Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka.
Tak mieszkamy z treściami, wczoraj "przeprowadziliśmy" sie na przystań i jest horror. Ale wali mnie to...robię swoje, dobrze ze W stanął w mojej obronie. Co i tak nie zmienia faktu całego zajścia. Nie mogę sie denerwować, ale wczoraj juz mnie wyprowadził z równowagi. Ale nie mogę...nie mogę sie denerwować... Córeczka tak w nocy skakala... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria ja raz oskrobalam dwie ryby ale juz wypatroszyc ich nie dalam rady
On jak lowi male ryby to je wypuszcza potem
Aggie razowe pieczywo jest zdrowsze wiec tak czy siak zrezygnuj z bialego na rzcz ciemnego
Daria mnie tez zab boli tzn jest wrazliwy ale boje sie isc do dentystyRobilam go chyba z 4 lata temu.. jak nie przejdzie to koniecznie idz do dentysty zeby nie daj Boze potem jakies kanalowe Cie nie czekalo
Monia mnie lekarz do tej pory tylko dwa razy wazylna poczatku i ostatnio na wzrostowym usg, dobrze ze ja mam wage to moge w miare kontrolowac
Daria ja tez sie niepotrzebnie wazylam w piatek
Madzia wspolczujetesciu jest bardzo nie w porzadku wobec Ciebie, nie powinien tak mowic i Cie denerwowac.. porozmawiaj ze swoim facetem moze niech on przemowi ojcu do rozsadku? Przeciez nie powinnas zyc w takim stresie.. a tak swoja droga ten domek na przystani jest wasz czy tescia?
A ja wczoraj znalazlam zakitrany krem na cellulit z lirene ktorego uzywalam w zeszłym rokujeszcze termin nie minal wiec sie smaruje i masuje zeby jak wieloryb nie wygladac nad morzem :p
Madzikovy, Ruda27, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Domek jest nasz. Ale mu chodziło o wyprowadzke z domu w którym mieszkamy z nimi. Szlag mnie trafia. Moj W mu wczoraj powiedział pare rzeczy ale dziś próbuje załagodzić sytuacje, a ja mam ich w dupie. Zaraz jak mi wyschna włosy to biorę leżak i idę na słoneczko.
-
Hej Dziewczynki
U mnie pogoda pochmurna, ale nadal duszno.... W nocy tak się kręciłam, wierciłam...że to moje maleństwo chyba miało zafundowane przymusowe piruety ....No nie mogłam usnąć..Prawy bok, żle ...lewy bok ...też na plecach ...A upociłam się jak dzika świnia
Madzikovy.... Idź na leżak...weź jakąś książkę lub gazetkę i NO STRESSSSSSSSSS.....
Ludzie są złośliwi ... Nie myśl o tym...a zobaczysz jak dalej sytuacja się rozwinie...Madzikovy, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
witajcie:)
Pekinko ja tez zle spalam..to na prawy to na lewy bok..jak mi plecy odpowiadaly to mala kopala ze jej nie:)A jak usnelam to okolo 5 rano ptaki sie tak darly ze masakra..Madzikovy olej wogole ta sytuacje..stres przez czyjes wynurzenia to nic dobrego..wazniejsza jest malutka i Ty..Wasz spokoj i dobre samopoczucie..pekinka82, celia lubią tę wiadomość
-
Madzia, wspolczuje
Kamilka, ja czesto podjadam chleb razowy, ale umiem go jesc tylko z serkiem kanapkowym i pomidorkiemi po jakims czasie jestem przejedzona pomidorami
Wozek zamowionyaaa jak sie ciesze :DD:D 2-3 tyg i bedzie w domku
Camille87, Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha madzia to ja zle zrozumialam
zycze relaksu na lezaczku! Moze tesciu przemysli i przeprosi...
Ja dzis wyjatkowo dobrze spalam, ale co wieczor mam ten sam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji - na lewym boku mi duszno i nie moge oddychac na prawym calkiem znosnie.. przedwczoraj nawet wyjelam rogala ale juz z powrotem lezy w kaciw bo sie spac nie da na nimzaluje ze nie kupilam walka.. rogal jedynie do karmienia moze sie przyda..
pekinka82, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Madzia idz sie wygrzej na sloneczku i postaraj sie nie myslec o wrednym tesciu. najlepiej olej to choc wiem ze czasem sie nie da.. mysl o Zuzce:*
ja tez mialam noc niezbyt przespana, co godzine doslownie budzilam sie na siku, wiercilam sie, nie umialam.sobie miejsca znalesc no i dzis taka połamana jestem, plecy bolą jakbym jakies ciężary przenosila..
a Kacpercio dzisiaj sie wypycha do przodu jakby juz malo miejsca mial:P
pojdziemy chyba gdzies na spacer zaraz bo temperatura super akurat na spacer:)Dodi, pekinka82, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kada gratuluje
A mi doszla ostatnia paczka z pampersami, w sumie mam ich teraz 222 na sam poczatekjeszcze musze ze dwie paczki tych micro kupic, bo to nic nie wiadomo
no i przyszedl mi trermometr z aventa pokojowo-wannowy
sliczny rozowy kwiatek, bardzo dyskretny
i podobno wytrzymaly na tyle by sluzyc jako zabawka w czasie kapieli
Dodi, Camille87, Ruda27, Moni&, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Widzę, że Wy też miałyście kiepską noc. U mnie dziś była tragedia, do 3 nie spałam bo łapały mnie skurcze, potem co chwilę się budziłam na siku. Rano wstałam z mega bólem nóg.. Właśnie wróciłam ze spaceru, liczyłam że jak się przejdę krew lepiej będzie krążyć i przestaną boleć. Niestety niezbyt pomogło. Leżę teraz z gierami do góry..
Ehhhh uroki ciążyDodi lubi tę wiadomość