X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive to masz kopa ode mnie :P idz szybciej wrocisz i bedziesz miala to z glowy :P

Mila no to fajne zakupy :)
    Ja sie wiele lepiej czuje w spodnaich ciazowych, bo jak zalozylam inne i pas to przy siadaniu i wstawaniu sie zsuwaly i musialam ciagle ten pas poprawiac :/
    Wlasnie chce sobie jakies zwiewne alladynki kupic :) to tez w h&m ? Ciazowe?

Celia, Monia dziekuje za mile slowa :*
    Celia, Cieszy to ze spotykasz samych milych ludzi :)
    Monia, zrobicie sobie tez taka sesje :) chociaz meczace ale tez fajna zabawa no i pamiatka :D

Wzajemnie mamuski milego dnia matki! :) za rok bedziemy juz naprawde swietowac :) tzn niektore z nas swietuja juz od jakiegos czasu i tak :P

Dodi, MILA, Moni&, Magda2013, positive, Sylka lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive ode mnie tez juz masz kopa, nie masz wyjscia, musisz sie ruszyc:P

Mila to smacznego:P nie przejedz sie za bardzo hihi.

Daria chyba tez sobie zrobimy w ktorys weekend:)
    Tez myslalam zeby sobie alladynki kupic, najlepiej takie 3/4 ale nie wiem jak bede w tym wygladac:P

Ruda27, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, te alladynki byly na dziale ciązowym

więc te spodenki kupiłam
    http://www.hm.com/pl/product/24219?article=24219-B

a alladynki coś podobnego tylko brązowe w taką panterkę czy cuś
    http://www.hm.com/pl/product/29430?article=29430-C

tshirt
    http://www.hm.com/pl/product/16585?article=16585-I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:44

Ruda27, Magda2013, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ale fajne te spodnie :) i jakie tanie kurde.. Szkoda ze krotkich ja nie bardzo z moimi nogami :(

Dziewczyny Nataniel teraz tak mnie zbombardowal ze szok.. Normalnie 2 razy krotkiego ataku kopania chyba dostal :P az sie wystarszylam czy z nim ok, bo tez podobno jak wzmozone sa ruchy trzeba uwazac i do gina jechac.. Ale tylko 2 razy tak zrobil, szkoda ze nie udalo mi sie filmiku nagrac, bo tak brzuch mi sie jeszcze nie ruszal :P

positive, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ty myslisz ze jakie ja mam nogi?? Jak sie ostatnio zobaczyłam w lustrze to też sie poryczałam :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jestem... nie było tragedii...

mila super portki... koszulkę mam taką tylko białą... nawet dzisiaj ubraną ;-)

dobra idę sobie zrobić koktajl truskawkowy...

MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ale juz nie chodzi o cellu. Ja mam grube i takie teraz flakowate masakra.. Nie pokaze ich :P dlugie spodnice na lato i tyle :P
    Positive jak szybko dalas rade :)

Ja narazie jestem pelna po platkach, ale jak zejdzie ze mnie to ide po truskawki :P

positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Mila fajne ciuszki :) Te spodnie długie bardzo mi się podobają :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ja wczoraj wieczorem miałam mega doła :( Wrócił ból nóg, mimo, że cały dzień siedziałam. Poza tym postanowiłam się ogolić, ale przez ten ból chciałam zrobić to szybko no i mam... Cała jestem pociachana :(

Mam nadzieję, że dziś ten ból nie wróci...

MILA lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Dla wszystkich Mamus Sto Lat !! :* :D
    Ja tez juz nie spie od dawna,obudzilam sie po 7 i juz nie moglam zasnac.Maja mnie kopala a wogole goraco i nie idzie spac. U nas dzis znowu piekna pogoda,ani jednej chmurki na niebie.
    Tez ide zaraz na zakupy.
    Mila fajne ciuchy a najlepiej podoba mi sie ten tshirt,z tym motywem kwiatowym :)

Tez mam takie uczucie jak by Maja mnie gilgotala :) zwlaszcza jak sie poloze na boku to zupelnie z boku czuje takie przesuwanie pod skora nozki albo raczki :)
    Moja juz jest ulozona glowka w dol i gin powiedzial ze juz raczej nie zmieni pozycji.

Positive ja ide na drugi tydzien na badania,bo musze zrobic morfologie i toksoplazmoze znowu,takze nie jestes sama :P

Camilla udanych zakupow ;)

Madzikovy ja jakis czas temu tez mialam taki bol i Camilla tak samo. Bolalo mnie powyzej pepka a ponizej piersi,obojetnie czy stalam, siedzialam czy lezalam ale po 3-4dniach przeszlo :) gin mowil ze to przez rosnaca macice.

Ruda27, positive, Aggie, Dodi, celia, Madzikovy, pekinka82 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 3 z przodu! Gratuluje! :)
    Udanych zakupow :) czekamy na zdjecia :D

Sylwia przykro mi :( nie wiem co może pomoc, moze masaz?

Jutro sie widze z kolezanka to wstapie do h&m :D może tez tu beda te spodnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:14

positive, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria uwierz, że próbowałam wszystkiego. Pomogło leżenie z nogami do góry i podwójna dawka magnezu... Ale ile można tak leżeć....
    No nic... Dla synka zniosę wszelkie bóle i niedogodności :)
    Zazdroszczę Wam zakupów :)

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to lez jak najwiecej tak z nogami.. Odpoczywaj przy tym, nalezy Ci sie :)
    Moj maz nie jest za tym zebym sama autem jezdzila, a szkoda bo juz dzisiaj pojchalabym na jakies sklepy, chociaz zaczyna byc chyba goraco wiec lepiej nie.. Siedze w lozku i mi duszno jak cholera

celia, Sylka lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do golenia to mi nie mówcie :-P ja nogi jakoś ogoliłam chociaż łatwo nie było, ale "łono" że tak powiem jadę na czuja :-/ - masakra !!

Ruda27, positive, Dodi, celia, Sylka, pekinka82 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda to odkryj kołdrę... ;-)

ha temat golenia sobie podaruję... jutro będzie gimnastyka przed wizytą... ja tam z lusterkiem jadę ... i coraz mniejsze zakresy wygalam... bo nie mam jak...

sylka mocz nogi chłodnej wodzie i układaj je wyżej... mam nadzieję że szybko cię odpuści ten ból..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:34

Sylka lubi tę wiadomość

34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie.
    Sylka, spróbuj jeszcze żel łagodzący na ból nóg dla kobiet w ciąży, ja mam bielendy, raz jak mnie nogi bolały to posmarowałam i taki przyjemny chłód powoduje ten żel, może pomoże:)
    Daria, ta Wasza sesja jak profesjonalna, ja mam umówionego fotografa na połowę czerwca, cieszę się, bo nie mam żadnych zdjęć praktycznie z ciąży, tzn mam ale nie mogę na nie patrzeć, mam wrazenie, że jakąś mam mordę spuchniętą i mój mąż zawsze sie wydurnia, a przy fotografie będzie sie zachowywał normalnie:)
    Kurde, Mila jeszcze pracujesz...podziwiam, ja to jednak leń śmierdzący jestem.
    Jutro mam usg a w środę wizytę, nareszcie, ostatnio 28.04 była! już nie mogę się doczekać.

Ruda27, positive, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive mam odkryta ale i tak duchota :P

Aga dziekuje :) fajnie, ze macie profesjonalna sesje :D napewno zdjecia beda mega :) bedziemy czekac na nie :)
    Ja sie nie moge doczekac sesji dla maluszka jak bedzie mial jakies 2 tygodnie :D bardzo mi sie takie zdjecia podobaja :)

positive, Dodi lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam czekam na fotki darii ale cisza...;-)

34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Mam :)

A mi sie dzis pospalo :P D. mnie dobrze zrelaksowal ;) w nocy wstalam dwa razy tylko, i raz kot zywcem mnie zjadal :P menda jedna :D

Mila super zakupy zrobilas :) te spodnie bombowe, ale ja bym jednolity kolor ubrala bo za duza jestem :P spodenki tez super :) ciekawa czy wejde w moje z zeszlego roku :P

Daria, troche mi lepiej :) znaczy kolor dalej blee, ale Darkowi tez sie nie podoba, wiec problem rozwiazany :P plecy nie bola od soboty popoludnia (malo pracowalam w sobote to i szybko przeszly), mdlosci dalej sa, to juz raczej do konca beda :P

Ja wam powiem, ze z druga ciaza to taka glupia nie bede :P szybko pojde na macierzynski :)

Magda, gratuluje 3 z przodu :D i wizytujacym dziewczyna powodzenia :D

Ja sie biore za ciasto dla mamy :) (zapomnialam o dniu matki!!) ja upieke ciacho, Darek po kwiatki skoczy i bedzie radocha :D

Moni&, Ruda27, positive, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive wyslalam Ci wiadomosc :)
    Aggie ciesze sie ze nie bola plecy :)
    Ja tez dzisiaj chc ciasto upiec, z rabarbarem :D

positive lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tesciowa juz dostala prezent na dzien matki, a niedlugo jade do mamy, nie chce mi sie bo busem musze ale M przyjedzoe po mnie po pracy:P

Madzia gratuluje trójeczki z przodu:D

ale jestem niewyspana, nie umialam zasnac do 1 w nocy, co chwile sie budzilam i plecy mnie bola znowu jakas połamana jestem, nie umiem sobie pozycji do spania znalezc.

co do golenia to juz mi tez ciezko nogi ogolic, niedokladnie sie ogole, aa do golenia okolic bikini wykorzystuje męza czasami:P wtedy wygladam "jak czlowiek" hehe bo tak to krew sie leje jak z lusterkiem sie gole:P

Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 1173 1174 1175 1176 1177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ