Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila i tam teraz powinny być dwie opcje jak się nie mylę...
wydrukuj kupon albo połącz z kartą i jak wybierzesz połącz czy jakoś tak to Cię przekieruje do logowania i na kartę wskoczy Ci zniżka 20%
Ja niby ślązaczka ale nie wiedziałam, że buchty to po naszemuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:26
Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis ide na te warsztaty "bede mama" miesiecznika mamo to ja. jestem ciekawa co to bedzie, czy cos bardziej podobne do targow czy nie... wiem, ze na pewno beda sie reklamowac jakies firmy.
pekinka82, celia, Ruda27, MILA, Dodi, Aggie, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis ide na te warsztaty "bede mama" miesiecznika mamo to ja. jestem ciekawa co to bedzie, czy cos bardziej podobne do targow czy nie... wiem, ze na pewno beda sie reklamowac jakies firmy.
DAJ ZNAĆ JAK WRÓCISZ ...CO TO BYŁO I JAK WYGLĄDAŁOMadzikovy lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis ide na te warsztaty "bede mama" miesiecznika mamo to ja. jestem ciekawa co to bedzie, czy cos bardziej podobne do targow czy nie... wiem, ze na pewno beda sie reklamowac jakies firmy.
super,jak wrócisz to opowiesz
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie milego popoludnia u mamy
Madzikovy czekamy na relacje z warsztatow
Ja jednak robie na obiad zapiekanke, juz sie robi w piekarniku
Mezowi ciasto smakuje, ale woli z truskawkami
Ale duchota u nas okropna, bedzie zaraz padac..Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy ale masz piekny suwaczek! 3 z przodu gratuluje!
ja czekam na srode az bede miala taki
Malutka Twoja sie odezwie, nie martw sie.. Ale powiem Ci ze sama wiem jak to oszalec idzie.. Jeszcze 2 miesiace masakraDodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze mama nie jestem wiec nie oczekuje nic
No ten sprzedawca z allegro sie postaral - dostalam szczotke taka jak zamawialam do tego butelke z aventa ze smoczkiem 0+ i jeszcze takis naklejki lusterkakoszula wydaje sie miec ta sama wade i zastanawiam sie co z tym robic odpuscic czy nie... nje chce mi sie troche bawic w odsylanie chyba dam sobie spokoj..
Dodi, celia, Aggie lubią tę wiadomość