Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie w ciazy bron Boze goraca kapiel! Nie wolno!
A ja sie narobilam - przebralam i skroilam do zamrozenia ogromne ilosci natki pietruszki i koprumaz ogarnal ryby i pozostaly szpinak
Ogladam horror na polsacie ale zaraz sie kladeAggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magda, kolor mial wyjsc taki bezowy ciemniejszy, cos jak piasek, czyli w sumie delikatny ale kolor a nie biel
ogolnie czulam ze bedzie jasny, ale sparzylam sie na innych co za ciemne wychodzily i wybralam odcien jasniejszy, a wyszedl jeszcze jasniejszy
Daria, moj tez nie eo konca szczesliwy i pierwszy do malowania, ale nie lubi jak ni zle i placze, oczywiscie nie wykorzystuje tego, tak wyszlo ze stwierdzilam ze ten kolor jest wrecz ochydny i sie rozryczalam mowiac ze nie ma opcji, zebym Maji kacik tam zrobic. Jestem szczesciara jesli chodzi o D.
Camille87, Ruda27, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Oj Kamilka, wiesz dobrze, ze nie goraca goraca, tak napisalo mi sie:-P spokojnie pilnuje temperatury
ja dlugo sie wzbranialam nawet przed kapielami, ale w sumie msama w so ie niebezpieczna nie jest. Woda moze miec do 37-37,5℃ takze nie szaleje
Chyba nie sadzilas ze jestem na tyle nieodpowiedzialna, he?Camille87, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie Aggie skad
ale wolalam dla pewnosci napisac
Co do koloru to czasem tak bywa ze wychodzi inny niz na opakowaniuale chyba lepiej jasniejszy niz za ciemny
To ja mam wyjatkowego mezabo u nas w mieszkaniu robi wszystko sam
szpachluje szlifuje maluje itp itd
Aggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila, u nas to ja pierwsza do takich rzeczy
moj do gotowania
ale pewnych rzeczy sila woli nie dam rady zrobic, z malowaniem tez musze uwazac nawet jesli farba nie smierdzi az tak... na drabine juz nie wleze
ale da sie Darek zagonic, dlugo musze prosic, normalnie
dzis sam zaproponowal ze w przyszlym tyg pomaluje jeszcze raz, bardziej chodzilo mi o wywalenie kasy w bloto
ale trudno sie mowi...
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Witam z rańca... już od 5 buszuję.... idę na badanie krwi i moczu i tak się tym przejęłam że już nie śpię...
co do skurczy łydek też miałam i lekarz mi przepisał aspargin... na ulotce jest napisane że można brać nawet 3 x po 2 tabl... biorę go już kilka miesięcy i skurcze nie powróciły...
aggie kochanego masz męża...MILA, Camille87, Ruda27, Dodi, Sylka, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:
Quendi jestes?? Jak maluszek?
Hej Kochane!
Dariuś Słoneczko śliczna sesja!! Może mi też się uda nakłonić mężaa kto Wam pstrykał? Dziękuję za pamięć :-*
Wczoraj byliśmy z tesciami na działce-super, opaliłam trochę ramiona
Mały to Mój Mały uparciuch-pukał wczoraj! Więc się uspokoiłam.
Zauważyłam że często buszuje na dole-wtedy mam takie bulgotki lekkie. Jak jest u górze-co kocham-to brzuchol chodzi
W środę idę do gina tylko po zaświadczenie do Szkoły Rodzenia. Może posłuchama 16 czetwcs mam dopiero usg.
Dzisiaj zaczęliśmy 28 tydz-ja kieruje się stanem jak ba suwaczku, bo wolę potem myśleć że 29 tydz.
Jakaś zmeczona jestem
Miłego dnia Kochane
Aaaa my kupujemy-tzn dziadkowie kupują wózek w lipcu, nie będzie miejsca żeby go trzymać. ..chyba jednak baby design 3w1 grafitowy lub granatowy.
positive, MILA, Camille87, Ruda27, Moni&, celia, Dodi, Sylka, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Ja już w pracy. Cieszę się że dzisiaj chłodniej u nas
Młody coraz bardziej daje sie we znaki ha haczasem jak sie rozkopie to tak że mam wrażenie że zaraz wyskoczy
Miłego dnia a jutro wizytkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:10
positive, Camille87, Ruda27, Dodi, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
No w sumie to ja już od 4.00 nie spałam, bo córka się obudziła i łaziła jak najęta
myślałam że ją uduszę
W końcu wstałam bo juz miałam po spaniu
więc od tej 4.00 do 5.30 było tylko obracanie z boku na bok
Jutro na wizycie muszę zapytać gina o coś na bóle pleców. Ja przez weekend budziłam się rano i powstrzymywałam sie od płaczu z bólu normalnie
Wszyscy masowali ale i tak bolało jak cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:14
-
nick nieaktualnyHej! Ja tez juz nje spie
maz mi chrapal musialam go co chwile szturchac
Positive nie ma sie co stresowac
Quendi dobrze ze maluszek sie odzywamoj juz chyba odwrocony glowka w dol bo czesto czuje jak sie rozpycha na dole
moze raczkami mnie gilgocze
A Ty Kochana zaczynasz 29tydzien, 28 juz przelecialo!
Mila milego dnia w pracy
Ja jutro tez mam wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:14
positive, MILA, Quendi, Ruda27, Moni&, celia, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
i ja jutro też wizytuję... już mam ciarki... co powie ? czy mała urosła? jak moje przepływy? i stan łożyska? Boże ile pytań....
Mila dobrze że się chłodniej zrobiło... zawsze to lepiej...
a plecy też mnie bolą... szczególnie gdy się nachodzę... na szczęście po odpoczynku przechodzą... jak ci coś lekarz zleci to daj znać ...
camila wiem... ale wyjątkowo mam już dość kłucia... i nie lubię siuśków swoich nosić do badania...
MILA, Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
a i miałam wam napisać że w rossmanie jest promocja dla posiadaczy karty rossnę i dostaje się 20 % rabatu... tylko nie wiem dokładnie na co chyba na akcesoria dziecięce... chyba skoczę jutro przy okazji po pampersy 1 i chusteczki...może kupię jakiś kremik na słońce dla starszej...
Camille87, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
positive wrote:Mila dobrze że się chłodniej zrobiło... zawsze to lepiej...
a plecy też mnie bolą... szczególnie gdy się nachodzę... na szczęście po odpoczynku przechodzą... jak ci coś lekarz zleci to daj znać ...
tylko mnie nie bolą, mnie napierdzielają i to delikatnie mówiącmasakra normalnie , mowię ci
-
może spróbuj takich poduszeczek rozgrzewających... ja mam z pestkami wiśni... nagrzewa się ją w mikrofali/piekarniku i przykłada w bolące miejsce...
a ciebie pewnie bolą bo długo siedzisz w pracy... ile ci jeszcze zostało do tego kredytu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:35
-
Czekamy teraz na pozwolenie na budowę. Niby 2 tyg się czeka. Jak będzie pozwolenie to składamy dok. o kredyt.Ale liczę ze i tak do końca czerwca będę musiała chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 07:37
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane. Ja tez juz wstalam. Ale od wczoraj wieczora mam dziwny ucisk tak pod piersiami, po środku... Jak sie schylam czy siadam to jest źle. Dodatkowo teraz czuje ze twardnieje mi brzuch i chyba mała jest wysoko, nie wiem co to boje sie. Moze ona mi cos uciska?