Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mała mi ja też chcę sierpień! albo chociaż lipiec
tak mniej więcej przejrzałam mój pokój i stwierdzam że nie mam miejsca na wszystkie moje graty nie mówiąc o akcesoriach dziecięcych.... ech...mala_mi, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej dopiero usiadlam!
Daria robie ciasto zwykle z galaretke, upieklam wlasnie biszkopt wyloze go truskawkami zaleje galaretka i na koniec jak stezeje to dam bita smietane
A knedelki juz sie gotuja
Kajoni jak bedziesz miala to usg wzrtostowe to na pewno pomierzy to wszystko ja tez nie mialam tego mierzonego czesto
Powiem wam jakie jaja - napisali do mnie z healthworld (bo wczesniej zapytali czy jestem w stanie zachowac te rzeczy bo so ladne i spelniaja swoje funkcje a ja im odpisalam ze nie bo nie po to wybieralam wzory zeby przysylali byle co i ze chce np sliniaczek jako rekompensate) i zaproponowali ze wysla mi buteleczke plus maly prezencik i szczotke taka jaka powinna bycwarto klocic sie o swoje
agapast, Ruda27, nezumi, Sylka, positive, pekinka82, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Super Camila że wywalczyłaś swoje!! I jeszcze prezencik dostaniesz
Camille87, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodatkowo ta szczotke ktora dostalam moge sobie zachowac wiec bede miala dwie
Gdybym nie pracowala w dziale reklamacji pewnie machnelabym reka a tak to troche mnie klienci nauczyki upierdliwosci
Zjadlam posprzatalam zrobilam ciasto i dopiero sie polozylam, plecy mi odpadna zarazRuda27, positive, Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba korzystają z pierwszego słonecznego dnia bo cisza dziś na forum
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle cisza
My ogladamy film. Bylismy na spacerku taka sliczna pogoda sie zrobilajutro pojde wczesniej na laweczke z ksiazka
Kamila pochwal sie ciastem, narob nam smaka
Fajnie ze tak zalatwilas z tym sprzedawca na allCamille87, positive, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja buszuje po allegro
na celowniku łóżeczko, materacyk i pościel
Ruda27, positive, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo Kamila czekamy na foto
My ogladamy i maz bedzie mi pozniej paznokcie malowal
Powiem wam ze bylismy na spacerze niedlugo a od razu mialam bole plecow.. Nie wspomne ze brzuch mi sie stawia od razu jak stoje i chodze i to jest mega uciazliwe.. Tak zastanawiamy sie czy tych wod nie mam tyle od arbuza.. Wiem to moze byc glupie, ale przestaje jesc narazie bo jadlam kolosalne ilosci..
Nezumi buszuj buszujja juz w sumie nie mam po co buuu
positive, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda, wcale niegłupia ta Twoja teoria, może przesadziłaś z ilością, arbuz ma dużo wody...umiaru nie masz:P
ciekawe jak Ci umaluje...no chyba że jest uzdolniony. mój mąż jak ogląda tv nie widzi świata dookoła i kiedyś sobie malowałam paznokcie i jemu też umalowałm u stóp, nawet się nie kapnął taki był wpatrzony w mecz haha
Camille87, positive, Ruda27, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyDaria ja tez mam bole plecow i jak chodze to brzuch mi twardnieje albo mi sie wydaje ze jest taki napiety..
Kochana co do wod - przeciez w ciazy powinno sie pic min 2litry wody, bo wody plodowe sa stale wymieniane w pecherzu plodowym wiec wydaje mi sie ze duza ilosc wypijanych plynow nie ma wplywu.. mi sie wydaje ze to nie od arbuza ale jesli to ma Cie uspokoic to jasne na razie ogranicz arbuzy.. a dzwonilas do tego gina w koncu?pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
ech nic nie ma tym allego... wsyzstkie te łóżeczka takie same - szczeble szczeble i nic więcej a jak jest coś więcej to z zyrafką... a ja nie chce z żyrafką... znalazłam takie
http://www.pynio.pl/klups-lozeczko-karolina-ii.html
koniecznie białe, co myślicie spoko chyba nie? mężowi się podoba a to już cośCamille87, Sylka, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi bardzo podobne do mojego lozeczka
tylko ja mam bukowe i frezowania na szczytach
mysle ze jest ok, raczej przeciwienstwo zyrafek
a o firmie klupś slyszalam dobre opinie
tylko ostrzegam ze sosna to bardzo miękkie drewno szybko sie robia wgniecenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 19:51
-
nick nieaktualnyagapast wrote:Ruda, wcale niegłupia ta Twoja teoria, może przesadziłaś z ilością, arbuz ma dużo wody...umiaru nie masz:P
ciekawe jak Ci umaluje...no chyba że jest uzdolniony. mój mąż jak ogląda tv nie widzi świata dookoła i kiedyś sobie malowałam paznokcie i jemu też umalowałm u stóp, nawet się nie kapnął taki był wpatrzony w mecz haha
Moj by mnie chyba przeklnal za takie cos
Kiedys chcialam mu rzesy pomalowac bo ma dlugie i chcialam sprawdzic jakby wygladaly to mi powiedzial ze nie jest gejem (tylko bardziej dosadnie) wiec reakcja na paznokcie podejrzewam podobna by bylaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 19:55
Ruda27, agapast, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgapast masz racje co do arbuza nie mam umiaru
Moj mi maluje czasami u nog i jest ok!a ze sama nie moge juz i ogolnie podoba mi sie jak ktos zajmuje sie mna i cos robi takze jestem zadowolona
Kamila dzwonilam, powiedzial ze trzeba myslec pozytywnie.. Wiec nie podniosl mnie zabardzo na duchu.. Ze objetosc wod moze sie zmienic itd i bedziemy kontrolowac..
Co do tej teorii z arbuzem to wiesz jak sie ma malo wod to zalecaja duzo pic.. Wiec moze jak sie pije az nadmiar i to nie tyle co zwykla woda to moze ma jakis wplyw? Sama nie wiem, ale jednak wole tak myslec niz ze przez jakies wady plodu.. Dzisiaj zmierzylam brzuszek i nie urosl od zeszlej srody wiec jest chyba dobrze
Aaa i wydaje mi sie ze dzieki temu ze biore wieksza dawke magne b6 to widze bardziej ruchy malego i falujacy brzuch bo juz nie jest taki napiety zawszeCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dużo z was ma te skurcze i twardniejący brzuch, widocznie to normalne, chociaż też uważam to za uciążliwe, szczególnie na spacerach. lekarz mi mówił, że dopóki szyjka jest ok, to nie są groźne te skurcze. mam wizytę za tydzień, już nie mogę sie doczekać. jutro pobranie krwi, to najgorsze, bo mój mały głodomor ma lunchtime najczesciej ok 5 rano, trudno jutro bede musiała dziecko przegłodzić gdzieś do 9.
Camille87, Ruda27, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kamilko....też tak mam, że na spacerze mam twardy...napięty brzuch.... Dziś nawet mnie kuło w pochwie....
Dzień super słoneczny...szkoda tylko, że opaliłam dekolt bluzki i pasek torby na ramieniu.... wyglądam gorzej niż źleeeeCamille87, Sylka, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość