Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie no na pewno nie wady plodu, nawet tak nie pisz! Tyle badan bylo do tej pory nie ma opcji zeby cos siw uchowalo!
No to Kochana czeka Cie abstynencja od arbuzow
A widzisz, magnez pomaga? Nie sadzilam ze az tak Ci sie brzuch napina...
Agapast ja miewam te skurcze od dosc dawna ale szyjka sie nie skracawiec nie wszystkie skurcze sa niebezpieczne
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypekinka82 wrote:Kamilko....też tak mam, że na spacerze mam twardy...napięty brzuch.... Dziś nawet mnie kuło w pochwie....
Dzień super słoneczny...szkoda tylko, że opaliłam dekolt bluzki i pasek torby na ramieniu.... wyglądam gorzej niż źleeee
Hahaha ja mialam tak samonie wiem jak Ty ale ja nosze torbe przez ramie wiec pasek ja srodku dekoltu opalony
-
Ja takie skurcze i bóle to w nocy często mam jak się obracam z boku na bok... takie jakby kłucie z jednej strony i promieniujący ból na cały brzuch który się robi twardy... od napięcia mięśni mi się tak pewnie dzieje.. ale jest to nieprzyjemne
pekinka jutro toples się poopalaj -
Dziewczyny tak sie zastanawiałam nad tym liczneniem ruchów dziecka... jakoś tego nie ogarniam a co strona to inaczej piszą... liczycie???
MILA lubi tę wiadomość
-
Ja się boję wystawiać na słońce.. Nie chcę mieć przebarwień.. Jak już siedzę na tarasie to pod parasolem
Nezumi ja nie liczę. Póki czuję regularne ruchy, nie przykładam do tego większej uwagi. Mimo, ze dziś maluch rusza się mniej niż wczoraj. Ale się rusza, więc nie mam zamiaru szukać sobie dodatkowych powodów do nerwówWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:18
nezumi, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila dzieki
Mi sie stawia nie tyle co skurcze, ale napina sie na dluzej i czytalam ze tak sie dzieje jak jest za duzo wod plodowych.. Dlatego mam zwikszona tez dawke magnezu.. Dalej sie stawia jest taki jakby ciezki ale jak leze jest ok..
Do tego skrocila mi sie szyjka, musze uwazac..
Positive to fajnie sie opalilasja tez tak Mialam na majowce, ramiaczka z bluzki
positive lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi mi powiedzial gin ze na caly dzien 10 ruchow.. Ze jak 12 h nic nie ma juz nalezy zadzialac..
Tez widzialam ze mase roznych sposobow jest i zglupiec idzie
Czy liczyc tylko kopniaki czy tez jak sie rozpycha?nezumi, Sylka, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
No właśnie Sylka dobrze mówisz chyba nie ma sensu skoro czuję że mała się rusza intensywnie kilka razy dziennie ( jak akurat siąde lub sie poołoże to czuje)... no ale wiesz jak te poradniki robią wode z mózgu potem człowiek nie wie czy przypadkiem nie jest wyrodną matką bo coś przegapi albo nie oleje
Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Ja opalam się bardzo szybko, u mnie nawet blokery na słońce nie pomagają... I opalam się na bardzo ciemny brąz.... Przebarwienia mam, bo żaden krem z filtrem nie zadziałał...Ale cóż....
A i jeszcze...lekarz mi powiedział, że mizianie, macanie brzuszka prowokuje twardnienie macicy, czyli te skurcze....
celia, positive lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Nezumi mi powiedzial gin ze na caly dzien 10 ruchow.. Ze jak 12 h nic nie ma juz nalezy zadzialac..
Tez widzialam ze mase roznych sposobow jest i zglupiec idzie
Czy liczyc tylko kopniaki czy tez jak sie rozpycha?
ja myślę żę rozpychanie to też ruch więc liczyłabym z rozpychaniemRuda27, pekinka82, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Ja opalam się bardzo szybko, u mnie nawet blokery na słońce nie pomagają... I opalam się na bardzo ciemny brąz.... Przebarwienia mam, bo żaden krem z filtrem nie zadziałał...Ale cóż....
A i jeszcze...lekarz mi powiedział, że mizianie, macanie brzuszka prowokuje twardnienie macicy, czyli te skurcze....pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Idę się myć bo marzę o tym zeby się położyć do łóżka... plecy mnie bolą że hoho a w sumie to nic nie robiłam szczególnego dziś. Cały dzień przed kompem...
-
Daria raczej nie 10 ruchow na caly dzien tylko na godzine. Jak lezalam z dziewczynami w szpitalu jedna byla 29tc a druga 36 tc.Mialy 3 pory licznia ruchow-rano,w poludnie i wieczorem. I zawsze jak przychodzila polozna na sprawdzenie tych ruchow to mialy podac ile przez godzine naliczyly.
Ruda27, Moni&, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość