Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Quendi dziekuje za mile slowazdjecia robilismy sobie sami
Porobcie tez, super pamiatka na pozniej
Aggie jak dzisiaj sie czujesz??
Positive dasz rade na badaniachjuz niewiele nam zostalo
Jutro 3 wizyty i w srodebo w srode ma positive, kada i ja
Madzikovy ja mysle ze to mala uciska.. Tez mam takie uciski pod piersiami, pewnie dlatego ze sie wszystko podnosi do gory i juz tak lekko nam nie jest
U nas pogoda juz dzisiaj gorsza, ale ja sie ciesze ze nie ma upalow. Ogolnie wstalam leniwaMILA, Camille87, positive, Moni&, Dodi, Sylka, Aggie, Quendi lubią tę wiadomość
-
Hmmm to czemu myślałam ze positive ma też jutro?
Kada gdzie ty masz to słońce???
A mnie zaczęło w podbrzuszu bolećwziełam nospę
z rana z kolei czułam ból w pochwie i takie parcie na pochwę. W sumie minęlo ale wiadomo ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:16
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Ruda, właśnie teraz przeczytałam ze mogą sie pojawiać uciski itd z tym ze to czasem po prostu boli i jeszcze jak mi wypchnie jakaś cześć ciała to mam wrażenie ze to twardniejaca macica i glupieje. A po spaniu moj brzuch był owalny, nie taki jak zawsze, ale to mała sie tak ułożyła bo teraz juz wrócił do swojej postaci, a leze i nie chce próbować na razie czy dalej przy siadaniu mam ten ucisk.
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zawsze jak jem sniadanje to mnie boli zoladek
dzis tez zjadlam jedna kanapke i taki bol ze oddychac nie moglam
caly brzuch bolal ale glownie chyba zoladek... a maz rano dotykal brzuszka, masowal glaskal i w koncu mi caly brzuch stwardnial wiec to prawda ze nie powinno sie dotykac brzuszka za czesto..
Madzia ja mam taki ucisk jak duzo zjemmysle tak jak Daria ze macica rosnie i wszystko sie przesuwa do gory stad ten ucisk...
My zaraz z mezem ruszamy na miasto, musze poszukac sobie jakichs sukienek i ten nieszczesny stroj kapielowy..Ruda27, positive, celia, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja zle o wizytach napisalam
a bo to Quendi ma w srode
Madzikovy podejrzewam ze pozniej ucisk bedzie jeszcze wiekszy.. Ja sie wtedy odchylam do tylu z rekami ze nie siedze tak prosto
Kamila udanych zakupowczekamy na zdjecia z lowow
Moj maluch tez kopie na dole czasami, zwlaszcza po 22 jak juz klade sie spactez jakby bulgotki, laskotki.. Wczesniej myslalam ze to raczki bo byl glowka w dol, a ostatnio lekarz powiedzial ze pupa w dol jest.. Albo na usg tylko zmieńil pozycje i zas jest glowka w dol albo ja nie wiem jak on mnie tam na dole gila
MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra córka w przedszkolu idę zjeść śniadanie i szykować się na te nieszczęsne pobranie krwi...
woli wyjaśnienia jutro mam wizytę...
kamila myślę że wiele z nas chciałoby być na twoim miejscu... morze plaża... wolne z mężulkiem... zazdraszczam na maksa...
a co do promocji to "na wszystko" obejmuje wszystko co jest w rosmmanie czy wszystkie akcesoria dla dzieci??MILA, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam Was poniedziałkowo! Ale wczoraj naskrobałyście, wieczorem wróciłam do domu dopiero i nie miałam siły nadrabiać
Smaczków narobiłyście, truskawki, lody, pyszności! Truskawki to ja uwielbiałam rozciapciane z jogurtem naturalnym albo śmietaną, do dzisiaj uwielbiam:) Ale o truskawkach na kanapce nie słyszałam:P Taki dżemik hehe:P
Dodi trzymaj sie, mam nadzieje, że dieta nie będzie aż tak rygorystyczna, bo przecież po 2h wynik miałaś ok:)
Ciekawy pomysł z tymi kosmetykami w małych flakonikachDo szpitala pojedziemy z torbą jak na wczasy, wiec po co brać całą kosmetyczkę
Miriam śliczna ta Twoja malutka! Co do wózka, to czarny to bardzo ładny kolor, a jeszcze z jakimiś akcentami jaśniejszymi to juz w ogóle można sie zakochac, no ale troche lipnie kupic czarny wózek i przykrywać go tetrą bo dziecku gorąco, lepiej coś jaśniejszego. Z drugiej strony jak urodzimy to lada chwila bedzie wrzesień, który już do upalnych nie należy, więc bedzie ok:)
A ja dalej nie mam kreski poniżej pępka:P Ciekawe czy sie pojawi:)
Daria ta sesja to świetny pomysł! Już pisałam na FB ale nie moge sie powstrzymać, zdjęcia wyglądaja jakby Wam profesjonalista robiłAż mojemu zaproponowałam taką sesyjkę, ale nie odpowiedział bo juz prawie zasypiał
Ja biorę magnez z dopelherz'a +wapn i na skurcze łydek juz daaawno nie narzekałam, a wystarczy brać jedną tabletke dziennie
Kamila też oglądałam wczoraj ten horror na polsacie, ale przysnęło mi się szybko:P
Quendi widzisz jaki uparciuszek z tego Twojego Huberciaważme, że sie odzywa:*
Mój synuś daje coraz mocniejsze kopniaki, są dni że sie mniej odzywa tez i wtedy dotykam brzuszka i mówie mu ładnie, żeby kopnął mamusie bo mamusia sie stresujeWczoraj jak sie wypuchał nóżką albo piąstką to aż czułam takie twarde zgrubienie, jak słodko
Mila, z jednej strony nie jest źle, bo masz prace siedzącą, ale praca siedząca tez szkodzi, po ile godzin dziennie siedzisz w pracy? Może powinnaś sie chociaż postarać, żeby wychodzić wcześniej albo miec dodatkową przerwe?
Madzia, nasze samopoczucie jest zależne juz coraz bardziej od tego, jak sie maluszki ułoża. ja zauważyłam, że jak mały jest na środku to brzuch mi sie napina i idzie do przodu i czuje zgrubienie na środku, a jak zejdzie bardziej w dół to wtedy ucisk na pęcherz, a jak ide to mi ciągnie strasznie w dół i musze często siadac szczególnie gdy jestem gdzies w drodze. Wczoraj tak mnie skopał z prawej strony w jedno miejsce że czuje jakbym siniaka miała w jednym miejscu i boli
Positive trzymaj sie na badaniach! Chociaz pewnie jestes juz po
A dzisiaj kochane obchodzimy dzień madziemytki, hihi, za rok to dopiero bedziemy szczęśliwe, bo maluszki bedziemy w ramionach tulicżycze Wam z tej okazji duuuużo kopniaczków! :*
u mnie dzis pogoda ok, słonko na razie nie świeci ale jest ciepło:)Ruda27, celia, positive, Camille87, Magda2013, Sylka, Aggie, Dodi, Quendi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo dokladnie mam tak samo z tym gilaniem w dole
Bylam przekonana ze to raczki a moze to nozki?
No nie da sie pohamowac a maz z rana juz w ogole nie mogl
Ale kilka glbokich oddechow i przeszlo!
Jak uda mi sie cos upolowac to wstawie fotke
Tymczasem zycze milego slonecznego dzionkaRuda27, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja staram się już nie kupować więcej ciażowych ubrań... mam ich już sporo... do niektórych tak się przywiązałam że zastanawiam się w czym ja będę chodzić jak już urodzę
ruda nie muszę być na czczo... bo to CRP... i nie trzeba... zresztą już wsunęłam kawał ciasta z truskawkami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:01
celia, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Mamuśki
Positive też zamierzam skorzystać z rabatu w rossmanie, dzięki za cynk
Daria no słów brak, bo sesja mega profesjonalna, suuuuper
Dziewczyny powodzenia na wizytach, ja w środę mam usg nareszcie i już się doczekać nie mogę
Ja nie wiem jak to możliwe biorąc pod uwagę wszystkie moje perypetie staraniowe, ale w ciąży czuję się znakomicie. Owszem, trochę szybciej się teraz męczę, ale żadne większe bóle mi nie dolegają, wyniki wszystkich badań w normie ... aż trudno mi uwierzyć
Aha i pisałyście o ustępowaniu. Ja mam niemal same pozytywne doświadczenia. W autobusach czy metrze na ogół zaraz jak wejdę ktoś się podnosi. Na poczcie już kilkakrotnie mnie przepuszczano, nawet w teatrze w toalecieTakże mam jak nalepsze zdanie o naszym społeczeństwie
No chyba, że tak źle wyglądam
Słońce ma być jeszcze przez dwa dni, chyba pójdę się poopalaćpositive, MILA, Moni&, Camille87, Ruda27, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Monia no ja pracuję 8h ale nie mam tak że jestem przywiązana do biurka, mogę nawet wyjść sobie na dwór czy coś ale jednak większość dnia siedzisz na dupie
Daria kupiłam krótkie spodenki ciążowe a'la jeans tylko czarne, białe leginsy ciązowe, bluzkę, spodnie alladynki i sukienkę. Więc sporo ale naprawdę sie lepiej poczułam, bo kupiłam ciuchy ciążowe i czuję się w nich super, bo zwały tłuszczyku nie wystają, nic mnie nie uwiera no i nie jest mi tak gorąco
A praktycznie typowo ciążowych ubrań nie miałam więc ....
Ciągle chodziłam w leginsach a miałam tylko długie wiec w pracy juz mi gorąco było ze hejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:12
Moni&, Camille87, Ruda27, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
promocja jest do 29 ale można z niej skorzystać tylko jednorazowo... i napisali na wszystko... kurde ja ostatnio fajne ręczniki tam obczaiłam... skusiłabym się z jeszcze na dwa jakby były z tym rabatem...
ludzie niech mnie ktoś kopnie w zad bo w życiu się nie ruszę ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:08
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość