X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria cos pieknego ta wasza sesja :)
    Naprawde swietne zdjecia :)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia dziekuje kochana :*
    Sami zrobilismy pare zdjec, zeby miec pamiatke :)

Miriam noo skladana gondola to duzy plus :D ciesze sie ze miesci sie do tak malego bagaznika :)
    My dokupilismy jeszcze podwojne kolo z przodu :) i parasolke :D

Quendi jestes?? Jak maluszek?

Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda myślałam o tym tym kole ale póki co to jedno jest ok nawet bardzo w czwartek byłam na spacerze u znalazłam skrót jak sie okazało w połowie mojego genialnego skrótu droga zarośnięta trawa za kolana dało radę cieżko ale dał radę tylko koło trzeba było zablokować pózniej droga sie skończyła i było ok 50 m pola tez dał radę my dokupilismy parasolke i torbę

Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej... a jak tam nezumi pisała coś... mam nadzieję że już wszystko się unormowało...

aggie wybrałaś mojego faworyta... czekam na relacje gdy do ciebie dojdzie i fotki masę fotek...

ruda wrzuć i jedno zdjęcie tutaj... może być incognito... ;-)

camila widzę że masz w domu zapalonego wędkarza... podziwiam za cierpliwość...

madzikowy mam nadzieję że sytuacja w domu się poprawiła... nie daj się jełopowi -teściowi... a swoją drogą jakiś rąbnięty ...

ok idę się myć i kładę się do łóżka bo zeszłam dzisiaj ze dwa kilometry jak nic...

Aggie, Magda2013, Madzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach zojka cudna...

co do koloru wózka... każdy ma inny gust... ale fakt czarny bardziej przyciąga słońce... to ja z ubraniem... mam nadzieję że latem nie będzie aż takich upałów...

Miriam lubi tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria wiem wiem kochana :) gratuluje swietnego pomyslu :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do skurczy lydek to mi sie tez ostatnio pojawily,biore magnez i nie pomaga :( a nawet dzis mnie skurcz w udzie zlapal. Musze jeszcze kupic sobie sok z pomidorow bo ostatnio mi pomogl.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ruda myślałam o tym tym kole ale póki co to jedno jest ok nawet bardzo w czwartek byłam na spacerze u znalazłam skrót jak sie okazało w połowie mojego genialnego skrótu droga zarośnięta trawa za kolana dało radę cieżko ale dał radę tylko koło trzeba było zablokować pózniej droga sie skończyła i było ok 50 m pola tez dał radę my dokupilismy parasolke i torbę

Oo to super! Moj mieszka na takiej wiosce i podejrzewamy ze tam sie podwojne kola przydadza haha :P
    A powiedz mi jaka torbe masz? Ta co sie zapina na dole jakby? Bo wlasnie nie wiem jak torbe tam przyczepia sie..

Madzia kurde wspolczucia skurczy lydek i ud! Ja mam nadzieje ze mnie to nie spotka, bo to jest masakra.. Moze zwieksz dawke magnezu?

Positive wysle a Ci linka prywatnie to zobaczysz :) tylko najpierw zaakceptuj moje zaproszenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 21:11

positive lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, wozek zamawialam z http://bobasshop.co.uk/index.php bo mimo ze wozek drozej wychodzil, to najlatwiej z platnoscia dla mnie w uk, ale jak sie rejestrowalam to polskie rejony byly, plus musze tyle na wozek czekac bo wlasnie bedzie zwozony z pl., takze polecam przejrzec :)

Positive, oczywiscie ze zdam relacje :D i wysle mnostwo zdjec :)

U nas malowanie skonczone, i jestem zla, bo... kolor wyszedl za jasny :( a nie chce wydawac nie potrzebnie kasy na kolejny kolor, i jest prawie bialy :/ :( no coz... bede musiala to przezyc...

Magda2013, positive, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam kochane ja tteraz umieram krzyż mnie tak boli i kość ogonowa ze szok leżeć nie mogę siedzieć ani stać masakra

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie moze z dodatkami bedzie ladnie wygladal :) ja tam lubie takie delikatne kolory
    Kada biedna, wspolczuje.. Nie wiem co na to moze pomoc. A leźenie na boku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda tak na dole sie zapina tam sa takie kółeczka kupiłam na Allegro bo w sklepie 300 zł mi powiedzieli a kupiłam tu http://m.allegro.pl/torba-buzz-box-buzzbox-quinny-buzz-moodd-i4260047751.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ruda tak na dole sie zapina tam sa takie kółeczka kupiłam na Allegro bo w sklepie 300 zł mi powiedzieli a kupiłam tu http://m.allegro.pl/torba-buzz-box-buzzbox-quinny-buzz-moodd-i4260047751.html

Miriam jest ona wygodna? Bo kurde lipa ze trzeba sie ciagle schylac co?
    Tez wlasnie ta znalazlam na necie. Dzieki za linka :)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada polecam goraca kapiel :-)

Daria, ale ten jest cholernie zimny az sie poplakalam, jest wrecz ochydny :-( a dodatki mam wlasnie jasne i mi sie teraz wszystko zlalo, miala byc subtelna roznica... A wyszedl dramat, ale Darek bardzo mnie kocha (powiedzcie ze mam zajebistego faceta)i powiedzial ze w przyszla sobote pomaluje na inny kolor :-)

positive, celia lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie aha to super :) pewnie ze lepiej zamowic z takiej strony gdzie jest jak najtansza przesylka :) jutro popatrze sobie co tam maja.

Daria kurcze na opakowaniu pisze 1 tabl.dziennie i babka w aptece tez mowila ze brac jedna,takze chyba nie moge zwiekszyc dawki :( ale bede juz teraz ten magnez brala do konca ciazy.

Kada mnie tez bola plecy z prawej strony,dzis w kosciele mimo ze siedzialam to i tak pod koniec mszy myslalam ze nie wyrobie z bolu.

Ide sie polozyc :) Dobranoc, do jutra mamusie ;)

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a jaki mial byc poczatkowy kolor ?
    Kochany ten Twoj Darek jest, naprawde :)

Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie masz super faceta! Naprawde :)
    Moj to do malowania to jest ostatni :P ale ma w lipcu tez pomalowac bo mamy czerwony kolor scian :P

Madzia a jaki magnez bierzesz? Moze wez magne b6? Mi lekarz powiedzial ze nawet 4 tabletki moge..

Dobranoc laseczki! Do jutra :)

Aggie, positive, Dodi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie biore magnez z wit.b6 Zapomnialam lekarzowi powiedziec o tych skurczach,teraz mu powiem i sie spytam czy moge zwiekszyc dawke.Dzieki Daria :*

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jeszcze nie dotarła do mnie wiec na sobie nie sprawdzałam ale koleżanka ma quinny buzz na takiej samej ramie tylko srebrnej i ma ta torbę o nie narzeka wiec chyba jest ok bo tak szczerze to innej opcji nie ma zeby torbę gdzieś zamontować a pakowanie wszystkiego do mojej torebki jest męczące bo robi sie ciężka. :/ i w końcu i tak laduje w koszyku

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ