Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny :* nawet sie nie zorientowalam ze to juz 30tc
Mnie dzis tez cos brzuch pobolewal ze az ciagnelo do nogi ale jakos samo przeszlo,wazne ze Majka sie rusza
Agapast ja tez kupilam taka na guziczki,przymierzalam i jest wszystko ok
Daria ja robilam zakupy na obiad hehe dla malej narazie nic juz nie kupuje,bo juz wiekszosc mam
Musze kupic w sumie jeszcze jeden reczniczek z kapturkiem i wanienke.No i wozekplus jakies drobnostki. Ale to za jakis czas
Camilla a co Ci przyslali z Bebiprogram? to samo co mi?
Kiedys pytalam o woreczki do sterylizacji butelek i smoczkow. Orientuje sie moze ktoras czy sa praktyczne? bo sie zastanawiam nad sterylizatorem albo wlasnie nad tymi woreczkamiCamille87, Ruda27, Moni&, positive, MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Magda chyba to samo - pudelko i plyte
Nie wiem co on tam wydziwia ale tak sie wypycha ze caly czas jedna strona brzucha jest twarda i az boli jak sie rozciaga.. kilka razy tak mnie kopnal ze az podskoczylam.. niby ciesze ske ze ske rusza ale dzis to jakos dziwnie sie zachowuje..
P.s. gratuluje 31 tygodnia
Ja jutro zaczynam 32Aggie, Dodi, Ruda27, celia, positive, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
wpadam tylko by powiedzieć, że u naszej Amelki wszystko ok tzn. waży 900g i chyba też w porównaniu do Waszych dzieciaczków jest malutka, siedzi dalej na pupie, ma nogi przed twarzą i ziewała na USG
szyjka ok, zamknięta, łożysko na tylnej ścianie....
jeśli o mnie chodzi to wstępnie gin zdiagnozował cukrzycę ciążową, dostałam skierowanie do diabetologa, pewnie będzie dieta i mam nadzieję, że tylko na tym się skończy, ponadto za dużo ważę....
z tego wszystkiego nie wypytałam o wymiary itd
Kamila jak niewiele Wam już zostało
Magda gratki z okazji rozpoczęcia 31tcWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 23:50
Camille87, Moni&, celia, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
witamy sie:D
Kamilka moj maly przez ostatnie dwa dni tezbyl tak ulozony dziwnie czulam jak sie wypycha, brzuch z jednej strony byl uwypuklony i takie dziwne uczucie jakby mi skóra sie naciagala:P
Dodi ciesze sie ze z Twoim malenstwem ok, no i wspolczuje ze bedziesz muaiala diete miec ale z drugiej strony dobrze ze cukrzyca ciazowa zostala wykryta i bedziesz to kontrolowac. no i duzo juz nie zostalo, dasz rade:*Camille87, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
cześć, wow moje dziecko pozwoliło mi spać do 7.30 i nie kopało o 4.00 na kanapeczkę, cud jakiś! mamy dziś usg, ale dopiero wieczorem. Miłego dnia kobiety, dużo kopów, mało bóli pleców i niespuchniętych nóg:)
Camille87, Moni&, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej Kochane!
Co za pogoda z rana...masakra ...ani ciepło ani zimno...wilgotno i jeszcze pewnie będzie padać później. ..ech
Ale mam przynajmniej normalne noginie są opuchniete
Miałam głupie sny i teraz mi dziwnie. ...
Mam nadzieję że dzisiaj nie będzie mnie tak dziwnie kłuło jak wczoraj. ..
A jutro jakby co wypytam lekarza...
Powodzenia Kochane na dzisiejszych wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:10
Camille87, agapast, Moni&, celia, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Ja dzis sie obudzilam prze 7 z tym samym bole brzucha co wczoraj
Nie wiem o co chodzi, moze za pozno jem? Wczoraj jadlam gruszke po 22..
Dodi dobrze ze z dzidzia wszystko ok! Waga sie nie przejmuj jak dostaniesz diete to pewnie schudniesz bo z tego co wiem jest dosc rygorystyczna..
Ja dzis ide na 17:20 do lekarza mam nadzieje ze zmierzy dzidziulkacelia, celia, Dodi, positive, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dodi najważniejsze, że Amelka zdrowaA z dietą na pewno dasz radę
Kamilka ja też czasem mam takie wypychania z jednej strony i wtedy brzuch twardnieje mi tylko np. w poprzek, a nie cały. Myślę, że to maleństwo się przekręcaDziś wizyta to się uspokoisz
Kada też mam jutro wizytę- usgNie widziałam mojej Justysi od początku kwietnia
Już się nie mogę doczekać
Zawijam się na gimnastykę choć nie chce mi się
Kiedy planujecie (jeśli w ogóle) takie generalne porządki przed przyjściem dziecia?Dodi, Camille87, positive, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizyte dopiero za tydzień w srode, jeszcze nie wiem czy z usg. A tak chciałabym zobaczyc znowu synusia
Co do porządków to na razie jestem w czarnej d***Zaczyna mnie wszystko przerażac, ze zostały 2 miesiące a ja nie mam większości rzeczy
Wczoraj wyprałam wszystkie rzeczy materiałowe z wózka, ładnie pachnąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:45
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Moni&, Kamila, celia dziekuje :*
Kama dziwne te Twoje bole brzucha oststniociekawe co lekarz Ci powie...
Celia udanychcwiczenkurcze dawno nie widzialas Justysi a wiem jak to sie ciagnie.... Byle do jutra
Moni& fajnie, ze zaczynasz juz dzialac i rzeczy z wozka popraneja z takich rzeczy nic jeszcze nie mam zrobione
Aha i jeszcze jedno bo gdyby sie nie zmienily wymogi i od marca nie cza by bylo miezyc glukozy rowniez po 1h a tylko po 2h to bym nie wiedziala ze mam taki cukier...
Lece sniadanie robic :*Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Dodi ciesze sie ze z Amelka wszystko dobrzemasz jej zdjecie? A dieta sie nie martw, moze nie ebdzie tak zle.. Ile przytylas ze lekarz powiedzial ze za duzo??
Kurde polecialyscie z koksem rano, pozapominalam co chcialam napisac
Kamila moze to maly sie tak uklada i dlatego tak odczuwasz..
Ja to nigdy nie rozpoznaje czy brzuch mi twardnieje w poprzek czy co.. Dzisiaj w nocy twardnial duzo, zle mi sie obracalo, wstawalo.. Ogolnie mam juz dosc tego twardnienia, strasznie uciazliwe to jest
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Kamila ile przytylas? Ile w brzuszku? Ja brzuszek kontroluje co 2 dni jakos, bo musze przez te wody sprawdzac czy nie rosnie zabardzo, lub nie wyskoczyl..
Jestem troche nietomna, zas mialam przerwe w nocy w spaniu, teraz zjadlam platki i powinnam sie zbierac bo z kolezanka sie na 10 umowilam, a ja w lozku
Co do porzadkow, to ja nie mam cou mnie to bedzie na wariackich papierach.. Teraz wracam do pl i tam bede w moim dawnym pokoju u mamy robic porzadek i przygotowywac na przyjscie Natanielka
slyszalam ze mama juz cos tam robi
Dziewczyny mam durne mysli od jakiegos czasu, ze moj synek bedzie chorytak chce sie tego pozbyc a to ciagle powraca, wiem jestem durna
Camille87, Moni&, Dodi, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka gratuluje 32 tyg
ale fajnie
Ja mam dzis spotkanie z polozna, o ktorym prawie zapomnialampodpytam o te dziwne wypychania w szyjce... pewnie to zleje, ale przynajmniej bede wiedziec ze zapytalam...
Sie czuje jakas polamana, taka do doopy... bleeRuda27, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ciekawe Dodi co piszesz bo ja mialam mierzony cukier tylko po 2h wiec teoretycznie istnieje mozliwosc ze ten problem mam tez ja..
Dodi a czy ktos w Twojej rodzinie ma cukrzyce lub mial ciazowa cukrzyce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:09
Dodi lubi tę wiadomość