Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny, macie rację z tym magnezem. Ja nic wcześniej nie brałam bo lekarz nie kazał... Teraz zacznę łykać regularnie.
Ja kupiłam termometr bezdotykowy, ale nawet nie wiem jakiLeży w pudełku, jeszcze niewypróbowany.. Siostra mówiła, ze małemu dziecku można mierzyć w pupie normalnym termometrem, ale jak maluch podrośnie i zacznie więcej fikać to nie ma mocnych, nie wytrzyma kilku minut z termometrem w pupie czy nawet pod paszką...
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem
Bylismy na spacerze i lodach i wracamy.. Ale wiecie co, zas mam to uczucie jakby mialo mi cos wypasc z "pipki".. Jak chodze to masakra.. Teraz wroce i bede odpoczywala. Durne mysli mam ze to przez szyjke, ale w srode sie dowiem na wizycie..
A Ty Kamila co porabiasz? Maz wrocil?Camille87, Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Hej hej
aaa zaczęłam 30 tydzień, ale się ciesze!!
Kochane nadrobię Was jutro bo w ten weekend w ogóle nie mam czasu, jutro rano do gina na NFZ. DO jutra ;*Camille87, Dodi, Ruda27, Magda2013, celia, pekinka82, positive, Moni& lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyO matko, dziwne uczucie Daria..
lez i dopoczywaj!
Moj maz wrocil o 12 zjadl i polozyl sie spac, ja spalam od 15 do 17
Zjadlam truskawki z bulka i znow jestem pelna po brzegi
A wy gdzie byliscie?
Amela gratuluje! Zaczynasz 31 tydzienDodi, Ruda27, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
Amela gratuluje 3 z przodu
chyba jedyna co cieszy kobiete
Daria, ja mam wlasnie takie wrazenie, jakby cos sie wypychalo, takie uczucie jakby tampon zle wlozony sie wysuwalmartwi mnie to, a oni nawet tego nie sprawdza
A my bylismy na zakupach w supermarkeciekupilam sobie szlafroczek bawelniany, bardzo przyjemny
i sterylizator do smoczkow jak sie jest poza domem
i do tego 3 paczki tabletek do sterylizatorow, drogie nie byly, w domu patrze a tam w paczce 5 listkow po 10 tabletek, jedna tabletka zuzywana na 24h
sie oblowilam
a i pare mini rozmiarow kosmetykow do szpitala, bo nie mam zamiaru dzwigac pelne butelki
powoli powoli i lista sie uzupelnia
A jeszcze za wozek mam punkty wartosci 23 funtow, dokupie jutro online pare pierdolCamille87, Dodi, Ruda27, Magda2013, celia, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Dodi to takie smaki dziecinstwa
rozpapciane truskawki z rozdrobniona bulka
mmm
Powiem Ci, ze tego nie znalam i nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak taki zestaw moze smakowac he he wazne, ze Tobie takie polaczenie odpowiada -
nick nieaktualnyAggie fajnie
ja widzialam takie male buteleczki w kosmetyczce do przelewania kosmetykow
bo tez jakos mi sie nie widzi targac wielkich butel
A mnie tak glowa boli ze szok
Dziewczyny do tego uczucia wypadania - cwiczycie miesnie Kegla?Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Powiem Ci, ze tego nie znalam i nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak taki zestaw moze smakowac he he wazne, ze Tobie takie polaczenie odpowiada
Sprobujwiesz jakie pyszne?
tlko ja dodatkowo slodze te truskawki
Kazdy ma jakies swoje sposobyDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila niezle truskawka z bulka
pierwsze slysźe hehe
Ja tez wlasnie jem truskaki mega slodkiejuz jestem w domu i leze
Aggie mam to samo uczucie! Jakby tampon mial wypascjuz mialam to wczesniej jakies 2 miesiace temu i lekarz powiedzial ze takie uczucie sie zdarza.. Ide w srode do lekarza i zobacze co powie, dam Ci znac bo moze to nie jest zwiazane z szyjka..
Fajne zakupki porobilas, widac od rauz lepszy humor
Amelka kochana gratuluje! 30-31 tydzien jak to dumnie brzmi i wyglada
Dodam pare zdjec z sesji z malzem moimDodi, Aggie, Camille87, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
juz mi to chodzi po glowie ale nie wiem jak by to smakowalo z moim chlebem bo bulek nie ma w sklepie gdzie kupuje chleb
to napewno jest pyszneeee :]
A cukier od jutra tez pewnie pojdzie w odstawke bo z tego co mi wiadomo na ta chwile to skierowanie do diabetyka mam dostac i chyba dieta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny