Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
140 i to bez usg???!!!! O matko, ale zdzierstwo!
Tak, u mnie jutro, już niedługo, coraz bliżej
Sylka, aleś śpioch! W sumie wolno Ci, co się martwisz
Jak mąż tak wcześnie przychodzi, to niech zrobi obiadRuda27, amela, positive, Dodi, Moni&, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:140 i to bez usg???!!!! O matko, ale zdzierstwo!
Tak, u mnie jutro, już niedługo, coraz bliżej
Sylka, aleś śpioch! W sumie wolno Ci, co się martwisz
Jak mąż tak wcześnie przychodzi, to niech zrobi obiad
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
140 za wizyte masakra jakas, dla ciezarnych powinien byc jakis pakiet, placisz raz na miesiac tym bardziej skoro wizyty beda czesciej. ja przy moich obecnych problemach z kasa nie wyobrazam sobie placic za kazda wizyte:/ ja mam wizyty co 2 tygodniw a usg srednio co drugą wizyte mam robione. kolezanka chodzila do tego gina co ja i po 30 ktoryms tygodniu juz miala co tydzien wizyty.
widze ze u Was zakupy pelna para, ja czekam na czerwiec i wyplate nastepna wtedy juz wszystkie konkretne rzeczy zamierzam kupic. no i w tym sklepie Myszka napewno zamowie kilka rzeczy, napewno pizame do karmienia bo sa fajne i tanie:)
bylam w sklepie kupic skladniki na obiad, boze jak sie gorąco robi, ja juz mam dosc a todopiero 20 stopni heh,a co bedzie daleh, w tym roku lato bedzie do bani bo bede narzekac na upaly:PRuda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
cześć kobiety, widzę że ruch się tutaj zrobił, ewidentnie mężowie w pracy, koniec weekendu, koniec życia towarzyskiego:)
ale piękna pogoda, lato idzie!
w weekend widzialam sie z koleżanką, mamusią z 3tyg stażem i poleciła mi książkę "zaklinaczka dzieci" Tracy Hogg. mówi, że nie wiedziala o tej ksiażce przed urodzeniem i czyta tylko fragmenty kiedy ma problem z dzieckiem i te porady działają. zamówiłam sobie, poczytam, przynajmniej bede miala lekture siedząc na ławce pod blokiem:)
zakupy nie mają końca, ciągle coś, mam outlet smyka niedaleko, przynajmniej jakies ludzkie ceny tam są w przeciwieństwie do tych normalnych smyków w centrach handlowych.
Kajoni, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Moniś, no właśnie, ja piżamę też kupiłam, jedną kiedyś za 35 zł a tu niecałe 20
tak że się opłaca
i masę innych rzeczy
Strasznie drogie te wizyty niestety, ale co zrobić. Ale i tak Amela powaliła mnie mnie kolana cennikiem. Mi mąż doradził, żeby (jak kiedyś będę w drugiej ciąży), to chodzić na nfz i priv jednocześnie i przynajmniej zlecenia na badania miałabym od nfz za darmo, bo teraz to za każdą jedną morfologię czy mocz, nie mówiąc o wszystkich innych badaniach to płacę.amela lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale miałam miły weekendMąż w domu, słodkie lenistwo, pyszne lody
Właśnie wróciłam od mechanika
Ech koszty naprawy ogromne, a miałam juz łóżeczko kupować, no nic poczekamy do czerwca. Póki co kupiłam sobie kilka skarpetek, czapeczkę i trzy kolorowe tetry :)AAA i byłam w Rossmanie po kartę Rossnę
Teraz spróbuję was nadrobić
Kajoni już pierzesz???Ruda27, Sylka, Moni&, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
agapast wrote:cześć kobiety, widzę że ruch się tutaj zrobił, ewidentnie mężowie w pracy, koniec weekendu, koniec życia towarzyskiego:)
ale piękna pogoda, lato idzie!
w weekend widzialam sie z koleżanką, mamusią z 3tyg stażem i poleciła mi książkę "zaklinaczka dzieci" Tracy Hogg. mówi, że nie wiedziala o tej ksiażce przed urodzeniem i czyta tylko fragmenty kiedy ma problem z dzieckiem i te porady działają. zamówiłam sobie, poczytam, przynajmniej bede miala lekture siedząc na ławce pod blokiem:)
zakupy nie mają końca, ciągle coś, mam outlet smyka niedaleko, przynajmniej jakies ludzkie ceny tam są w przeciwieństwie do tych normalnych smyków w centrach handlowych.Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Hej dziewczyny
AAA i byłam w Rossmanie po kartę Rossnę
Kajoni już pierzesz???
Co to za karta Nezumi ?????
Ja już mam poprane i wyprasowane i schowaneha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 12:31
nezumi, Magda2013, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej a ja bylam rano zaniesc mocz do badania,potem poszlam za male zakupy i teraz chwile usiadlam. Zaraz sie biore za obiad. Dzis klopsiki w sosie koperkowym przyrzadzam
Kajoni wow wielkie zakupy zrobiliscie. Powiedz mi jakie kupilas platki do pepuszka ? tez chce kupic cos takiego
Heh.. no ten sprzedawca widze ze u kazdej z was co zamawiala u niego "zapomnial" wlozyc jednej rzeczya moze on ma jakis swoj interes w tym ze tak robi ? pewnie myslal ze sie nie dopatrzycie.
Amela 140zl i bez usg ?? ja place mniej i na kazdej wizycie mam usg robione. Kurcze powinien Ci robic bez zadnej laski za tyle pieniedzy
Ja sie ostro biore za robote z poczatkiem czerwcawtedy popiore wszystko,spakuje torbe do szpitala. Bo musze jeszcze w szafach porobic porzadki i powyrzucac co nie potrzebne. W weekend udalo mi sie zrobic miejsce w jednej malej szufladzie
zawsze cos
Sylka, nezumi, Moni&, Kajoni, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jestem
Kajoni mąż pewnie i sam by upichcił obiadek, ale że ma tylko pół godziny przerwy to dooopaOn bardzo blisko pracuje i na przerwy przychodzi do domu
Amela straszne ceny ma Twój ginekolog! U nas (tzn w PL) prywatna wizyta z usg praktycznie wszędzie kosztuje 100zł.
Nezumi fajnie, że spedziłaś miły weekend z mężem
Mila ja gdybym miała gdzie pochować ciuszki to też bym prała
Positive u mnie na obiad też dzisiaj potrawkaMoni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Co to za karta Nezumi ?????
Ja już mam poprane i wyprasowane i schowaneha ha
http://www.rossnet.pl/rossne/karta-rossne
To ja żałuję że nie kupiłam tego płynu do prania dziśA byłw promocji w Rossmanie...
-
Pogoda u mnie srednio na jeza-jest pochmurno,nie pada ale nie ma slonca no ale jest dosc cieplo,ponad 20st.
Moja babcia ogolnie jest taka sztywna..nic nie pozartuje,nie posmieje sie,wszystko bierze na powaznie. Najlepiej by chciala wszystko wiedziec i to dalej po rodzinie rozpowiadac o naszych sprawach. Zeby jeszcze to dla siebie zostawiala,jakies nasze klotnie..czy to ze maz gdzies wychodzi do kolegi na piwo ale nie,az ja jezyk swiezbi zeby to dalej porozpowiadac.A nic sie nie da przed nia ukryc.Sluch ma lepszy od mojego !
-
Magda współczuję Ci... Ja też mam taką babcię, całe szczęście nie muszę z nią mieszkać bo chyba bym się wykończyła. To jest taki typ który nie ma swojego życia i żyje życiem innych. Ja jak jadę do PL to babcia już od tygodnia nie śpi po nocach i przeżywa, że coś się stanie z autem, że prom zatonie itp itd...
Podziwiam Cię, że to wytrzymujesz :* -
Kajoni doczytałam jakie zakupy zrobiłaś
Super. Też się za to biorę, już sobie koszyk zapełnię
Kajoni lubi tę wiadomość