Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia dziekuje kochana :*
Sami zrobilismy pare zdjec, zeby miec pamiatke
Miriam noo skladana gondola to duzy plusciesze sie ze miesci sie do tak malego bagaznika
My dokupilismy jeszcze podwojne kolo z przodui parasolke
Quendi jestes?? Jak maluszek?Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda myślałam o tym tym kole ale póki co to jedno jest ok nawet bardzo w czwartek byłam na spacerze u znalazłam skrót jak sie okazało w połowie mojego genialnego skrótu droga zarośnięta trawa za kolana dało radę cieżko ale dał radę tylko koło trzeba było zablokować pózniej droga sie skończyła i było ok 50 m pola tez dał radę my dokupilismy parasolke i torbę
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
hej... a jak tam nezumi pisała coś... mam nadzieję że już wszystko się unormowało...
aggie wybrałaś mojego faworyta... czekam na relacje gdy do ciebie dojdzie i fotki masę fotek...
ruda wrzuć i jedno zdjęcie tutaj... może być incognito...
camila widzę że masz w domu zapalonego wędkarza... podziwiam za cierpliwość...
madzikowy mam nadzieję że sytuacja w domu się poprawiła... nie daj się jełopowi -teściowi... a swoją drogą jakiś rąbnięty ...
ok idę się myć i kładę się do łóżka bo zeszłam dzisiaj ze dwa kilometry jak nic...Aggie, Magda2013, Madzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Ruda myślałam o tym tym kole ale póki co to jedno jest ok nawet bardzo w czwartek byłam na spacerze u znalazłam skrót jak sie okazało w połowie mojego genialnego skrótu droga zarośnięta trawa za kolana dało radę cieżko ale dał radę tylko koło trzeba było zablokować pózniej droga sie skończyła i było ok 50 m pola tez dał radę my dokupilismy parasolke i torbę
Oo to super! Moj mieszka na takiej wiosce i podejrzewamy ze tam sie podwojne kola przydadza haha
A powiedz mi jaka torbe masz? Ta co sie zapina na dole jakby? Bo wlasnie nie wiem jak torbe tam przyczepia sie..
Madzia kurde wspolczucia skurczy lydek i ud! Ja mam nadzieje ze mnie to nie spotka, bo to jest masakra.. Moze zwieksz dawke magnezu?
Positive wysle a Ci linka prywatnie to zobaczysztylko najpierw zaakceptuj moje zaproszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:11
positive lubi tę wiadomość
-
Magda, wozek zamawialam z http://bobasshop.co.uk/index.php bo mimo ze wozek drozej wychodzil, to najlatwiej z platnoscia dla mnie w uk, ale jak sie rejestrowalam to polskie rejony byly, plus musze tyle na wozek czekac bo wlasnie bedzie zwozony z pl., takze polecam przejrzec
Positive, oczywiscie ze zdam relacjei wysle mnostwo zdjec
U nas malowanie skonczone, i jestem zla, bo... kolor wyszedl za jasnya nie chce wydawac nie potrzebnie kasy na kolejny kolor, i jest prawie bialy
no coz... bede musiala to przezyc...
Magda2013, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Ruda tak na dole sie zapina tam sa takie kółeczka kupiłam na Allegro bo w sklepie 300 zł mi powiedzieli a kupiłam tu http://m.allegro.pl/torba-buzz-box-buzzbox-quinny-buzz-moodd-i4260047751.html
Miriam jest ona wygodna? Bo kurde lipa ze trzeba sie ciagle schylac co?
Tez wlasnie ta znalazlam na necie. Dzieki za linka -
Kada polecam goraca kapiel
Daria, ale ten jest cholernie zimny az sie poplakalam, jest wrecz ochydnya dodatki mam wlasnie jasne i mi sie teraz wszystko zlalo, miala byc subtelna roznica... A wyszedl dramat, ale Darek bardzo mnie kocha (powiedzcie ze mam zajebistego faceta)i powiedzial ze w przyszla sobote pomaluje na inny kolor
positive, celia lubią tę wiadomość
-
Aggie aha to super
pewnie ze lepiej zamowic z takiej strony gdzie jest jak najtansza przesylka
jutro popatrze sobie co tam maja.
Daria kurcze na opakowaniu pisze 1 tabl.dziennie i babka w aptece tez mowila ze brac jedna,takze chyba nie moge zwiekszyc dawkiale bede juz teraz ten magnez brala do konca ciazy.
Kada mnie tez bola plecy z prawej strony,dzis w kosciele mimo ze siedzialam to i tak pod koniec mszy myslalam ze nie wyrobie z bolu.
Ide sie polozycDobranoc, do jutra mamusie
-
nick nieaktualnyAggie masz super faceta! Naprawde
Moj to do malowania to jest ostatniale ma w lipcu tez pomalowac bo mamy czerwony kolor scian
Madzia a jaki magnez bierzesz? Moze wez magne b6? Mi lekarz powiedzial ze nawet 4 tabletki moge..
Dobranoc laseczki! Do jutraAggie, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz co jeszcze nie dotarła do mnie wiec na sobie nie sprawdzałam ale koleżanka ma quinny buzz na takiej samej ramie tylko srebrnej i ma ta torbę o nie narzeka wiec chyba jest ok bo tak szczerze to innej opcji nie ma zeby torbę gdzieś zamontować a pakowanie wszystkiego do mojej torebki jest męczące bo robi sie ciężka.
i w końcu i tak laduje w koszyku
Ruda27 lubi tę wiadomość