X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz w domu, wygadalysmy sie za wszystkie czasy, znajoma stwierdzila ze wygladam cudnie bo mi tylko brzuszek urosl hehe milo takie cos slyszec:) a ze tylek urosl i rozstepy sa na "boczkach" to sie nie przejmuje, najwazniejszy jest teraz synek<3 w ogole dzis sie poczulam tak ladnie ciazowo, zalozylam leginsy i tunike ktora kupilam wczoraj i nogi nie wygladaja tak zle:P

Izka oddaj najlepiej pieski do schroniska bo nie mozesz na.siebie tyle brac, jak Lilusia sie urodzi to przy jednym psie juz jest ciezej bo pies tez wymaga zebys sie nim zajela a co dopiero wiecej no i po co masz sobie klopot robic jak sie ktos zainteresuje czy pieski sa szczepione.

ale robicie smaczki tutaj,.to ja wam powiem ze zjadlam pucharek lodow z owocami i bita smietana i jestem przejedzona:P

Kurde Kamilka wracaj do nas bo sie smutno robi bez Ciebie :( Daria daj znac jak Ci odpisze.

cos mialam jeszcze komus na cos odpisac ale wylecialo mi z glowy.
    buziolki :**

Kajoni, Ruda27, Sylka, MILA, pekinka82, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo, a sierpniowe mamuśki nie korzystają ze słońca, tylko komputer i komputer? :D

relgi09k4o218c6j.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamusie. byłam w biedronce i w lidlu, kupiłam koszule nocną w biedronce i stanik w lidlu, ładne są, bo te staniki w biedronce ohydne. jeśli chodzi o ubranka, to jakieś same duże zostały, więc nie brałam, większe będę kupowała później, teraz biorę takie 56, 62, bo nie wiadomo w zasadzie jakie duże dziecko się urodzi.
    pogoda piękna, ale ja też mam uczulenie na pierwsze słońce, więc lipa.
    coś Kamili nie widać...nie wiem o co poszło tak w ogóle, naprawdę o listę??? bo jakoś nie byłam w temacie, później ciężko było mi nadrobić.

celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajcie zdjecia tych lowow z lidla i biedry co :)
    Monia mmm pojadlas lody :)
    Ja wzielam sie za szafe i prasowanie, chcialam zelazlo wyczupyscic ale chyba mi to zajmie caly dzien :/ masakra juz mam dosc :P
    Sasiad nawala muzyka i zaraz oszaleje :/

• agapast Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e70627fe0918.jpg

Daria, stanik jak na taki do karmienia uważam, że całkiem ładny, wiasomo nie mega sexi, ale cóż...:)a koszula w pralce, bo akurat wstawiałam pranie to wrzuciłam

Ruda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wstawie na fb. Chyba że tu-ale nie wiem jak tu :-/

tb736iyeli5hckvm.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa, no i za 24 zł!:) to też ważne, po co inwestować np.100 zł w stani który ponoszę kilka miesięcy

Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga masz racje po kupowac jakies drogiw rzeczy skoro jest okazja i mozna zaoszczedzic:)
    a dzis w busie pierwszy raz babka starsza chciala mi miejsca ustapic i mowi pani w ciazy to niech sobie pani usiadzie bo jest duszno i jeszcze pani slabo bedzie no niemozliwe ale ladnie podziekowalam bo na nastepnym przystanku wysiadalam.
    jeju ale dzis goraco, 27 stopni, na balkonie w sloncu wiecej bo przygrzewa w termometr a co dopiero bedzie jak przywali 36 st :P

Ruda27, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś odwiedziła kumpelka i właśnie dostałam prezenty, mówiła że taniuśko w lidl kupiła :) wrzucę na fb, bo coś mi nie chce załączyć na necie żeby wkleić na forum. Motyw marynarza :D i rozmiarówka jest taka, że te body są 50-56 a są większe od moich 62 :D

relgi09k4o218c6j.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawiłam :-)
    Agapast masz racje były słabsze staniki.
    Teraz jeszcze tylko kupie legginy 3/4 drugie jasne i koniec. Mam już takie komplety porobione-co z czym nosić, dużo ciuchów z ciucholandu-są super!!
    I na allegro zamowiłam krótkie gatki z 9, 50 zl. Heh

tb736iyeli5hckvm.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie muszę kupić jeszcze cycnik do karmienia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 12:59

MILA lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie 15 stopni i deszcz. Jestem uziemiona...

Monia to bardzo miłe gdy ktoś ustąpi ci miejsca lub przepuści w kolejce :) W PL też tego doświadczyłam, ale tutaj nawet w kolejce do kibla cie nie przepuszczą... Taka mentalność ;)

Agapast fajny ten cyckonosz, ja niestety będę zmuszona kupić przez allegro, chce jeszcze poczekać bo nie wiem ile cycuchy mi urosną.

Moni& lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeden stanik do karmienia juz mam, szwagierka kupila za 1€ w DE:P ale kupie jeszcze jeden albo dwa nawet:)
    ja wlasnie zaczelam sie rozgladac za jakimis tunikami, czyms ladnym zeby ladniw wygladac w lecie :D

Monis
    8b9686f91d.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, masz rację, trzeba ładnie wyglądać, miło jest popatrzec na kobietę w ciąży, która jest ładnie ubrana i nie ma tłustych włosów. ja to nawet nie wychodze do sklepu z tłustym łbem, bo nie chce żeby sobie ktoś pomyślał "o zapuściła się, bo w ciąży".

Kajoni, Moni&, positive, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stanika nie mam jeszcze, nawet nie szukalam.. Mam nadzieje ze jeszcze mi cytrynki urosna wiec czekam :P ale tez kupie jakies najzwyklejsze..
    Co do dbania o siebie w ciazy to tez tak uwazam.. W koncu kobieta w ciazy jest mega atrakcyjna :)
    Mloda mamusia tez chce byc zadbana :P

Moni&, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez musze miec zawsze wlosy umyte i bez makijazu sie nie rusze z domu, wlasnie nawet do sklepu:P lubie sie dobrze czuc:)
    wiem ze mi cycki jeszcze urosna wiec sie wstrzymuje ze stanikiem, ale juz mi opadaja, w nocy jak spie bez stanika to mnie to wkurza:P

Kajoni, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak opuszczam dom to też zawsze makeup, delikatny, ale zawsze coś, ubrana nie jak wór, tylko jak kobieta, bo przecież nie może być tak, że w ciąży się nie dba o siebie.

Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w LIDLU i kupiłam tam stanik do karmienia i dwie koszulki....
    A w BIEDRONCE legginsy....
    Jest taki skwar, że poleciałam do sklepu kupić jakieś zwiewne spodnie -pumpy....
    Bo nie miałam żadnych spodni na lato...żadnych zwiewnych...same dresowe i grube...
    Normalnie nie zdejmowałam ich od przymiarki w sklepie...Jaka to ulga poczuć wiatr pomiędzy nogami :D

Sylka, celia, Ruda27, Madzikovy, positive, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ostatnio caly czas wychodze w dzinsach ciazowych, jak ladna pogoda to szybko wyprac zeby wyschly na balkonie przez noc ale teraz mozna w leginsach smigac, mam jeszcze jedne dzinsy ktore mi pasuja i przewiewne spodnie bawelniane. chyba tez skocze do biedronki po te leginsy ale pozniej bo teraz mi sie nie chce doopy z domu ruszac, za goraco :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:55

Monis
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...Widziałam dzisiaj laski , też w ciąży... ubrane strasznie niechlujnie....
    Zero kobiecości czy elegancji...
    Jednak kobiecość, elegancja to powinna być podstawa kobiety...Każdej ...
    Ciąża nie powinna nas ograniczać do worowatych ubrań , byle do porodu.... Jednak można być sexi w ciąży, czy mając maluszka u swojego boku.....

Moni&, Ruda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1148 1149 1150 1151 1152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ