Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej myszki
ja juz w domu. Babka byla spoko, chyba minute tam bylismy, a cźekania ponad 2
wypisala juz l4 do 2.06 i od 3.06 mam macierzynski
takze uffff
Myslalam ze Kamilka juz cos napisala, ale ciszamam nadzieje, ze cos wplynely na nia nasze slowa i wroci, bo bez sensu jak jej nie bedzie z nami..
Madzia wspolczuje migren.. Ale mysle ze nie masz co robic badan, raczej to dolegliwosc ciazowa i sama widzialas ze niejedna z forum to przechodzila..
Mila masakra ze boli Cie kosc ogonowa.. Ja nie wiem jaki to bol na szczescie.. Cos jak sie dlugo siedzi az pupa boli?
Ja narazie takich zlych dolegliwosci procz twardniejacego brzucha nie mam.. Duszno mi, ale nie dziwne jak juz takie upaly,.
Musimy dziewczyny zawsze miec buteleczke wody ze soba najlepiej. Moja sis tez polecila mi taka mgielke i mozna sie spryskac na twarz i dekolt, zawsze cos pomoze jak beda mega upaly
Kupilam truskawkimam nadzieje ze slodkie, bo juz od pami co stoi ze straganem, wiec powinny byc lepsze mimo ze drogie w cholere
dzisiaj na obiad koperkowa z wczoraj i na drugie makaron z truskawkami mmm
MILA, pekinka82, Madzikovy, Lanusia93, amela, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie juz przeprowadziłam. Ledwo żyje. Tragedia...jaki skwar....a lato sie dopiero zaczyna.
Ruda cieszę sie ze masz te L4 i nie trafiłas na jakiś chamow. Nerwy zaoszczedzone. Po drugie tez myślałam ze moze Kama sie odezwała, ale boje sie ze to nie gorszy dzien a obrazila sie na dobre
MILA a lezenie na ta kość nie pomaga?? Bo moze to od siedzenia skoro masz prace biurowa.
Pekinka wierze jak sie czujesz...Ruda27, pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia jak stoje i chodze to prawie caly czas
i nie sa to sekundy ale miniuty.. Jak ide na spacer 20 min to caly czas jest napiety
ale jak leze widze roznice jak np faluje przy ruchach, dzieki magnezowi bo zwiekszona mam dawke
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Celuś ja się zapisałam na Madalińskiego...mam najbliżej. Zajęcia od 15 do 18 co poniedziałek. ..a 28 musze iść do gins pisemko o braku przeciwwskazań. ..heh. Martwie się że nie dam tam rady i coś zaraz zacznie mnie boleć. ...
Miłego popołudnia, Pekinka mi też nogi wchodzą masakrycznie w d....i zawsze nie wiem co na siebie włożyć-jak mówi mój Tatko-w czym wystąpićpekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA, mieszkam z moim P., powolutku sobie wszystko układamy... Jest dobrze, muszę przyznać, ale nie chcę zapeszyć
Byłam zdecydowanie zbyt nerwowa, o każdą głupotę robiłam awanturę i obrażałam się na cały dzień, a to może wybić z rytmu
Teraz kiedy jestem "normalniejsza" nasze relacje są takie jak być powinny. Gotuję, troszkę sprzątam, nerwy odsunęłam na bok i zapanował upragniony spokój
amela, też myślę, że latem może być ciężko... Jest koniec maja, wcale przeraźliwych upałów nie ma, a ja odczuwam dużo wyższą temperaturę, robi mi się słabo, boli mnie głowa, jestem wykończona. Co będzie w lipcu...
Ruda27, super że sprawa załatwiona. I smacznegoJa wczoraj nażarłam się truskawek i wyskoczyła mi swędząca wysypka na brzuchu, piję wapno
Ach to moje łakomstwo...
Ruda27, amela, celia, Sylka, Aggie, mala_mi, Moni& lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Madzikovy, lepiej to zgłoś lekarzowi, ja mam też te skurcze i lekarz mówi, że jeśli szyjka sie nie zmienia to nie ma sie co stresować, ale trzeba mieć to pod kontrolą. i tak jak dziewczyny, mam dość często i szczególnie podczas chodzenia, chociaż jak leżę i siedzę też. nie głaskać, nie dotykać brzucha, tak mi zalecono, czasami ciężko się powstrzymać.
pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyJa mysle ze mam taki brzuch bo za duzo wod jest.. Czytalam ze to jeden z objawow.. Skurczy nie czuje, albo nie umiem ich po prostu rozpoznac
ciezko mi z tym brzuchem jak jest taki napiety dluzszy czas.. Nie wiem czy brac czesciej nospe, narazie sam magnez biore
Dzisiaj mnie tak strasznie klulo po lewej stronie pod zebrem, jakby taka mocna kolka ze musialam sie zgiac, raczej to nie byl kopniak malego bo jesli takie maja byc to masakra bol okropnyale przeszlo na szczescie
Lanusia mam nadzieje, ze ulozy wam sie juz calkiem..
Aga co do glaskania to mi sie ciezko pohamowac.. Chyba nie ma godizny zebym nie dotknela brzucha..celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Lanusia masz racje, co to bedzie w lipcu...;/ Ja mam cały czas stopy spuchnięte, dzis dużo sie nałaziłam moze to tez dlatego, jeszcze na 16:30 jade na sr wiec nie odpocznę ;/
Daria ciesze się że wszystko poszlo ok
Ja szykuje sie do sr
do pozniejRuda27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif