Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Celia, moje ogromne gratulacje
Madziu, spora juz kluseczkaciesze sie ze wszystko wyszlo ok
Ja juz nie daje radyplecy to jakas masakra, jak siedzialam na przerwie to sie prawie poryczalam z bolu... prawie sie poklocilam z Darkiem przez to... i te bole brzucha, te ciagniecia mnie strasznie martwia
Kurcze co ja narobilam ;(
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia cudne wiesci! Gratuluje duzej coreczki
Celia a to taki myk zrobilasjak zareagowal na prawko?
Aggie kurdenie ma szans zebys poszla na zwolnienie? Co zaden lekarz Ci nie da?? Ja mysle ze nie ma sensu sie tal meczyc w ciazy, przeciez to wplywa na Twoje zdrowie i to bardzo..
My wrocilismy jeszcze krotki spacerek byl. Mialam juz ubranek nie kupowac, ale zobaczylam te cudenka i musialam normalnie
celia, Aggie, pekinka82, mala_mi, Lanusia93, positive, Dodi, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Daria, sliczne te porteczki
A co do zwolnienia, to niestety nie mam zadnej opcjijeszcze przelozona dzis do mnie ze musze uwazac z telefonami ze nie przyjde do pracy ;( kurwa mloda gowniara mogla sobie opuszczac ile wlezie... a ja zdycham z bolami plecow? wiem ze to tylko moja wina bo zeby byc z coreczka jak najdluzej, chcialam jak najdluzej wytrzymac w pracy ;( dalej robie co powinnam ale nie daje rady... dzis mialam straszne bole brzucha jak sie polozylam, i nie wiem co z tym robic... tu nawet nie pilnuja mojej szyjki ktora juz byla skrocona !!! ja mam serdecznie wszystkiego dosc...
-
nick nieaktualnyPrkinka ciesze sie ze na wizycie ok!
Aggie ja bym chyba skrocila macierzynski.. Chcesz pozniej do tej pracy wracac?? Moze znajdziesz cos innego.. Nie dacie sobie rady jakbys distawala krocej pieniadze? Moze bys zlazla jakas dodatkowa prace typu sprzatanie u osob prywatnych.. Przykro mi ze sie tak meczyszMagda2013, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria, to jest chyba najlepiej platna praca sprzatajaca, jest przez szpital... zawsze mozna dorobic pare groszy... po powrocie juz mam zapewniona posade na weekendy popoludniami... niedokonca idealny uklad, ale zawsze to wiecej pieniazkow... i nie moge Darka obarczac calkowicie finansami skoro mam opcje zeby pracowac za dobre pieniadze, i jego praca tez niedokonca jest stabilna... dodatkowo, chcialam jak najpozniej isc na macierzynski bo ja nie mam zielonego pojecia ile mi sie bedzie nalezalo, a tyle rzeczy trzeba jeszcze kupic... nie pozostaje mi nic innego jak odliczac do konca i starac sie odpoczywac po pracy i w wolne dni...
-
nick nieaktualny
-
Aga ja bym chyba nie wytrzymala w tej pracy,wierze ze masz takie bole
ja wczoraj sie wzielam za odkurzanie pokoju,kuchni i przedpokoju to mnie zaczely tak plecy bolec ze myslalam ze nie wytrzymam a co tu tyle godzin sprzatac
Wspolczuje Ci takiej sytuacji ale pamietaj ze corka jest najwazniejszado kiedy bys musiala jeszcze pracowac ? wiem ze pisalas ale zapomnialam
-
Daria, bede na siebie uwazac... moja coreczka jest dla mnie najwazniejsza, a przy tym chce jej zapewnic wszystko na co zasluguje...
Madziu 23/06 zaczynam urlop, a potem od 1/08 macierzynski mi wejdzie. Zostalo mi 16 pracujacych dni... niby nie duzo, ale... jutro sprobuje z tymi plastrami isc do pracy... najwyzej bede pocic sie jak swinia w koszulce pod uniformem, ale moze pomoze.
Kamila to chyba sie calkiem obrazila?szkoda...
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
A i mialam napisac a propos tego artuykulu o pepku... chyba Mila go podeslala? znajoma polozna tez mowila zeby tylko wody z mydlem uzywac... z mama jak rozmawialam to mowila ze jak ja bylam mala to do soli fizjologicznej mieli dostep tylko uprzywilejowani
wiec chyba skorzystam z porady i nie bede cudaczyc
Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Pekinka Madzia cieszę się że u was ok... ja dzisiaj miałam wizytę na nfz... zważyli zbadali i okazało się że szyjka lekko mi się rozwiera ale ogólnie jest dość dluga... więc mam się nie martwić... no ale w maratonie nie pobiegnę...
Aggie przykro mi bardzo z powodu całej twojej sytuacji... ciężko ci coś doradzać... będę trzymała za ciebie kciuki byś wytrzymała...
Ruda super portki... oj te ubranka tak kuszą...
cieszę się że na kontroli nie było strasznie i że dali ci szybko spokój...
Celia gratuluję prawka... dla mnie był to najważniejszy egzamin jaki przyszło mi zdawać...
a co na to twój men???
nie wiem czy już wam pisałam ale mam od wczoraj uczulenie na słońce.... mam je co roku ale zwykle ratowałam się w kwietniu solarium i w maju już mnie tak nie wysypywało... a że teraz z opalania nici męczę się niemiłosiernie ... swędzą mnie wszystkie odsłonięte części ciała... no a wziąć mogę wapno... paranoja... a tych słonecznych dni ma być teraz wiele... matko jak ja to wytrzymam...
a i byłam dzisiaj zrobić sobie pedikiur... mam teraz piękny francuski ...
Ruda27, pekinka82, Magda2013, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive ciesze sie ze na wizycie dobrze wszystko! Moja szyjka tez na opuszek palca jest do tego sie skrocila ale narazie sie nie martwie
Kurde ale masz przewalone z tym sloncemja pierdziele..
Aggie 16 dni zleci szybciutko, moze z plastrami Ci sie uda.. Mam taka nadzieje :*
Przykro mi ze Kamila nie odzywa sie, oby jutro pojawila sie i bylo jak wczesniej..
Ja juz leze, maz idzie spac wiec nudy
Aaa co do pepka to ja chyba ten octanisept.. Ale zobacze co mi w szpitalu powiedza