Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia ...Nie karzę Ci ich szczepić, ale chyba odrobaczyć możesz i tamte psy... Ta kuracja do drogich się nie zalicza... Wystarczy powiedzieć weterynarzowi , że masz też inne psy (podać przypuszczalną wielkość i wagę).... Jeśli kochasz zwierzęta to chyba i tamtym psom pomożesz , by nie cierpiały z powodu robali w brzuchu...prawda??????????
A skoro psy dokarmiasz z automatu stajesz się ich właścicielem.......( w oczach psa).
Lanusia93, Aggie, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
pekinka82, jak najbardziej jestem za odrobaczeniem tych psów, bo wystarczy kupić tabletkę z tego co czytam. Ale chodzi mi o to, że jak powiem że jakieś tam zarobaczone psy są na podwórku to będzie logiczne, że nie szczepione na wściekliznę, a w naszym kraju za to kary są. Pomyślę jeszcze i coś wymyślimy, żeby te tabletki zdobyć.
Dziękuję Wam, dobrej nocyAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Pekinka w ogole nie sprawdzaja, do samego porodu... jutro zadzwonie do niej, zobacze co mi powie...
Lanusia, Pekinka ma racje, moim zdaniem jesli nie chcesz narazac sie na wydatki finansowe (wiem ze lekko nie jest)zglos je do schroniska, powiedz ze poprzedni wlasciciel zmarl i psy sa bezdomne, musza je zabrac i sie zaopiekowac nimi. Nie mozesz ich zostawic bez odrobaczenia czy bez szczepien... bedzie to niebezpieczne dla nich jak i dla Ciebie i dziecka...
Ja ide spac, padam na twarz mimo drzemki, dobranoc :*pekinka82, Magda2013, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
1. mateuszek 1100g(26tydz)
2, Zuzia 1480g (29 tydz)
3. Maja 856g (27 tydz)
4. Lilinka 1039g(29)
5. Nataniel 1450g (29 tydz)
6. Olav 979g (26 tydz)
7. Kacperek 1160g (27 tydz)
8. Maja (od Magdy) 1405g (29tydz)
9. Bartuś 750g (25tydz)
10. Alicja 1014g (27 tydz)
11. Kacperek ( od Niebieskiej) 1150g (28 tydz)
12. Hubert (Quendi) 605g (24 tydz)
Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Lanusia za duzo na siebie wzielas. wiem ze lubisz zwierzeta ale teraz musisz myslec o sobie i dziecku. na Twoim miejscu tego jednego szczeniaczka odrobaczylabym i zaszczepkla i weterynarza a reszta psiakow oddala do schroniska. mowo sie trudno czlowiek nie moze byc.milosiernym samarytaninem zwlaszcza jesli ci sie nie przelewa teraz, jak wiekszosci z nas. tym bardziej ze nie znasz za bardzo pochodzenia tych psow, czy w ogole byla ta suka szczepiona, ja bym sie bala.
Agus domagaj sie chociaz tego dopochwowego tym bardziej ze masz taka mozliwosc iz szyjka moze sie skracac, co wcale nie oznacza ze sie skraca moze taka twoja natura no i przez to ze malo odpoczywasz. chyba kazda z nas by tak narzekala na nalonania, bole gdyby pracowala tak ciezko jak Ty. jak ci zrobia to usg to bedziesz spokojniejszs:-)
Madzie to tez fajnie wczoraj dzien spedziliscie:)jeszcze z takim maluszkiem:) a ten wozek ktory bede miala to Chico Cortina 2w1, fotelik juz mamy. wozek jest lekki,kkla ma piankowe fajnie sie nim skreca. mnie odpowiada wiec czego chciec wiecej, kase zaoszczedzimy. tylko wybtac wszystkie materialy i bedzie jak nowy:-)
co do Kamy to tez jestem zdziwina, stawialabym na chwilowy wybuch emocji wiadomo hormony i mam nadzieje ze sie odezwieDodi, celia, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Lanusia kurcze sle akcja z psiakiem.. Mimo ze ja kocham psy to chyba radzilabym jak dziewczyny, tamte psy oodac do schroniska. Prawnie sa na waszym podworku przywiazane i tam spia.. Jakby cos sie stalo wy chyba za nie bedziecie odpowiadac.. Po 2 jak obe jakies dzikie, a tu dziecko.. Daj znac co ze szczeniakiem..
Aggie przykro mi ze nawet nie mozesz sprawdzic co z szyjka.. Ale musi byc dobrze.. Juz niedlugo nam zostalo
Kamila jak nas czytasz prosze sie dzisiaj odezwac!! Bez jajec juz czekamy na Ciebie!
Ja jak zwykle moglam pospac to taka wczesna pobudkamaly pokopal i chyba zasnal
uwielbiam moj falujacy brzuch!
Moni&, Dodi, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Mój maluszek tez pokopał jak leżałam jeszcze, teraz sobie usiadłam i na razie go nie czuję. to takie cudowne, mogłabym go czuć bez przerwy
Kamila, prima aprilis juz był daaawno wiec prosze nam nie robić takich jajCZEKAMY NA CIEBIE
Ruda27, Dodi, pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej
u mnie Majeczka wczoraj sie niezle rozbrykala jak polozylismy sie do lozka
oczywiscie tatus brzuchol przytulal to trzeba bylo pokazac ze sie jest
ja juz czuje ze one bedzie bardziej za tata
Kamila, odezwij sie, niedobrusie
Ruda27, Magda2013, celia, pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia milej kawusi
Aggie moj maluch tez bardziej szaleje jak tata przyklada reke
Ja wlasnie jem sniadanko i mysle co pozniej robic.. Mialam ambitny plan posprzatac w szafce i poprasowac.. Wiec chyba sie bede musiala za to wziacMoni&, Dodi lubią tę wiadomość