Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet jakbym chciala to nie moge
A jaki wybieracie termometr do mierzenia temperatury maluszka? Ja myslalam o takim wkladanym do uszka brauna, tylko kilka sekund zajmuje zmierzenie.
Chodzi mi o taki: http://www.amazon.co.uk/Braun-ThermoScan-IRT4520-Ear-Thermometer/dp/B0001D0LMS/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1401012775&sr=1-1&keywords=braun+thermoscan
Idiota przyjechal (wlasciciel), oczyszczaja z Darkiem "ogrod" i dobudowke, mam nadzieje ze sie szybko za nia wezmie... -
nick nieaktualny
-
Witam
chciałam się tylko przypomnieć.... jestem, siedzę cicho i podczytuję bo zaległości mam sporo a potem za dużo tego wszystkiego żeby się odnieść
współczuję dolegliwości, przykrych sytuacji itp a cieszę sie z Wami dobrym samopoczuciem, sporą aktywnością maluszków i słońcem jak również gratuluję nowo rozpoczętych tygodni
ja coraz więcej czasu spędzam poza domem i dlatego coraz rzadziej jestem przy kompie, więc proszę wybaczcie....
Miłej niedzieli życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 12:33
Aggie, Camille87, pekinka82, Ruda27, Moni&, Sylka, Magda2013, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka uwazam ze powinnas regularnie brac magnez nie tylko jak cos sie dzieje bo wlasnie niedobor powoduje skurcze.. oby nie pojawialy sie juz!
Dodi ale nic dziwnego ze wolisz spedzac czas poza domem niz przy komputerze
Ja sama siedze rzadziej w domu odkad pogoda jest tak cudna
Tylko ze mam internet w telefonie wiec jak cos moge zerknac
A maz kupil mi arbuzamimo ze w ogole nie mam na niego miejsca podjelam wyzwanie
Dodi, pekinka82, Moni&, Sylka lubią tę wiadomość
-
Kamila ja w sumie sama się tak załatwiłam bo stwierdziłam przy przedłużaniu umowy,że praktycznie będę cały czas z wifi w domu korzystać i nie ma sensu płacić dodatkowo za neta w telefonie, ale prawie tam gdzie zazwyczaj siedzę przed domem na leżaku to nie łapię sygnału z routera bo jest w zupełnie innym pokoju i nie mogę się udzielać
w zamian za to czytam książki
Ruda27, Camille87, Aggie, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia pryKro mi ze musisz przez to przechodzic
Sylwia tez uwazam ze powinnas caly czas brac magnez.. Oby skurcze wiecej nie dokuczaly..
Dodi my Cie rozumiemyjak masz gdzie to korzystaj i nie siedz w domu
Aggie ja wlasnie nie wiem jaki termometr, teaz bede o tym czytala i sie zastanawiala przez najblizsze dni i w czerwcu chce kupic. Mysle o bezdotykowym, albo takim do uszka i czola..
Do wanienki mam maly zyrafke chyba
My mielismy jechac tak jak mowilam, ale..zajelismy sie sesja zdjeciowaporobilismy zdjecia brzuszka i niektore nawet sa fajne
ale sie umeczylismy hehe pozniej po obiedzie jedziemy do parku i na lody
pogoda ladna ale nie ma mega duchoty na szczescie
Co do spania, dzisiaj o dziwo nie bylo AZ tak zle ale tez nie jakos dobrze..Camille87, Dodi, pekinka82, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam w telefonie tzw bezpieczny internet wiec place tyle ile zuzyje za ze mam smartfona to on sie caly czas laczy z internetem jakies aktualizacje itp.. wiec juz korzystam bo i tak zaplace wiec szkoda zeby przepadlo bo sa progi
Daria wrzuc na fb zdjatkadobrze ze nie ma duchoty u was u nas masakra!
My tez mielismy sesje zrobic ale zawsze cos ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 13:01
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylka, u nas jak tylko sie pojawi lepsza pogoda tez znikam
teraz znow typowo angielska pogoda, ale za to ciut chlodniej mi:P
ten wlasciciel domu to doprawi mnie o jakas nerwiceja pierdziele, przeszlo 20 lat tu mieszka a angielski jego gorszy jak moj zaraz po przyjezdzie
no ja pierdziele, jak tempym trzeba byc zeby chocby podstawy mu sie nie wbily do zakutego lba
ja do niego jedno a on drugie
gleboki wdech, licze, i staram sie uspokoic bo mi dziecko sie bedzie balo
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, hej. ooo widzę temat termometru został poruszony, u mnie to zadanie męża, on lubi gadżety, pewnie kupi najbardziej wypasiony, bezdotykowy, taki który gada, śpiewa, tańczy, gotuje, maluje i nie wiem co tam jeszcze:)
dobrze, że zakupiłam sobie te wkładki laktacyjne, pcham je profilaktycznie do stanika, bo mam czasami takie chwile kiedy mi ze sutków kropelki czegoś wyciekają i nie chcę żeby mnie to spotkało gdzieś wśród ludzi. też tak macie? to chyba ta siara.Aggie, Dodi, pekinka82, Camille87, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kamilka, jakby z polski to bym sie z nim nie produkowala po angielsku
bezowy z indii
tempa mara
bezdotykowy, taki jak w szpitalu - dalej mi to Kamilka nic nie mowiw polsce w szpitalu bylam jakies hmm 18 lat temu
co do siary, to chyba jestem jedyna ktora nie ma?sie martwie ze moze pokarmu miec nie bede czy "cus"
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Kamilka, jakby z polski to bym sie z nim nie produkowala po angielsku
bezowy z indii
tempa mara
Ja pierdziele ale ja inteligentna jestem
Znaczy sie ze ten wlasciciel to ciapak
Brakiem siary sie nie martw mi tez nie leci ale to nie ma wplywu na laktacje po porodziepytalam nawet polozna na sr czy mozemy sobie teraz pomoc zeby nie miec problemu z laktacja i powiedziala ze jest to od nas zupelnie niezalezne i zdementowala opowiesci o bawarkach itp..
A co do termometru to taki z raczka przystawiasz do czola nie dotykajac go i mierzy temperatureAggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Kamila masz wymowke
ciezarna jestes
ciapak ciapak, ale oni sa tempi, tyle co ich widze a zwlaszcza slysze... noz w kieszeni sie otwiera, bo Cameron chce polakow wywalic, ktorzy staraja sie zyc jak brytyjczycy, ucza sie ich jezyka i kultury, nie narzucajac przy tym swoich tradycji, a ciapaci nawet nie potrafia nauczyc sie podstaw jezyka przez 20 lat oO , pracuje w szpitalu, tam ich od groma (zreszta gdzie nie) i slowo, ze mimo ze nikogo nie rozumieja maja prace, lol.
Co do siary mam nadzieje ze masz racjea co do roznych srodkow zwiekszajacy laktacje, i tak pewnie sprobuje, bo na pewno nie zaszkodze
Termometr juz znalazlam na allegro, nie przemawia do mnie ten bezdotykowy jakos... nie wiem czemu
Ja sie chyba na chwilke poloze, bo cos mnie muliCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez jeszcze nie zastanawialam sie nad termometrem, najlepszy bylby chyba bezdotykowy. ale z drugiej strony czy one sa tak dokladne? kiedys nie bylo tego problemu, termonetr sie wpychalo dziecku do tylka i spokoj:P ale nie chce dziecku robic bolu i dyskomfortu bo taki maluszek nie wie co sie dzieje przeciez,.boi sie i placze.
te ciabaty to tępoty jakies masakra, kazdy język kaleczą a biznesy chca robic z dala od swojego kraju:/
dzisiaj szwagierka ma paczke wyslac, moze do srody dojdzie jeju tyle slodkich ciuszkow, tylko gdzie ja to upchne
wrocilam ze spaceru z męzem, podjechalismy do parku, bylo tak fajnie a znowu sie duszno zaczyna ro ic, spocilam sie jak cholera:P jeszcze przed chwila zjadlam rosol na obiad Boziuu jak mi gorąco:P
Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]