Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejuś ale gorąco
Wyszłam do rossmana, a tu okazało się, że jakąś przebudowę robią
Miałam kupić schab na obiad dla M, no to kupiłam śmietanę, a o mięsie zapomniałam
Planowałam też sprzątanie, ale przy tym upale to nie dam radyW sr ma się schłodzić zacznę porządki
Mam nadzieję, że dziś przyjdą zamówione dla maluszka rzeczyAggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja chyba mam jakieś kudłate myśli... bo jak tylko przeczytałam post kady "wykorzystałam męża teraz poszedł spać" tylko z jednym mi się to skojarzyło...
a ja wypiłam pół litra koktajlu chyba zaraz pęknę... ledwo dycham...
celia szkoda że rosmman zamknięty... myślałam że może od ciebie się dowiem jakie są dokładnie warunki promocji...
celia, Aggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada ja śmietanę też miałam kupić, ale schab był jednak kluczowy
Positive już znalazłam najbliższego więc zaraz się zwlekęPóki co połączyłam e-kupon z moją kartą rossnę, to na stronie robisz. A ponieważ muszę sobie balsamy na rozstępy kupić i parę drobiazgów dzieciowych to 20% będzie miłym akcentem
positive, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
He Positive ale masz skojarzenia he Celia teraz kup schabowe heheh nie zapomnij ja dziś robie pulpety z piersi kurczaka z twarozkiem i wwarzywami i wszystko na parze trzeba wypróbować parowar co dostałam aha no i sos tzatzyki
celia, positive, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dobre rady
Następnym razem jak nogi zaczną boleć to będę wiedziała co robić :* Jesteście kochane
U mnie już gulasz się gotuje, mąż niedługo wleci na obiad. Muszę poodkurzać i skoczyć po chlebek, a potem będę się byczyć na tarasie z książką
Achhhh lubię być w ciąży:p
celia, positive, Ruda27, MILA, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny bylam w rossmanie i ta promocja na 20% to dziala jesli do jakiegos tam terminu kliknie sie gdzies
ogolnie powinien byl przyjsc mail z taka informacja ... trzeba bylo sie zalogowac na swoje konto rossmanowe i tam cos kliknac tyle zrozumialam ja zadnego maila nie dostalam i rabatu nie mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:57
-
to mi przyszedł meil z info o promocji i już dwa dni temu połączyłam kupon z kartą...
kamila robisz to na ich stronie w dziale ekupony po zalogowaniu się...
mnie się rozchodzi czy na niedzieciowe rzeczy też jest rabat... np jak kupię kosmetyczkę czy ręcznik...Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
kada to kładź się obok męża i odpoczywaj... ja wyprałam moją sofę... mam nadzieję że wyschnie do wieczora bo będziemy na mokrym spać... teraz jadę po amelinę a później do dentysty i lidla... ludzie nie lubię takiej ganianiny a jeszcze w między czasie muszę obiad naszykować...
-
nick nieaktualnyJa nie mam pomyslu na obiad
Narazie piecze mi sie ciastoczekam bo tata bedzie za jakis czas na kawe, ale dziwne uczucie, pierwszy raz nas odwiedzi. Szkoda ze moj maz w pracy jest..
Ju wiem co na obiad, bedzie na szybkobuchty z truskawkami bo mam pare buchtow jeszcze
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypositive wrote:to mi przyszedł meil z info o promocji i już dwa dni temu połączyłam kupon z kartą...
kamila robisz to na ich stronie w dziale ekupony po zalogowaniu się...
mnie się rozchodzi czy na niedzieciowe rzeczy też jest rabat... np jak kupię kosmetyczkę czy ręcznik...
A widzisz to tego ja nie wiedzialamale promocja dotyczy wszystkich zakupow nie tylko dzieciecych bo pytalam
positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam sobie w lumpeksie fajna sukienke
ale sie pierze poki co to nie pokaze, niestety stroju nie znalazlam
ale myslicie ze jakbym zalozyla normalne bikini a brzuch okrecila jakims pareo czy cos to byloby ok?
MILA, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny