X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam ochotę na wycieczkę gdzieś pogoda nawet nie jest zła choć pochmurnie

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Tak mieszkamy z treściami, wczoraj "przeprowadziliśmy" sie na przystań i jest horror. Ale wali mnie to...robię swoje, dobrze ze W stanął w mojej obronie. Co i tak nie zmienia faktu całego zajścia. Nie mogę sie denerwować, ale wczoraj juz mnie wyprowadził z równowagi. Ale nie mogę...nie mogę sie denerwować... Córeczka tak w nocy skakala...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia biedna. To co tesc za akcje zrobil??
    Idz sobie na spacerek i odprez sie

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko odnoszę wrażenie ze odkąd jestem w ciazy tym gorzej mnie traktuje...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, długa sprawa, ale puenta była taka ze jak mi nie pasuje, bo bronię swoją prywatność w pokoju to wiem co mam robić. "Wyprowadzić sie" jakby ktoś nie zrozumiał...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja raz oskrobalam dwie ryby ale juz wypatroszyc ich nie dalam rady :P
    On jak lowi male ryby to je wypuszcza potem :)

Aggie razowe pieczywo jest zdrowsze wiec tak czy siak zrezygnuj z bialego na rzcz ciemnego ;)

Daria mnie tez zab boli tzn jest wrazliwy ale boje sie isc do dentysty :P Robilam go chyba z 4 lata temu.. jak nie przejdzie to koniecznie idz do dentysty zeby nie daj Boze potem jakies kanalowe Cie nie czekalo :(

Monia mnie lekarz do tej pory tylko dwa razy wazyl :P na poczatku i ostatnio na wzrostowym usg, dobrze ze ja mam wage to moge w miare kontrolowac :) Daria ja tez sie niepotrzebnie wazylam w piatek :P

Madzia wspolczuje :( tesciu jest bardzo nie w porzadku wobec Ciebie, nie powinien tak mowic i Cie denerwowac.. porozmawiaj ze swoim facetem moze niech on przemowi ojcu do rozsadku? Przeciez nie powinnas zyc w takim stresie.. a tak swoja droga ten domek na przystani jest wasz czy tescia?

A ja wczoraj znalazlam zakitrany krem na cellulit z lirene ktorego uzywalam w zeszłym roku :P jeszcze termin nie minal wiec sie smaruje i masuje zeby jak wieloryb nie wygladac nad morzem :p

Madzikovy, Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domek jest nasz. Ale mu chodziło o wyprowadzke z domu w którym mieszkamy z nimi. Szlag mnie trafia. Moj W mu wczoraj powiedział pare rzeczy ale dziś próbuje załagodzić sytuacje, a ja mam ich w dupie. Zaraz jak mi wyschna włosy to biorę leżak i idę na słoneczko.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

U mnie pogoda pochmurna, ale nadal duszno.... W nocy tak się kręciłam, wierciłam...że to moje maleństwo chyba miało zafundowane przymusowe piruety ....No nie mogłam usnąć..Prawy bok, żle ...lewy bok ...też na plecach ...A upociłam się jak dzika świnia :/

Madzikovy.... Idź na leżak...weź jakąś książkę lub gazetkę i NO STRESSSSSSSSSS.....
    Ludzie są złośliwi ... Nie myśl o tym...a zobaczysz jak dalej sytuacja się rozwinie...

Madzikovy, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, tak zrobię :(

pekinka82 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)

Pekinko ja tez zle spalam..to na prawy to na lewy bok..jak mi plecy odpowiadaly to mala kopala ze jej nie:)A jak usnelam to okolo 5 rano ptaki sie tak darly ze masakra..Madzikovy olej wogole ta sytuacje..stres przez czyjes wynurzenia to nic dobrego..wazniejsza jest malutka i Ty..Wasz spokoj i dobre samopoczucie..

pekinka82, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, wspolczuje :(

Kamilka, ja czesto podjadam chleb razowy, ale umiem go jesc tylko z serkiem kanapkowym i pomidorkiem :P i po jakims czasie jestem przejedzona pomidorami :P

Wozek zamowiony :D :D aaa jak sie ciesze :DD:D 2-3 tyg i bedzie w domku :D

Camille87, Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Mika widzę ,że nie tylko ja miałam taką noc... To chyba pogodowo :/
    Mnie też pasowało spanie na plecach,ale miałam wrażenie , że wszystkie wnętrzności spadają mi do kręgosłupa :/

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie mam pomyslu gdzie by tu jechac

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha madzia to ja zle zrozumialam :(
    zycze relaksu na lezaczku! Moze tesciu przemysli i przeprosi...

Ja dzis wyjatkowo dobrze spalam, ale co wieczor mam ten sam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji - na lewym boku mi duszno i nie moge oddychac na prawym calkiem znosnie.. przedwczoraj nawet wyjelam rogala ale juz z powrotem lezy w kaciw bo sie spac nie da na nim :/ zaluje ze nie kupilam walka.. rogal jedynie do karmienia moze sie przyda..

pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia idz sie wygrzej na sloneczku i postaraj sie nie myslec o wrednym tesciu. najlepiej olej to choc wiem ze czasem sie nie da.. mysl o Zuzce:*

ja tez mialam noc niezbyt przespana, co godzine doslownie budzilam sie na siku, wiercilam sie, nie umialam.sobie miejsca znalesc no i dzis taka połamana jestem, plecy bolą jakbym jakies ciężary przenosila..:/
    a Kacpercio dzisiaj sie wypycha do przodu jakby juz malo miejsca mial:P
    pojdziemy chyba gdzies na spacer zaraz bo temperatura super akurat na spacer:)

Dodi, pekinka82, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam 29 tydzień(28)

Aggie, Dodi, Ruda27, Moni&, MILA, Magda2013, positive lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada gratuluje :)

A mi doszla ostatnia paczka z pampersami, w sumie mam ich teraz 222 na sam poczatek :D jeszcze musze ze dwie paczki tych micro kupic, bo to nic nie wiadomo :) no i przyszedl mi trermometr z aventa pokojowo-wannowy :P sliczny rozowy kwiatek, bardzo dyskretny :D i podobno wytrzymaly na tyle by sluzyc jako zabawka w czasie kapieli :)

Dodi, Camille87, Ruda27, Moni&, celia, positive lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez musze jeszcze newborny kupic :)
    A termometr mam w ksztalcie kaczuszki ;)

Dodi, Aggie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyjy idziecie na wybory? ;)

• Sylka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Widzę, że Wy też miałyście kiepską noc. U mnie dziś była tragedia, do 3 nie spałam bo łapały mnie skurcze, potem co chwilę się budziłam na siku. Rano wstałam z mega bólem nóg.. Właśnie wróciłam ze spaceru, liczyłam że jak się przejdę krew lepiej będzie krążyć i przestaną boleć. Niestety niezbyt pomogło. Leżę teraz z gierami do góry.. ;)

Ehhhh uroki ciąży :)

Dodi lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ