Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja też witam z rana...
Aggie trzymam kciuki i czekam na wieści...
Ruda super że już na miejscu teraz odpoczywaj...
ja dzisiaj mam w planie zrobić potrawkę z kurczaka... nie bardzo wiem jak ale google mi na pewno pomoże
widzę że u większości z was wczoraj słonecznie było.. u nas padało... momentami lało więc siedzieliśmy w domu potem byliśmy na urodzinach ale przed 20 zjechaliśmy do domu bo trzeba było małą szykować do przedszkola...
Aggie, Dodi, amela, Ruda27, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Troszkę mnie nie było, pomału postaram się Was nadrobić, może wieczorkiem, bo dziś znowu mnie prawie cały dzień nie będzie, mam szkolę rodzenia na 16 i bede wieczorem dopiero. OStatnio mamy sporo spraw na głowie, zaraz nam się zacznie latanie za płytkami, panelami... to już w ogóle nie będę miała czasu ;(
Ciesze się że u Lanusi i Lilki wszystko dobrze
Gratuluje udanych wizyt
Daria Kochana ciesze się że szczęśliwie wróciliście do domku;) Kochana skoro lekarz kazał się nie martwić to na pewno wszystko jest ok, a ta ilość wód jest pewnie niewiele ponad normę !
U mnie dziś też piękna pogoda, w końcu mogę wyjąc z szafy sukienki i tunikiDodi, Ruda27, Camille87, pekinka82, positive, Kajoni, Moni&, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Jak cos bede wiedziec dam znac
unas pogoda piekna, sloneczko i ponad 20℃
A mi sie snilyscie Wyi ze gdzies lecialysmy samolotem, a ze kasy zbytnio nie mialysmy stwierdzilam ze zaplacimy na pokladzie jak przejdzie "konduktor"
totalna gupota
amela, Dodi, Ruda27, MILA, Camille87, positive, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka ostatnio to dużo się dzieje własnie w związku z budową, cały czas gdzieś wychodzę, jeżdżę
bardzo dużo ćzasu też spędzam na dworzu, staram się dużo chodzić!
Mam 10 spotkań po 1,5 h . Dziś mamy spotkanie z dietetykiem a na następnym bede miała o porodzie
dziewczyny ja już odliczam dni do 9 czerwca kiedy zobaczę malutkąciekawe jaka jest duża
pekinka82, Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Dzień dobry kochane! Nareszcie mam czas żeby i tu do Was zajrzeć!
Weekend u nas obfitował w zakupy i wycieczki
W sobotę kupiliśmy wózekTaco Warrior Piratz, zielono-czarny. Ma wszystko co trzeba, jestem mega zadowolona, wszyscy się śmieją, czy będą bliźniaki, bo mamy dwa wózki, bo jeden mamy jeszcze od sąsiadki
Mąż kupił fajny leżak na taras, teraz ma być piękna pogoda, to będę dupkę grzała do słoneczka z jakąś książką, jak uda mi się coś znaleźć do czytania.
W sobotę też odwiedziliśmy szpital w którym planuję rodzić i bardzo mi się on podoba, w sumie to nie mam się do czego przyczepić. Oczywiście najwięcej mówili o porodzie naturalnym i o cc (w razie czego) musiałam się dopytywać, ale przynajmniej wiem, jak to wszystko wygląda
Ten sprzedawca co Wam polecałam z Krakowa, ten sklep Myszka, to jest sklep internetowy, tani kurier bo tylko 13 zł niezależnie od wagi paczki, a jak dobijacie do kwoty 300zł to już nawet wysyłka za darmo. Jest jedynie możliwość odebrania osobistego w Krakowie, ale my nie chcieliśmy, bo nie dość, że daleko od nas, to wszędzie strefy, nie wiadomo, gdzie byśmy zaparkowali, a tak to przywiozą mi pod dom, zwłaszcza, że dobiłam do 300zł i kupiłam: proszki do prania, wanienkę, przewijak, chusteczki nawilżane, ceratkę na łóżeczko, majtki poporodowe, płyn do kąpieli dla małego, gaziki do pielęgnacji pępka, aspirator, czapeczki itd, itp. Zostaje mi do kupienia materacyk, druga pościel, ręczniczki z kapturkiem i jakieś małe kocyki.
Ten sprzedawca zaś z allegro, którego Wy polecałyście, to hmm... przesyłkę zamówiłam 13,05 przyszła 16,05 ale nie miała jednej rzeczy. Napisałam do nich, zobaczymy co z tym zrobią, czy mi doślą.
W Krakowie pięknie, jest już 18 stopni. Chyba dziś zabiorę się za pranie ciuszków
Heeeeeeej, miłego dnia!pekinka82, MILA, Ruda27, Camille87, positive, amela, Sylka, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha my mamy 5 spotkan po 2 godziny
Malutka pewnie spora od poczatku byla wieksza
Ja wizyte mam za tydzienteraz juz chodze co 2 tyg a niedlugo co tydzien, bede musiala z ginem zagadac zeby z ceny zszedl
Kajoni ale zakupy!! Ja z tego wszystkiego musze ten lezak kupic na dzialke
Maz bedzie pielil a ja bede nozki opalac
Ten ssprzedawca z allegro ma na pienku z kazda z nas ktora zamawiala
Ale agapast tez nie dostala smoczla i napisali ze dosla wiec sie nie martwKajoni, amela, Ruda27, Sylka, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Pekinka, udane, udane, to znaczy jak przyjdą to będą udane heh. Póki co cieszę się faktem, że tak niewiele mi zostało. Patrzę na belly a tam poniżej 80 dni do porodu, dziś ostatni dzień 29 tygodnia, cholera jak to leci!
Amela, Ty to masz teraz bieganiatylko się nie przeciążaj, dbaj o siebie
Ruda, dowaliłaś z tymi kapciamijeju u nas taaaak cudnie, w ogóle zapowiadają niezłą żarówę na ten tydzień
Aggie, trzymam kciuki za wizytę!
Madzikovy, eh też bym zjadła coś z grilla. Wczoraj sąsiedzi robili i takiego smaka miałam, że chyba sama w tym tygodniu się zmobilizuję i zrobię.pekinka82, amela, Ruda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni no prosze jakie zakupki
jak to cieszy co?!
Fajnie ze masz taki lezaczek i mozesz lezec na sloneczkuja nawet jak wroce do pl nie ebde miala buuu.. Dopiero jak u tesciowej bedziemy
Wlasnie tez sprawdzilam swoja liste i zostalo mi juz niewiele rzeczy
Pare kosmetykow, wanienka, koldra, przescieradla, (posciel mam narazie jedna i styknie bo bedzie spal w rozku, a napewno sie od kogos posciel dostanie), pieluszki i mokre chusteczki, torba do wozka, podgrzewacz i termometr
Mialam wam pokazac zdjecie tej poscieli z kubusiem puchatkiem, ale nawet nie zdazylam zeobic.. Napewno moge polecic, naprawde sliczna ta posciel i dobra gatunkowo raczejjest jakby dwustronna, bo z przodu biala z puchatkiem a z drugiej w paseczki
kocyk co zamowilam jest przecudny
dzisiaj powinna dojsc reszta z all ale juz takie pierdolki
Anitka juz niedlugo i bedziecie wybierac te lepsze rzeczy czyli meble i dekoracje. Bo wyobrazam sobie ze te budowlane to masakra..Kajoni, amela, Sylka, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Camille, leżak super, promocja w auchan była, a że podobny mamy u Babci to wiedzieliśmy mniej więcej o co w nim chodzi
bo się buja
Wiesz co, ja niby nie dostałam TYLKO myjki, ale to zawsze jedna rzecz i sprzedawca podkopuje sobie zaufanie klientów.
Ja mam wizytę 9 czerwca a później chyba 14 to wzrostowe. Tak że dopiero tam dowiem się co tak na prawdę słychać u małego, bo nie wiem czemu moja ginka nigdy mi nie chce powiedzieć ile waży mały ;( -
nick nieaktualny
-
Staram się oszczędzać ale wiecie jak to jest
Kurcze dobrze ze ja zdecydowalam się na zakupy u innego sprzedawcy ! Chyba jednak nie jest tak dobrym sprzedawca, jakie komentarze mu wystawiacie?
Ja to się juz boje jak co tydzień będę musiala za wizytę placic 140Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 10:17
Kajoni, celia lubią tę wiadomość
Daria niby to jest fajna sprawa wybór plytek czy paneli ale jest tego tyle i tyle pomyslow ze ciężko jest podjąć decyzje, staramy się wybierać rzeczy które nam się obojgu z mężem podobają
oby pogoda się u Ciebie szybciutko poprawi la, od razu samopoczucie lepsze jest
Kajoni poki mozemy to lezmy ile wlezietez sporo czasu spędzam na leżaku tylko wczesniej to pod kocem
Kajoni, Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
Amela, tak dużo płacisz za wizytę? U mnie w cenniku niby też jest, że po 11 tyg ciąży wizyta z usg 140zł, ale nigdy nie zapłaciłam więcej jak 80 czy 90 zł.Ja pewnie za niedługo też będę mieć wizyty co 2 tygodnie.
A tak w ogóle Amela widzę, że już 30 tydzień! Gratulacje!amela, celia lubią tę wiadomość