Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja juz w domu, wygadalysmy sie za wszystkie czasy, znajoma stwierdzila ze wygladam cudnie bo mi tylko brzuszek urosl hehe milo takie cos slyszec:) a ze tylek urosl i rozstepy sa na "boczkach" to sie nie przejmuje, najwazniejszy jest teraz synek<3 w ogole dzis sie poczulam tak ladnie ciazowo, zalozylam leginsy i tunike ktora kupilam wczoraj i nogi nie wygladaja tak zle:P
Izka oddaj najlepiej pieski do schroniska bo nie mozesz na.siebie tyle brac, jak Lilusia sie urodzi to przy jednym psie juz jest ciezej bo pies tez wymaga zebys sie nim zajela a co dopiero wiecej no i po co masz sobie klopot robic jak sie ktos zainteresuje czy pieski sa szczepione.
ale robicie smaczki tutaj,.to ja wam powiem ze zjadlam pucharek lodow z owocami i bita smietana i jestem przejedzona:P
Kurde Kamilka wracaj do nas bo sie smutno robi bez CiebieDaria daj znac jak Ci odpisze.
cos mialam jeszcze komus na cos odpisac ale wylecialo mi z glowy.
buziolki :**
Kajoni, Ruda27, Sylka, MILA, pekinka82, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej mamusie. byłam w biedronce i w lidlu, kupiłam koszule nocną w biedronce i stanik w lidlu, ładne są, bo te staniki w biedronce ohydne. jeśli chodzi o ubranka, to jakieś same duże zostały, więc nie brałam, większe będę kupowała później, teraz biorę takie 56, 62, bo nie wiadomo w zasadzie jakie duże dziecko się urodzi.
pogoda piękna, ale ja też mam uczulenie na pierwsze słońce, więc lipa.
coś Kamili nie widać...nie wiem o co poszło tak w ogóle, naprawdę o listę??? bo jakoś nie byłam w temacie, później ciężko było mi nadrobić.celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e70627fe0918.jpg
Daria, stanik jak na taki do karmienia uważam, że całkiem ładny, wiasomo nie mega sexi, ale cóż...:)a koszula w pralce, bo akurat wstawiałam pranie to wrzuciłamRuda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość
aga masz racje po kupowac jakies drogiw rzeczy skoro jest okazja i mozna zaoszczedzic:)
a dzis w busie pierwszy raz babka starsza chciala mi miejsca ustapic i mowi pani w ciazy to niech sobie pani usiadzie bo jest duszno i jeszcze pani slabo bedzie no niemozliwe ale ladnie podziekowalam bo na nastepnym przystanku wysiadalam.
jeju ale dzis goraco, 27 stopni, na balkonie w sloncu wiecej bo przygrzewa w termometr a co dopiero bedzie jak przywali 36 stRuda27, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mnie dziś odwiedziła kumpelka i właśnie dostałam prezenty, mówiła że taniuśko w lidl kupiła
wrzucę na fb, bo coś mi nie chce załączyć na necie żeby wkleić na forum. Motyw marynarza
i rozmiarówka jest taka, że te body są 50-56 a są większe od moich 62
Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wstawiłam
Agapast masz racje były słabsze staniki.
Teraz jeszcze tylko kupie legginy 3/4 drugie jasne i koniec. Mam już takie komplety porobione-co z czym nosić, dużo ciuchów z ciucholandu-są super!!
I na allegro zamowiłam krótkie gatki z 9, 50 zl. HehRuda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
A u mnie 15 stopni i deszcz. Jestem uziemiona...
Monia to bardzo miłe gdy ktoś ustąpi ci miejsca lub przepuści w kolejceW PL też tego doświadczyłam, ale tutaj nawet w kolejce do kibla cie nie przepuszczą... Taka mentalność
Agapast fajny ten cyckonosz, ja niestety będę zmuszona kupić przez allegro, chce jeszcze poczekać bo nie wiem ile cycuchy mi urosną.Moni& lubi tę wiadomość
-
Moni, masz rację, trzeba ładnie wyglądać, miło jest popatrzec na kobietę w ciąży, która jest ładnie ubrana i nie ma tłustych włosów. ja to nawet nie wychodze do sklepu z tłustym łbem, bo nie chce żeby sobie ktoś pomyślał "o zapuściła się, bo w ciąży".
Kajoni, Moni&, positive, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa stanika nie mam jeszcze, nawet nie szukalam.. Mam nadzieje ze jeszcze mi cytrynki urosna wiec czekam
ale tez kupie jakies najzwyklejsze..
Co do dbania o siebie w ciazy to tez tak uwazam.. W koncu kobieta w ciazy jest mega atrakcyjna
Mloda mamusia tez chce byc zadbana
Moni&, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja tez musze miec zawsze wlosy umyte i bez makijazu sie nie rusze z domu, wlasnie nawet do sklepu:P lubie sie dobrze czuc:)
wiem ze mi cycki jeszcze urosna wiec sie wstrzymuje ze stanikiem, ale juz mi opadaja, w nocy jak spie bez stanika to mnie to wkurza:PKajoni, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Byłam w LIDLU i kupiłam tam stanik do karmienia i dwie koszulki....
A w BIEDRONCE legginsy....
Jest taki skwar, że poleciałam do sklepu kupić jakieś zwiewne spodnie -pumpy....
Bo nie miałam żadnych spodni na lato...żadnych zwiewnych...same dresowe i grube...
Normalnie nie zdejmowałam ich od przymiarki w sklepie...Jaka to ulga poczuć wiatr pomiędzy nogamiSylka, celia, Ruda27, Madzikovy, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja tez ostatnio caly czas wychodze w dzinsach ciazowych, jak ladna pogoda to szybko wyprac zeby wyschly na balkonie przez noc ale teraz mozna w leginsach smigac, mam jeszcze jedne dzinsy ktore mi pasuja i przewiewne spodnie bawelniane. chyba tez skocze do biedronki po te leginsy ale pozniej bo teraz mi sie nie chce doopy z domu ruszac, za goraco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:55
Monis
[/link]
-
Wiecie co...Widziałam dzisiaj laski , też w ciąży... ubrane strasznie niechlujnie....
Zero kobiecości czy elegancji...
Jednak kobiecość, elegancja to powinna być podstawa kobiety...Każdej ...
Ciąża nie powinna nas ograniczać do worowatych ubrań , byle do porodu.... Jednak można być sexi w ciąży, czy mając maluszka u swojego boku.....Moni&, Ruda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość