Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
5 minuto wygodnie jest nawet na podlodze ale nie kazda bedzie miala taka szczescie:P mi kolezanka ostatnio polecila skakanie na piłce bo urodzila w 5 hardkor, ja cos czuje ze sie bede dlugo męczyc
ja tez nie umiem klamac, zreszta przed moim bym niczego nie ukryla, za dobrze mnie zna:P on jedyny wiedzial o egzaminie wtedy, rodzince nie powiedzialam bo najwiecej telefonow bylo zawsze z pytaniami i jak tam itp.celia, Camille87, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
laski cieszcie sie i korzystajcie bo to jeszcze 2 miesiace i potem juz takiej laby nie bedzie, nie bedzie wylegiwania sie w lozeczku do poludnia bo maluszki nas beda budzic z samego rana:P jak sie tego nie moge doczekac:)
Camille87, amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No to jeszcze raz dziękuję kochane
Daria, ależ ja nie kłamałam, po prostu nie mówiłam całej prawdyU mnie też zawsze dzwoni w ciągu dnia, ale jeśli akurat jeździłam, oddzwaniałam później. MałaMi tak jak napisałaś najważniejsze, że cel osiągnęłam, w razie wojny mogę z maleństwem jeździć i jestem niezależna, a o to mi chodziło
Tyle się rozpisałyście o dbaniu o siebie, że idę za chwilę nogi wydepilować
Posprzątałam częściowo w szafie i niestety jestem w stanie włożyć może ze 3 sztuki sukienek letnich
W ogóle jestem przerażona, bo jakby nogi mi sflaczały ...Generalnie nie ma szans, żebym spodenki założyła, a o sukience na ramiączka nie wspomnę
Tylko legginsy mi pozostały ...Camille87, mala_mi, Moni&, Ruda27, Sylka, Kajoni, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co? Ja wczoraj widzialam kobiete, pracownice orange ktora wyszla w uniformie w krotkiej spodnicy a nogi jak galarety, jej jedno udo bylo jak moje dwa o cellulicie nie wspomne a w ciazy nie byla! I po tym pomyslalam sobie ze mam gdzies co sobie ludzie pomysla jest goraco a ja nie bede sie gotowac
fakt ze sukienka byla do kolan wiec najgorsze zaslaniala ale jak wiatr zawial to sie trochs unosila wiex domyslam sie ze moje biale nieopalone uda tez ujrzaly swiatlo dzienne
ale ludzie patrzyli glownie na brzuszek bo w tej sukienxe wyjatkowo duzy byl
opalilam sie ladnie ramiona az za.ladnie bo pieka
No ale wiadomo jak macie sie zle czuc lepiej zaslonic nogi, ja olewam ludzimala_mi, celia, Moni&, Ruda27, Sylka, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:5 minuto wygodnie jest nawet na podlodze ale nie kazda bedzie miala taka szczescie:P mi kolezanka ostatnio polecila skakanie na piłce bo urodzila w 5 hardkor, ja cos czuje ze sie bede dlugo męczyc
Pilka jest chyba w wyposazeniu kazdej sali porodowej, moja siostra tez skakalanam polozna na sr caly czas powtarza ze pierwsza faza porodu jest baaardzo bolesna i moze trwac do 16 godzin wic ja siw psychicznie nastawiam tez na dlugotrwaly bol ...
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Karamba....nareszcie!!!!!!! Kama....
nie rób tak wiecej
Kamcia a Ty sie normalnie opalasz ?? Chronisz jakoś brzuszek czy cos???
Ja mam dziś takiego lenia w d... ze szok. Jest tak gorąco, ze nawet nie chce mi sie noga ruszyć. Leze w cieniu pod drzewem bo boje sie na słońce wystawiać.Camille87, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Domi najwazniejsze zeby malenstwo sie dobrze rozwijalo a brzuch nie ma nic do rzeczy, lekarz nie powinien Cie tak straszyc. rownie dobrze ktoras moze miec za duzy brzuch jak na wiek ciazy, kazda z nas ma inna figure i rozne tendencje do przybierania na wadze. dla pewnosci zglos sie do szpitala ale napewno bedzie wszystko w porzadku.
ja sie nie opalam, wolw siedziec w cieniu w tym roku:P
Kama, troche mnie podbudowalas z tymi rozstepami,.nie jestem sama hehea smaruje sie zawsze w te same miejsca, na brzuchu rozstepow brak a na boczkach i udach wyszly no ale coz uroki ciazy:)
widzisz jak mozna sie dowartosciowac wychodzac do ludzi? od razu czlowiek traci kompleksy:) moze ja tez jeszcze sama siebie zadziwie i wyskocze w sukience w to lato kto wie:D
brr jak so ie pomysle o tych bolach to ciary przechodza, ale z drugiej strony wiem ze jestem silna i bede myslec tylko o tym zeby Kacpercio sie zdrowy urodzil:)
Camille87, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja raczej nie wyskocze w sukience. Nie ma opcji. Źle sie ze sobą czuje i nie wyglądam dobrze. Mam luźne, przewiewne spodnie. Trudno, najwyżej dupa mi sie ugotuje, a gorzej juz nie bedzie z upalem wiec luz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 16:08
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
No niby zmierzyla glowe i kosc udowa i w dolnej granicy normy jakna ten tydzien jesli wziasc pod uwage granice bledu na tej maszynie co ja uzyla do USG (+/- 16 dni) wiec jak teraz jestem 28t 3 dni to tam pokazywalo glowka i kosc udowa 26+5 czy jakos tak- juz nawet nie pamietam dokladnie bo z nerwow zapomnialam ale cos kolo tego.
Wiec tym brzuchem tyle sie nie przejelam co tymi wymiarami. Mam nadzieje ze mnie zobacza w szpitalu wczesniej niz za miesiac teraz i powiedza poprostu ze taka moja ''uroda''. Mala sie rusza duzo i serduszko dobrze bije bo to tez sprawdzila.
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi a co ma wielkosc brzucha? Przeciez sprawdza sie parametry dziecka a nie wielkosc brzucha tym bardziej ze wcale nie uwazam aby Twoj byl za maly! A co z dzidzia? Rosnie prawidlowo?
Madziu ja sie opalam tak przy okazji bo codziennie spaceruje z siostrabrzuszek mam zawsze zasloniety chociaz siostra, co mnie zdziwilo, troche brzuch odslaniala jak byla w ciazy
ja tak nie robie i tak mam skore na brzuhu ciemniejsza niz na udach nie wiem czemu
Monia mi sie tez wydaje ze jestem silna ale to sie okaze w lipcu/sierpniuMadzikovy, Moni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja godzinke leze na słońcu i wystawiam ręce i buzie aby nie byc taka blada, ale brzuch zakrywam poduszka aby sie nie nagrzewal. Myśle ze to nie szkodzi, bo tak jak Ty chodzisz tak i ja mam te same części ciała wystawione.
Domi no to moze lepiej jak to sprawdza, będziesz spokojniejszy ale uważam ze wielkość brzucha nie ma nic do rzeczy.Camille87, Ruda27, Domi IRL, Dodi lubią tę wiadomość