Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPositive to masz kopa ode mnie
idz szybciej wrocisz i bedziesz miala to z glowy
Mila no to fajne zakupy
Ja sie wiele lepiej czuje w spodnaich ciazowych, bo jak zalozylam inne i pas to przy siadaniu i wstawaniu sie zsuwaly i musialam ciagle ten pas poprawiac
Wlasnie chce sobie jakies zwiewne alladynki kupicto tez w h&m ? Ciazowe?
Celia, Monia dziekuje za mile slowa :*
Celia, Cieszy to ze spotykasz samych milych ludzi
Monia, zrobicie sobie tez taka sesjechociaz meczace ale tez fajna zabawa no i pamiatka
Wzajemnie mamuski milego dnia matki!za rok bedziemy juz naprawde swietowac
tzn niektore z nas swietuja juz od jakiegos czasu i tak
Dodi, MILA, Moni&, Magda2013, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
positive ode mnie tez juz masz kopa, nie masz wyjscia, musisz sie ruszyc:P
Mila to smacznego:P nie przejedz sie za bardzo hihi.
Daria chyba tez sobie zrobimy w ktorys weekend:)
Tez myslalam zeby sobie alladynki kupic, najlepiej takie 3/4 ale nie wiem jak bede w tym wygladac:PRuda27, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Tak, te alladynki byly na dziale ciązowym
więc te spodenki kupiłam
http://www.hm.com/pl/product/24219?article=24219-B
a alladynki coś podobnego tylko brązowe w taką panterkę czy cuś
http://www.hm.com/pl/product/29430?article=29430-C
tshirt
http://www.hm.com/pl/product/16585?article=16585-IWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:44
Ruda27, Magda2013, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila ale fajne te spodnie
i jakie tanie kurde.. Szkoda ze krotkich ja nie bardzo z moimi nogami
Dziewczyny Nataniel teraz tak mnie zbombardowal ze szok.. Normalnie 2 razy krotkiego ataku kopania chyba dostalaz sie wystarszylam czy z nim ok, bo tez podobno jak wzmozone sa ruchy trzeba uwazac i do gina jechac.. Ale tylko 2 razy tak zrobil, szkoda ze nie udalo mi sie filmiku nagrac, bo tak brzuch mi sie jeszcze nie ruszal
positive, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila ale juz nie chodzi o cellu. Ja mam grube i takie teraz flakowate masakra.. Nie pokaze ich
dlugie spodnice na lato i tyle
Positive jak szybko dalas rade
Ja narazie jestem pelna po platkach, ale jak zejdzie ze mnie to ide po truskawkipositive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Mila fajne ciuszkiTe spodnie długie bardzo mi się podobają
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja wczoraj wieczorem miałam mega dołaWrócił ból nóg, mimo, że cały dzień siedziałam. Poza tym postanowiłam się ogolić, ale przez ten ból chciałam zrobić to szybko no i mam... Cała jestem pociachana
Mam nadzieję, że dziś ten ból nie wróci...MILA lubi tę wiadomość
-
Witam
Dla wszystkich Mamus Sto Lat !! :*
Ja tez juz nie spie od dawna,obudzilam sie po 7 i juz nie moglam zasnac.Maja mnie kopala a wogole goraco i nie idzie spac. U nas dzis znowu piekna pogoda,ani jednej chmurki na niebie.
Tez ide zaraz na zakupy.
Mila fajne ciuchy a najlepiej podoba mi sie ten tshirt,z tym motywem kwiatowym
Tez mam takie uczucie jak by Maja mnie gilgotalazwlaszcza jak sie poloze na boku to zupelnie z boku czuje takie przesuwanie pod skora nozki albo raczki
Moja juz jest ulozona glowka w dol i gin powiedzial ze juz raczej nie zmieni pozycji.
Positive ja ide na drugi tydzien na badania,bo musze zrobic morfologie i toksoplazmoze znowu,takze nie jestes sama
Camilla udanych zakupow
Madzikovy ja jakis czas temu tez mialam taki bol i Camilla tak samo. Bolalo mnie powyzej pepka a ponizej piersi,obojetnie czy stalam, siedzialam czy lezalam ale po 3-4dniach przeszlogin mowil ze to przez rosnaca macice.
Ruda27, positive, Aggie, Dodi, celia, Madzikovy, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia 3 z przodu! Gratuluje!
Udanych zakupowczekamy na zdjecia
Sylwia przykro minie wiem co może pomoc, moze masaz?
Jutro sie widze z kolezanka to wstapie do h&mmoże tez tu beda te spodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:14
positive, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia to lez jak najwiecej tak z nogami.. Odpoczywaj przy tym, nalezy Ci sie
Moj maz nie jest za tym zebym sama autem jezdzila, a szkoda bo juz dzisiaj pojchalabym na jakies sklepy, chociaz zaczyna byc chyba goraco wiec lepiej nie.. Siedze w lozku i mi duszno jak choleracelia, Sylka lubią tę wiadomość
-
ruda to odkryj kołdrę...
ha temat golenia sobie podaruję... jutro będzie gimnastyka przed wizytą... ja tam z lusterkiem jadę ... i coraz mniejsze zakresy wygalam... bo nie mam jak...
sylka mocz nogi chłodnej wodzie i układaj je wyżej... mam nadzieję że szybko cię odpuści ten ból..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:34
Sylka lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie.
Sylka, spróbuj jeszcze żel łagodzący na ból nóg dla kobiet w ciąży, ja mam bielendy, raz jak mnie nogi bolały to posmarowałam i taki przyjemny chłód powoduje ten żel, może pomoże:)
Daria, ta Wasza sesja jak profesjonalna, ja mam umówionego fotografa na połowę czerwca, cieszę się, bo nie mam żadnych zdjęć praktycznie z ciąży, tzn mam ale nie mogę na nie patrzeć, mam wrazenie, że jakąś mam mordę spuchniętą i mój mąż zawsze sie wydurnia, a przy fotografie będzie sie zachowywał normalnie:)
Kurde, Mila jeszcze pracujesz...podziwiam, ja to jednak leń śmierdzący jestem.
Jutro mam usg a w środę wizytę, nareszcie, ostatnio 28.04 była! już nie mogę się doczekać.
Ruda27, positive, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyPositive mam odkryta ale i tak duchota
Aga dziekujefajnie, ze macie profesjonalna sesje
napewno zdjecia beda mega
bedziemy czekac na nie
Ja sie nie moge doczekac sesji dla maluszka jak bedzie mial jakies 2 tygodniebardzo mi sie takie zdjecia podobaja
positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Mam
A mi sie dzis pospaloD. mnie dobrze zrelaksowal
w nocy wstalam dwa razy tylko, i raz kot zywcem mnie zjadal
menda jedna
Mila super zakupy zrobilaste spodnie bombowe, ale ja bym jednolity kolor ubrala bo za duza jestem
spodenki tez super
ciekawa czy wejde w moje z zeszlego roku
Daria, troche mi lepiejznaczy kolor dalej blee, ale Darkowi tez sie nie podoba, wiec problem rozwiazany
plecy nie bola od soboty popoludnia (malo pracowalam w sobote to i szybko przeszly), mdlosci dalej sa, to juz raczej do konca beda
Ja wam powiem, ze z druga ciaza to taka glupia nie bedeszybko pojde na macierzynski
Magda, gratuluje 3 z przodui wizytujacym dziewczyna powodzenia
Ja sie biore za ciasto dla mamy(zapomnialam o dniu matki!!) ja upieke ciacho, Darek po kwiatki skoczy i bedzie radocha
Moni&, Ruda27, positive, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tesciowa juz dostala prezent na dzien matki, a niedlugo jade do mamy, nie chce mi sie bo busem musze ale M przyjedzoe po mnie po pracy:P
Madzia gratuluje trójeczki z przodu:D
ale jestem niewyspana, nie umialam zasnac do 1 w nocy, co chwile sie budzilam i plecy mnie bola znowu jakas połamana jestem, nie umiem sobie pozycji do spania znalezc.
co do golenia to juz mi tez ciezko nogi ogolic, niedokladnie sie ogole, aa do golenia okolic bikini wykorzystuje męza czasami:P wtedy wygladam "jak czlowiek" hehe bo tak to krew sie leje jak z lusterkiem sie gole:PRuda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]