X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila no to dobrze, ze tamten sprzedawca sie tak postaral :D
    Z koszula tez bym odpuscila..

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bede z siebie idiotki robila :P tym bardziej ze pieniedze za wysylke koszuli oddali, nowa wyslali wiec waro to docenic :)

Kurde taki upal a ja jeszcze chce na cmentarz do mamy, chuba sie ugotuje na twardo :/

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila fajnie ze sprzedawca sie zreflektowal.
    moj maly rano byl aktywny a teraz jakis cichy, od czasu do czasu kopniaczka da mamusi, pewnie dlatego ze duszno nie da sie wytrzymac. ale jak dostalam w pecherz chyba z glowki to myslalam ze sie posikam w momencie:P
    wrocilam juz od mamy, prezencik dostala i kwiatki, zaraz pojdziemy gdzies w cieniu posiedziec bo w domu na 3 pietrze sie nie da masakra jakas.

Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez byl cicho dzis, bo chodzilam a teraz sie polozylam to sie wierci tylko czuje a to glowa a to pupka sie wypycha ;)

Dodi, positive, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzisiaj rano co tak powariowal ze sie az wystarszylam. Teraz tez widzialam jak brzuch faluje i sie wypycha :D chyba sie cos obrocil, bo normalnie jakby mi skopal pecherz takie uczucie :P ciekawa jestem jak jest ulozony :) szkoda ze nie mozna miec jakiegos rentgena :P

Monia no najlepiej w cieniu posiedziec. My idziemy na krotki spacerek ale duchota i w koncu nie padalo..

Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka super, że sprzedawca się postarał :)

U nas przeszła burza, deszcz i nareszcie da się oddychać :D

A ja żeby się nie fochować później, uprzejmie przypomniałam mojemu, że dziś dzień matki, więc również mamy jego dziecka :P ;D

Aggie, Ruda27, positive, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa trzeci raz pisze posta :/ przegladarka mi wariuje, a na chrom nie chce nic zrobic :/ szlag mnie trafia :/

No wiec, mamie ciasto smakowalo :P) nawet brat pochwalil (ale on by zjadl "gowno w papierku" nawet wiec sie nie liczy :P ), kwiatki sie podobaly :) Posiedzialysmy, posmialysmy sie na ogrodzie :)) (jeezzzzuuuu jak ja jej zazdroszcze tego ogrodu, uczucie jakby sie bylo na wsi).

Daria, Kochanie, kiedy idziesz do lekarza? wiem ze pisalas ale wybacz sklerozie :P chodzi o to ze ja wcale duzo dzis nie lazilam, tyle co po domu, i jak szlam do mamy, to znow czulam takie wypychanie, ale bardzo bolesne, az stawalam i nogi krzyzowalam, bo mialam wrazenie ze mala mi zaraz wyleci :( w drodze do domu to samo :( teraz mam nakaz odpoczywania od mojego szeryfa... ale martwi mnie to :(

Kamila, fajnie, ze tamten sprzedawca sie tak postaral, zalezy mu widocznie na kliencie... a co do koszuli... ja bym odeslala i poprosila o zwrot pieniedzy i kupila gdzie indziej... drugi raz ten sam problem?? cos nie halo...

Madzikovy, moja mniej sie dzis rusza, znaczy czuje jakies delikatne postukiwania, ale mysle, ze przez to ze jest goraco ma lenia, albo poprostu inaczej sie ulozyla :)

Aaa i poznalam dzis "kolezanke" mojego braciszka najmlodszego :) ahh jaka slodka to dziewuszka... taka niesmiala i sympatyczna z buzi :) Nic jak te angielskie rozwydrzone gowniary :P ahh pierwsza szczenieca milostka :)

Camille87, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    camila widzę że dziewczyny już cię poinstruowały...

ja wróciłam do domu padnięta jak mucha... ludzie gorąco... kolejki ja się już chyba nie nadaję na takie wypady...

chwilkę odsapnę i idę do mojej mamy na chwilkę...

aggie ale z ciebie cukierniczka ;-)

celia dobre posunięcie... ja dostałam trzy laurki, które już wiszą na lodówce...

camilla pomimo że koszulka przyszła taka sama... warto było się upominać o swoje ... w przypadku tego drugiego sprzedawcy zyskałaś butelkę.... i naklejki... normalnie szacun...

Aggie, Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrocilismy ze spaceru, nie chxialo nam sie juz siedziec na dworze, no o jakies chmury sie zbieraja, niech popada bedzie chlodniej bo nie da sie wytrzymac

Aggie lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mamuski:) Wszystkiego Najlepszego z okazji swieta mamy:)za rok bedzie bardziej oficjalnie:D

ja dzis ledwo zyje:/na nic sily nie mam..ale po burzy powietrze inne wiec powinno sie lepiej spac w nocy..

Camille87, Ruda27, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ledwo zdazylismy z cmentarza! Naszly chmury i popadalo ale rzesko teraz jest :)
    Positive, Aggie macie racje co do koszuli ale ona mi sie podoba i ja nie chce jej zwracac, w tej szew przekrecony jest nieznacznie, dlatego nie bede wymieniac :)
    Dobra bedziemynz mezem filmik ogladac :)

Ruda27, Aggie, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, cz Wy kupujecie koszule, takie specjalne do karmienia tego typu
    http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-kr-rekaw-s-i4190023828.html ?
    ja kupiłam to dziadostwo, nawet 2 i wczoraj wieczorem ją założyłam żeby sprawdzić czy to wygodne i...masakra! ta wszywka, niby maskująca, tak drażni sutki, że teraz trudno to wytrzymać a co dopiero przy poranionych brodawkach będzie...tak więc nie polecam, chyba lepsza jest taka rozpinana od góry.

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ciesze sie ze taki fajny dzien mialas i smakowalo ciasto :)
    Do lekarza ide w srode. Dam Ci znac, chociaz tutaj tego lekarza tak nie zapytam ale zobacze czy szyjka sie skraca, bo moze ten bol nie jest z tym zwiazany..
    Mnie tez dzisiaj zas boli podbrzusze i wzielam nospe teraz :/

My bylismy na spacerze i nas deszcz zastal :P
    Takie wielkie krople haha :P
    Wrocilismy i pogralismy w scrable :)
    Teraz leze..
    Aga mi sie te ze wstawka nie podobaja, ja kupilam takie na guziczki :)

Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wole taka na guziczki.
    u mnie nie pada, zachmurzylo sie tylko, jakby nie wentylator w domu to masakra.
    jestem taka przydupiona, jakby mnie ktps młotkiem w palnik j****ł, maluszek cos tez leniwy az sie zaczelam stresowac. jak dzisiaj klapne to bedzie chwila.
    Kamila to milego seansu:)

Camille87 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza :P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie burza mega burza eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• agapast Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria,ja siedze cico,bo jestem dzis bojowa, baba z apteki mnie wnerwiła, kolezanka mi poszla po wapno, prosilam,ze to ma byc najprostrze na swiecie wapno,bez smakow i dodatkow, to jej wyklad zrobila,ze w ciazy nie wolno i na dodatek wcisnela jej wapno z jakims skladnikiem i sie okalo, ze wlasnie tego nie wolno,jakas kwercetyna czy cos. czy oni zawsze musza cos ładowac do tych leków???

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj dziwnie mnie kłuje w pochwie i podbrzuszu....ech zawsze czymś nowym wita mnie nowy tydzień ciąży

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga szkoda nerwow...
    Quendi mysle ze to normalne, kazda z nas cos kluje i ciagnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis dziwny brzuch, tzn maly caly czas sie prezy wypycha ten brzuch jeat caly napiety ale macica mi nje twardnieje nie wiem co sie dzieje :/ dziwne uczucie jak sie kladlam na boku to mnie bolal brzuch i czulam Kubusia tuz pod skora... i po pecherzu dostaje non stop ... ehh

‹‹ 1177 1178 1179 1180 1181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ