10.08, a wg wagi na 5.08
U mnie też dziś zaczęła się ostania dwudziestkaNo a 30 tydzień to brzmi dumnie - gratulacje
Pogoda piękna, chyba pójdę piechotką na szkołę rodzeniaMoni&, MILA, Ruda27, Madzikovy, Dodi, celia, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
Hejka, mnie właśnie obudził pies, wskakujacy mi za łóżko i co....zapodał mi takiego śliniaka!! Feeee...
Dzięki za gratulacje i trzymanie kciukow na wizycieidę na 15 wiec jeszcze trochę czasu zostało.
Nezumi dzięki za odp, wczoraj juz nie miałam siły, ale dziś wejdę na ich stronę i poczytami gratulacje ostatniej 20-tki
Ruda, to widzę ze nasze dzieci bedą lipcowechyba jeszcze Kamilka sie zalapie
Moni no ja będę mieć USG i to chyba to ważne wiec mam stresa, ale cieszę sie bo odebrałam wyniki wszystkich badań i sa dobre, poza tym brak tej cukrzycy tez podnosi mnie na duchu.
MILA, celia, Moni&, Ruda27, Sylka, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny polecicie mi jakieś dobre książki? bo skonczyłam czytac serie polskiej autorki "Ja diablica" "ja anielica" "ja potepiona" i nie wiem za co sie wziąć
Sylvie Day mam ale drugą częśc na razie , czekam na pierwszą wiec nie zaczynam:P
maluszek mój sie chyba obudził bo mocniej sie zaczął ruszaćkurde jakie to stresujące, każdy dzien uzależniony jest od ruchów małego, jak są mocne to jestem spokojna i mam humor jakby mi słonko w czasze przygrzało a jak są słabsze to chodzę przymulona wrr.
Nezumi gratuluje 29 tygodnia!ja 30 zaczne w sobote oh yeah
Daria Twój byczuś na pewno wyjdzie wcześniejbedzie lipcowym szkrabem
ale gdzies tez czytałam, ze najbardziej prawdopodobna data porodu jest data z OM albo wg usg ale podana przed 20 tygodniem bo później każde dziecko rozwija sie w swoim tempie. zobaczymy jak to bedzie
Madzia oczywiście ze bedzie dobrze! Niestety na ten stres nic nie poradzimy, do konca ciąży bedziemy sie bać czy wszystko wporządku z naszymi maluszkami, ale juz bliżej niz dalej zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:57
Ruda27, celia, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMońia tez tak wlasnie czytalam
czyli u mnie data 29.07-1.08... Pozostalo nam cżekac hehe
Jakie ksiazki Cie interesuja? Moze cos o dzieciach?
Madzia napewno masz stresa, ale juz tyle waznych badan bylo i bylo wszystko okmusimy w to wierzyc.. Sama sie martwie ale nic innego jak wiara nam nie zostala..
Moni&, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość