Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :* nawet sie nie zorientowalam ze to juz 30tc :)

Mnie dzis tez cos brzuch pobolewal ze az ciagnelo do nogi ale jakos samo przeszlo,wazne ze Majka sie rusza :)

Agapast ja tez kupilam taka na guziczki,przymierzalam i jest wszystko ok :)
    Daria ja robilam zakupy na obiad hehe dla malej narazie nic juz nie kupuje,bo juz wiekszosc mam :)
    Musze kupic w sumie jeszcze jeden reczniczek z kapturkiem i wanienke.No i wozek :) plus jakies drobnostki. Ale to za jakis czas :)

Camilla a co Ci przyslali z Bebiprogram? to samo co mi? :)

Kiedys pytalam o woreczki do sterylizacji butelek i smoczkow. Orientuje sie moze ktoras czy sa praktyczne? bo sie zastanawiam nad sterylizatorem albo wlasnie nad tymi woreczkami :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moni&, positive, MILA, Sylka lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla moze Kubus sie jakos obkrecil i siedzi w innej pozycji niz dotychczas :)

nick nieaktualny, Moni& lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Magda chyba to samo - pudelko i plyte ;)
    Nie wiem co on tam wydziwia ale tak sie wypycha ze caly czas jedna strona brzucha jest twarda i az boli jak sie rozciaga.. kilka razy tak mnie kopnal ze az podskoczylam.. niby ciesze ske ze ske rusza ale dzis to jakos dziwnie sie zachowuje..

P.s. gratuluje 31 tygodnia :)
    Ja jutro zaczynam 32 :D

Aggie, Dodi, nick nieaktualny, celia, positive, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadam tylko by powiedzieć, że u naszej Amelki wszystko ok tzn. waży 900g i chyba też w porównaniu do Waszych dzieciaczków jest malutka, siedzi dalej na pupie, ma nogi przed twarzą i ziewała na USG :D
    szyjka ok, zamknięta, łożysko na tylnej ścianie....
    jeśli o mnie chodzi to wstępnie gin zdiagnozował cukrzycę ciążową, dostałam skierowanie do diabetologa, pewnie będzie dieta i mam nadzieję, że tylko na tym się skończy, ponadto za dużo ważę....
    z tego wszystkiego nie wypytałam o wymiary itd :/

Kamila jak niewiele Wam już zostało <3

Magda gratki z okazji rozpoczęcia 31tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 23:50

nick nieaktualny, Moni&, celia, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana

Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hELLO ;-)

nick nieaktualny, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy sie:D

Kamilka moj maly przez ostatnie dwa dni tezbyl tak ulozony dziwnie czulam jak sie wypycha, brzuch z jednej strony byl uwypuklony i takie dziwne uczucie jakby mi skóra sie naciagala:P

Dodi ciesze sie ze z Twoim malenstwem ok, no i wspolczuje ze bedziesz muaiala diete miec ale z drugiej strony dobrze ze cukrzyca ciazowa zostala wykryta i bedziesz to kontrolowac. no i duzo juz nie zostalo, dasz rade:*

nick nieaktualny, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, wow moje dziecko pozwoliło mi spać do 7.30 i nie kopało o 4.00 na kanapeczkę, cud jakiś! mamy dziś usg, ale dopiero wieczorem. Miłego dnia kobiety, dużo kopów, mało bóli pleców i niespuchniętych nóg:)

nick nieaktualny, Moni&, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!

Co za pogoda z rana...masakra ...ani ciepło ani zimno...wilgotno i jeszcze pewnie będzie padać później. ..ech

Ale mam przynajmniej normalne nogi :-) nie są opuchniete :-)

Miałam głupie sny i teraz mi dziwnie. ...

Mam nadzieję że dzisiaj nie będzie mnie tak dziwnie kłuło jak wczoraj. ..
    A jutro jakby co wypytam lekarza...

Powodzenia Kochane na dzisiejszych wizytach <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:10

nick nieaktualny, agapast, Moni&, celia, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę w przychodni bo musze crp powtórzyć eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)
    Ja dzis sie obudzilam prze 7 z tym samym bole brzucha co wczoraj :/
    Nie wiem o co chodzi, moze za pozno jem? Wczoraj jadlam gruszke po 22..

Dodi dobrze ze z dzidzia wszystko ok! Waga sie nie przejmuj jak dostaniesz diete to pewnie schudniesz bo z tego co wiem jest dosc rygorystyczna..

Ja dzis ide na 17:20 do lekarza mam nadzieje ze zmierzy dzidziulka :)

celia, celia, Dodi, positive, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych wizyt ja mam jutro

positive lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna jak sie ostatnio chwalilam ze waga w miejscu tak w tym tygodniu masakra :O mama nadzieje ze to synek rosnie :P

Moni& lubi tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :D

Dodi najważniejsze, że Amelka zdrowa :D A z dietą na pewno dasz radę:)

Kamilka ja też czasem mam takie wypychania z jednej strony i wtedy brzuch twardnieje mi tylko np. w poprzek, a nie cały. Myślę, że to maleństwo się przekręca :) Dziś wizyta to się uspokoisz :)

Kada też mam jutro wizytę- usg :D Nie widziałam mojej Justysi od początku kwietnia :O Już się nie mogę doczekać ;)

Zawijam się na gimnastykę choć nie chce mi się :/

Kiedy planujecie (jeśli w ogóle) takie generalne porządki przed przyjściem dziecia?

Dodi, nick nieaktualny, positive, nick nieaktualny, Sylka lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyte dopiero za tydzień w srode, jeszcze nie wiem czy z usg. A tak chciałabym zobaczyc znowu synusia :)
    Co do porządków to na razie jestem w czarnej d*** :P Zaczyna mnie wszystko przerażac, ze zostały 2 miesiące a ja nie mam większości rzeczy :P
    Wczoraj wyprałam wszystkie rzeczy materiałowe z wózka, ładnie pachną:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:45

celia lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge meza zagonic do mycia okien :/ a chcialabym juz tez firanki poprac... ehh

celia lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni&, Kamila, celia dziekuje :*

Kama dziwne te Twoje bole brzucha oststnio :-/ ciekawe co lekarz Ci powie...

Celia udanychcwiczen ;) kurcze dawno nie widzialas Justysi a wiem jak to sie ciagnie.... Byle do jutra ;)

Moni& fajnie, ze zaczynasz juz dzialac i rzeczy z wozka poprane ;) ja z takich rzeczy nic jeszcze nie mam zrobione :-/

Aha i jeszcze jedno bo gdyby sie nie zmienily wymogi i od marca nie cza by bylo miezyc glukozy rowniez po 1h a tylko po 2h to bym nie wiedziala ze mam taki cukier...

Lece sniadanie robic :*

nick nieaktualny, Moni& lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Dodi ciesze sie ze z Amelka wszystko dobrze :) masz jej zdjecie? A dieta sie nie martw, moze nie ebdzie tak zle.. Ile przytylas ze lekarz powiedzial ze za duzo??
    Kurde polecialyscie z koksem rano, pozapominalam co chcialam napisac :P
    Kamila moze to maly sie tak uklada i dlatego tak odczuwasz..
    Ja to nigdy nie rozpoznaje czy brzuch mi twardnieje w poprzek czy co.. Dzisiaj w nocy twardnial duzo, zle mi sie obracalo, wstawalo.. Ogolnie mam juz dosc tego twardnienia, strasznie uciazliwe to jest :/

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)
    Kamila ile przytylas? Ile w brzuszku? Ja brzuszek kontroluje co 2 dni jakos, bo musze przez te wody sprawdzac czy nie rosnie zabardzo, lub nie wyskoczyl..

Jestem troche nietomna, zas mialam przerwe w nocy w spaniu, teraz zjadlam platki i powinnam sie zbierac bo z kolezanka sie na 10 umowilam, a ja w lozku :P
    Co do porzadkow, to ja nie mam co :( u mnie to bedzie na wariackich papierach.. Teraz wracam do pl i tam bede w moim dawnym pokoju u mamy robic porzadek i przygotowywac na przyjscie Natanielka :) slyszalam ze mama juz cos tam robi :P

Dziewczyny mam durne mysli od jakiegos czasu, ze moj synek bedzie chory :/ tak chce sie tego pozbyc a to ciagle powraca, wiem jestem durna :/

nick nieaktualny, Moni&, Dodi, Sylka, celia lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka gratuluje 32 tyg :) ale fajnie :D

Ja mam dzis spotkanie z polozna, o ktorym prawie zapomnialam :P podpytam o te dziwne wypychania w szyjce... pewnie to zleje, ale przynajmniej bede wiedziec ze zapytalam...

Sie czuje jakas polamana, taka do doopy... blee

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ciekawe Dodi co piszesz bo ja mialam mierzony cukier tylko po 2h wiec teoretycznie istnieje mozliwosc ze ten problem mam tez ja.. :/ Dodi a czy ktos w Twojej rodzinie ma cukrzyce lub mial ciazowa cukrzyce?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:09

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ