X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała mi ja też chcę sierpień! albo chociaż lipiec :D
    tak mniej więcej przejrzałam mój pokój i stwierdzam że nie mam miejsca na wszystkie moje graty nie mówiąc o akcesoriach dziecięcych.... ech...

mala_mi, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz chcce sierpien, chce juz urodzic i tulic w ramionach synka <3

mala_mi, nezumi, positive, pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej dopiero usiadlam!
    Daria robie ciasto zwykle z galaretke, upieklam wlasnie biszkopt wyloze go truskawkami zaleje galaretka i na koniec jak stezeje to dam bita smietane ;)
    A knedelki juz sie gotuja :)

Kajoni jak bedziesz miala to usg wzrtostowe to na pewno pomierzy to wszystko ja tez nie mialam tego mierzonego czesto :)

Powiem wam jakie jaja - napisali do mnie z healthworld (bo wczesniej zapytali czy jestem w stanie zachowac te rzeczy bo so ladne i spelniaja swoje funkcje a ja im odpisalam ze nie bo nie po to wybieralam wzory zeby przysylali byle co i ze chce np sliniaczek jako rekompensate) i zaproponowali ze wysla mi buteleczke plus maly prezencik i szczotke taka jaka powinna byc :P warto klocic sie o swoje B)

agapast, Ruda27, nezumi, Sylka, positive, pekinka82, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, bardzo dobrze, mamy czas to możemy być upierdliwymi klientami:)

Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Camila że wywalczyłaś swoje!! I jeszcze prezencik dostaniesz :D

Camille87, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodatkowo ta szczotke ktora dostalam moge sobie zachowac wiec bede miala dwie ;)
    Gdybym nie pracowala w dziale reklamacji pewnie machnelabym reka a tak to troche mnie klienci nauczyki upierdliwosci :P

Zjadlam posprzatalam zrobilam ciasto i dopiero sie polozylam, plecy mi odpadna zaraz :(

Ruda27, positive, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba korzystają z pierwszego słonecznego dnia bo cisza dziś na forum :)

MILA lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz do domu wróciłam siedziałam pod altanka mąż pral i juz wszystko suche jest a mi ciepło tak było ze się nie dało masakra

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza :P
    My ogladamy film. Bylismy na spacerku taka sliczna pogoda sie zrobila :) jutro pojde wczesniej na laweczke z ksiazka :D
    Kamila pochwal sie ciastem, narob nam smaka :P
    Fajnie ze tak zalatwilas z tym sprzedawca na all :D

Camille87, positive, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Daria jeszcze nje gotowe :P galaretka tezeje jeszcze :P
    Ale jak bedzie gotowe (pewnie poznym wieczorem) to zrobie fotke :)

To u was tez piekna pogoda :D

Ja odpoczywam przed tv :)
    Strasznie sie dzis napracowalam

Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja buszuje po allegro :) na celowniku łóżeczko, materacyk i pościel :)

Ruda27, positive, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Kamila czekamy na foto :)
    My ogladamy i maz bedzie mi pozniej paznokcie malowal :P
    Powiem wam ze bylismy na spacerze niedlugo a od razu mialam bole plecow.. Nie wspomne ze brzuch mi sie stawia od razu jak stoje i chodze i to jest mega uciazliwe.. Tak zastanawiamy sie czy tych wod nie mam tyle od arbuza.. Wiem to moze byc glupie, ale przestaje jesc narazie bo jadlam kolosalne ilosci..

Nezumi buszuj buszuj :) ja juz w sumie nie mam po co buuu :P

positive, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, wcale niegłupia ta Twoja teoria, może przesadziłaś z ilością, arbuz ma dużo wody...umiaru nie masz:P
    ciekawe jak Ci umaluje...no chyba że jest uzdolniony. mój mąż jak ogląda tv nie widzi świata dookoła i kiedyś sobie malowałam paznokcie i jemu też umalowałm u stóp, nawet się nie kapnął taki był wpatrzony w mecz haha

Camille87, positive, Ruda27, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja tez mam bole plecow i jak chodze to brzuch mi twardnieje albo mi sie wydaje ze jest taki napiety..
    Kochana co do wod - przeciez w ciazy powinno sie pic min 2litry wody, bo wody plodowe sa stale wymieniane w pecherzu plodowym wiec wydaje mi sie ze duza ilosc wypijanych plynow nie ma wplywu.. mi sie wydaje ze to nie od arbuza ale jesli to ma Cie uspokoic to jasne na razie ogranicz arbuzy.. a dzwonilas do tego gina w koncu?

pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech nic nie ma tym allego... wsyzstkie te łóżeczka takie same - szczeble szczeble i nic więcej a jak jest coś więcej to z zyrafką... a ja nie chce z żyrafką... znalazłam takie
    http://www.pynio.pl/klups-lozeczko-karolina-ii.html
    koniecznie białe, co myślicie spoko chyba nie? mężowi się podoba a to już coś :D

Camille87, Sylka, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nezumi bardzo podobne do mojego lozeczka ;) tylko ja mam bukowe i frezowania na szczytach :) mysle ze jest ok, raczej przeciwienstwo zyrafek ;) a o firmie klupś slyszalam dobre opinie :) tylko ostrzegam ze sosna to bardzo miękkie drewno szybko sie robia wgniecenia :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 19:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapast wrote:
    Ruda, wcale niegłupia ta Twoja teoria, może przesadziłaś z ilością, arbuz ma dużo wody...umiaru nie masz:P
    ciekawe jak Ci umaluje...no chyba że jest uzdolniony. mój mąż jak ogląda tv nie widzi świata dookoła i kiedyś sobie malowałam paznokcie i jemu też umalowałm u stóp, nawet się nie kapnął taki był wpatrzony w mecz haha

Moj by mnie chyba przeklnal za takie cos :P
    Kiedys chcialam mu rzesy pomalowac bo ma dlugie i chcialam sprawdzic jakby wygladaly to mi powiedzial ze nie jest gejem (tylko bardziej dosadnie) wiec reakcja na paznokcie podejrzewam podobna by byla :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 19:55

Ruda27, agapast, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agapast masz racje co do arbuza nie mam umiaru :P
    Moj mi maluje czasami u nog i jest ok! :) a ze sama nie moge juz i ogolnie podoba mi sie jak ktos zajmuje sie mna i cos robi takze jestem zadowolona :)
    Kamila dzwonilam, powiedzial ze trzeba myslec pozytywnie.. Wiec nie podniosl mnie zabardzo na duchu.. Ze objetosc wod moze sie zmienic itd i bedziemy kontrolowac..
    Co do tej teorii z arbuzem to wiesz jak sie ma malo wod to zalecaja duzo pic.. Wiec moze jak sie pije az nadmiar i to nie tyle co zwykla woda to moze ma jakis wplyw? Sama nie wiem, ale jednak wole tak myslec niz ze przez jakies wady plodu.. Dzisiaj zmierzylam brzuszek i nie urosl od zeszlej srody wiec jest chyba dobrze :)
    Aaa i wydaje mi sie ze dzieki temu ze biore wieksza dawke magne b6 to widze bardziej ruchy malego i falujacy brzuch bo juz nie jest taki napiety zawsze ;)

Camille87, celia lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dużo z was ma te skurcze i twardniejący brzuch, widocznie to normalne, chociaż też uważam to za uciążliwe, szczególnie na spacerach. lekarz mi mówił, że dopóki szyjka jest ok, to nie są groźne te skurcze. mam wizytę za tydzień, już nie mogę sie doczekać. jutro pobranie krwi, to najgorsze, bo mój mały głodomor ma lunchtime najczesciej ok 5 rano, trudno jutro bede musiała dziecko przegłodzić gdzieś do 9.

Camille87, Ruda27, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko....też tak mam, że na spacerze mam twardy...napięty brzuch.... Dziś nawet mnie kuło w pochwie....

Dzień super słoneczny...szkoda tylko, że opaliłam dekolt bluzki i pasek torby na ramieniu.... wyglądam gorzej niż źleeee :P

Camille87, Sylka, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość

‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ