X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam ochotę na wycieczkę gdzieś pogoda nawet nie jest zła choć pochmurnie

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Tak mieszkamy z treściami, wczoraj "przeprowadziliśmy" sie na przystań i jest horror. Ale wali mnie to...robię swoje, dobrze ze W stanął w mojej obronie. Co i tak nie zmienia faktu całego zajścia. Nie mogę sie denerwować, ale wczoraj juz mnie wyprowadził z równowagi. Ale nie mogę...nie mogę sie denerwować... Córeczka tak w nocy skakala...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia biedna. To co tesc za akcje zrobil??
    Idz sobie na spacerek i odprez sie

Madzikovy lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko odnoszę wrażenie ze odkąd jestem w ciazy tym gorzej mnie traktuje...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, długa sprawa, ale puenta była taka ze jak mi nie pasuje, bo bronię swoją prywatność w pokoju to wiem co mam robić. "Wyprowadzić sie" jakby ktoś nie zrozumiał...

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja raz oskrobalam dwie ryby ale juz wypatroszyc ich nie dalam rady :P
    On jak lowi male ryby to je wypuszcza potem :)

Aggie razowe pieczywo jest zdrowsze wiec tak czy siak zrezygnuj z bialego na rzcz ciemnego ;)

Daria mnie tez zab boli tzn jest wrazliwy ale boje sie isc do dentysty :P Robilam go chyba z 4 lata temu.. jak nie przejdzie to koniecznie idz do dentysty zeby nie daj Boze potem jakies kanalowe Cie nie czekalo :(

Monia mnie lekarz do tej pory tylko dwa razy wazyl :P na poczatku i ostatnio na wzrostowym usg, dobrze ze ja mam wage to moge w miare kontrolowac :) Daria ja tez sie niepotrzebnie wazylam w piatek :P

Madzia wspolczuje :( tesciu jest bardzo nie w porzadku wobec Ciebie, nie powinien tak mowic i Cie denerwowac.. porozmawiaj ze swoim facetem moze niech on przemowi ojcu do rozsadku? Przeciez nie powinnas zyc w takim stresie.. a tak swoja droga ten domek na przystani jest wasz czy tescia?

A ja wczoraj znalazlam zakitrany krem na cellulit z lirene ktorego uzywalam w zeszłym roku :P jeszcze termin nie minal wiec sie smaruje i masuje zeby jak wieloryb nie wygladac nad morzem :p

Madzikovy, Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domek jest nasz. Ale mu chodziło o wyprowadzke z domu w którym mieszkamy z nimi. Szlag mnie trafia. Moj W mu wczoraj powiedział pare rzeczy ale dziś próbuje załagodzić sytuacje, a ja mam ich w dupie. Zaraz jak mi wyschna włosy to biorę leżak i idę na słoneczko.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

U mnie pogoda pochmurna, ale nadal duszno.... W nocy tak się kręciłam, wierciłam...że to moje maleństwo chyba miało zafundowane przymusowe piruety ....No nie mogłam usnąć..Prawy bok, żle ...lewy bok ...też na plecach ...A upociłam się jak dzika świnia :/

Madzikovy.... Idź na leżak...weź jakąś książkę lub gazetkę i NO STRESSSSSSSSSS.....
    Ludzie są złośliwi ... Nie myśl o tym...a zobaczysz jak dalej sytuacja się rozwinie...

Madzikovy, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, tak zrobię :(

pekinka82 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)

Pekinko ja tez zle spalam..to na prawy to na lewy bok..jak mi plecy odpowiadaly to mala kopala ze jej nie:)A jak usnelam to okolo 5 rano ptaki sie tak darly ze masakra..Madzikovy olej wogole ta sytuacje..stres przez czyjes wynurzenia to nic dobrego..wazniejsza jest malutka i Ty..Wasz spokoj i dobre samopoczucie..

pekinka82, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, wspolczuje :(

Kamilka, ja czesto podjadam chleb razowy, ale umiem go jesc tylko z serkiem kanapkowym i pomidorkiem :P i po jakims czasie jestem przejedzona pomidorami :P

Wozek zamowiony :D :D aaa jak sie ciesze :DD:D 2-3 tyg i bedzie w domku :D

Camille87, Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Mika widzę ,że nie tylko ja miałam taką noc... To chyba pogodowo :/
    Mnie też pasowało spanie na plecach,ale miałam wrażenie , że wszystkie wnętrzności spadają mi do kręgosłupa :/

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie mam pomyslu gdzie by tu jechac

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha madzia to ja zle zrozumialam :(
    zycze relaksu na lezaczku! Moze tesciu przemysli i przeprosi...

Ja dzis wyjatkowo dobrze spalam, ale co wieczor mam ten sam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji - na lewym boku mi duszno i nie moge oddychac na prawym calkiem znosnie.. przedwczoraj nawet wyjelam rogala ale juz z powrotem lezy w kaciw bo sie spac nie da na nim :/ zaluje ze nie kupilam walka.. rogal jedynie do karmienia moze sie przyda..

pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia idz sie wygrzej na sloneczku i postaraj sie nie myslec o wrednym tesciu. najlepiej olej to choc wiem ze czasem sie nie da.. mysl o Zuzce:*

ja tez mialam noc niezbyt przespana, co godzine doslownie budzilam sie na siku, wiercilam sie, nie umialam.sobie miejsca znalesc no i dzis taka połamana jestem, plecy bolą jakbym jakies ciężary przenosila..:/
    a Kacpercio dzisiaj sie wypycha do przodu jakby juz malo miejsca mial:P
    pojdziemy chyba gdzies na spacer zaraz bo temperatura super akurat na spacer:)

Dodi, pekinka82, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam 29 tydzień(28)

Aggie, Dodi, Ruda27, Moni&, MILA, Magda2013, positive lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada gratuluje :)

A mi doszla ostatnia paczka z pampersami, w sumie mam ich teraz 222 na sam poczatek :D jeszcze musze ze dwie paczki tych micro kupic, bo to nic nie wiadomo :) no i przyszedl mi trermometr z aventa pokojowo-wannowy :P sliczny rozowy kwiatek, bardzo dyskretny :D i podobno wytrzymaly na tyle by sluzyc jako zabawka w czasie kapieli :)

Dodi, Camille87, Ruda27, Moni&, celia, positive lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez musze jeszcze newborny kupic :)
    A termometr mam w ksztalcie kaczuszki ;)

Dodi, Aggie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyjy idziecie na wybory? ;)

• Sylka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Widzę, że Wy też miałyście kiepską noc. U mnie dziś była tragedia, do 3 nie spałam bo łapały mnie skurcze, potem co chwilę się budziłam na siku. Rano wstałam z mega bólem nóg.. Właśnie wróciłam ze spaceru, liczyłam że jak się przejdę krew lepiej będzie krążyć i przestaną boleć. Niestety niezbyt pomogło. Leżę teraz z gierami do góry.. ;)

Ehhhh uroki ciąży :)

Dodi lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ