Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila fajnie ze sprzedawca sie zreflektowal.
moj maly rano byl aktywny a teraz jakis cichy, od czasu do czasu kopniaczka da mamusi, pewnie dlatego ze duszno nie da sie wytrzymac. ale jak dostalam w pecherz chyba z glowki to myslalam ze sie posikam w momencie:P
wrocilam juz od mamy, prezencik dostala i kwiatki, zaraz pojdziemy gdzies w cieniu posiedziec bo w domu na 3 pietrze sie nie da masakra jakas.Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj dzisiaj rano co tak powariowal ze sie az wystarszylam. Teraz tez widzialam jak brzuch faluje i sie wypycha
chyba sie cos obrocil, bo normalnie jakby mi skopal pecherz takie uczucie
ciekawa jestem jak jest ulozony
szkoda ze nie mozna miec jakiegos rentgena
Monia no najlepiej w cieniu posiedziec. My idziemy na krotki spacerek ale duchota i w koncu nie padalo..
Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kamilka super, że sprzedawca się postarał
U nas przeszła burza, deszcz i nareszcie da się oddychać
A ja żeby się nie fochować później, uprzejmie przypomniałam mojemu, że dziś dzień matki, więc również mamy jego dzieckaAggie, Ruda27, positive, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kurwa trzeci raz pisze posta
przegladarka mi wariuje, a na chrom nie chce nic zrobic
szlag mnie trafia
No wiec, mamie ciasto smakowalo) nawet brat pochwalil (ale on by zjadl "gowno w papierku" nawet wiec sie nie liczy
), kwiatki sie podobaly
Posiedzialysmy, posmialysmy sie na ogrodzie
) (jeezzzzuuuu jak ja jej zazdroszcze tego ogrodu, uczucie jakby sie bylo na wsi).
Daria, Kochanie, kiedy idziesz do lekarza? wiem ze pisalas ale wybacz skleroziechodzi o to ze ja wcale duzo dzis nie lazilam, tyle co po domu, i jak szlam do mamy, to znow czulam takie wypychanie, ale bardzo bolesne, az stawalam i nogi krzyzowalam, bo mialam wrazenie ze mala mi zaraz wyleci
w drodze do domu to samo
teraz mam nakaz odpoczywania od mojego szeryfa... ale martwi mnie to
Kamila, fajnie, ze tamten sprzedawca sie tak postaral, zalezy mu widocznie na kliencie... a co do koszuli... ja bym odeslala i poprosila o zwrot pieniedzy i kupila gdzie indziej... drugi raz ten sam problem?? cos nie halo...
Madzikovy, moja mniej sie dzis rusza, znaczy czuje jakies delikatne postukiwania, ale mysle, ze przez to ze jest goraco ma lenia, albo poprostu inaczej sie ulozyla
Aaa i poznalam dzis "kolezanke" mojego braciszka najmlodszegoahh jaka slodka to dziewuszka... taka niesmiala i sympatyczna z buzi
Nic jak te angielskie rozwydrzone gowniary
ahh pierwsza szczenieca milostka
Camille87, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
camila widzę że dziewczyny już cię poinstruowały...
ja wróciłam do domu padnięta jak mucha... ludzie gorąco... kolejki ja się już chyba nie nadaję na takie wypady...
chwilkę odsapnę i idę do mojej mamy na chwilkę...
aggie ale z ciebie cukierniczka
celia dobre posunięcie... ja dostałam trzy laurki, które już wiszą na lodówce...
camilla pomimo że koszulka przyszła taka sama... warto było się upominać o swoje ... w przypadku tego drugiego sprzedawcy zyskałaś butelkę.... i naklejki... normalnie szacun...
Aggie, Camille87, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej Mamuski:) Wszystkiego Najlepszego z okazji swieta mamy:)za rok bedzie bardziej oficjalnie:D
ja dzis ledwo zyje:/na nic sily nie mam..ale po burzy powietrze inne wiec powinno sie lepiej spac w nocy..Camille87, Ruda27, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy ledwo zdazylismy z cmentarza! Naszly chmury i popadalo ale rzesko teraz jest
Positive, Aggie macie racje co do koszuli ale ona mi sie podoba i ja nie chce jej zwracac, w tej szew przekrecony jest nieznacznie, dlatego nie bede wymieniac
Dobra bedziemynz mezem filmik ogladacRuda27, Aggie, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, cz Wy kupujecie koszule, takie specjalne do karmienia tego typu
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-kr-rekaw-s-i4190023828.html ?
ja kupiłam to dziadostwo, nawet 2 i wczoraj wieczorem ją założyłam żeby sprawdzić czy to wygodne i...masakra! ta wszywka, niby maskująca, tak drażni sutki, że teraz trudno to wytrzymać a co dopiero przy poranionych brodawkach będzie...tak więc nie polecam, chyba lepsza jest taka rozpinana od góry.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyAggie ciesze sie ze taki fajny dzien mialas i smakowalo ciasto
Do lekarza ide w srode. Dam Ci znac, chociaz tutaj tego lekarza tak nie zapytam ale zobacze czy szyjka sie skraca, bo moze ten bol nie jest z tym zwiazany..
Mnie tez dzisiaj zas boli podbrzusze i wzielam nospe teraz
My bylismy na spacerze i nas deszcz zastal
Takie wielkie krople haha
Wrocilismy i pogralismy w scrable
Teraz leze..
Aga mi sie te ze wstawka nie podobaja, ja kupilam takie na guziczki
Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja tez wole taka na guziczki.
u mnie nie pada, zachmurzylo sie tylko, jakby nie wentylator w domu to masakra.
jestem taka przydupiona, jakby mnie ktps młotkiem w palnik j****ł, maluszek cos tez leniwy az sie zaczelam stresowac. jak dzisiaj klapne to bedzie chwila.
Kamila to milego seansu:)Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Daria,ja siedze cico,bo jestem dzis bojowa, baba z apteki mnie wnerwiła, kolezanka mi poszla po wapno, prosilam,ze to ma byc najprostrze na swiecie wapno,bez smakow i dodatkow, to jej wyklad zrobila,ze w ciazy nie wolno i na dodatek wcisnela jej wapno z jakims skladnikiem i sie okalo, ze wlasnie tego nie wolno,jakas kwercetyna czy cos. czy oni zawsze musza cos ładowac do tych leków???Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam dzis dziwny brzuch, tzn maly caly czas sie prezy wypycha ten brzuch jeat caly napiety ale macica mi nje twardnieje nie wiem co sie dzieje
dziwne uczucie jak sie kladlam na boku to mnie bolal brzuch i czulam Kubusia tuz pod skora... i po pecherzu dostaje non stop ... ehh