Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja spalam pol dnia, tylko pozycje zmienialam, i jadlam
glowa mi przeszla i znow zaczyna, chyba tabletke wezme
Chyba ze to z nerw, mam taka dobudowke od domu, tam jest pralka, byla suszarka, rowery itd. sprzatnelismy to wszystko, tylko pralka zostala bo w domu nie ma na nia miejsca (idiota zle rozstawil cala przestrzen w kuchni) i wlasciciel mial zmniejszyc ta "szope" bo sie rozsypywala, a dzieki temu moglibysmy zyskac troche przestrzeni na ogrodzie, i wyobrazcie sobie, przyszedl pierwszego po czynsz, stwierdzil ze przyjdzie z kims do glownego dachu (tez przecieka) i ze rozpierdoli ta szope, tyle ladnych dni bylo, a on cichosza
a dzis Darkowi prawie pol sufitu na glowe spadlo, bo juz pare dni pada
i musialam zjebac gnoja leniwego przez telefon... ehh sorry za slownictwo ale dalej sie mi krew gotuje
Mam nadzieje ze z Nezumi bedzie dobrzeaz mnie brzuch rozbolal jak przeczytalam posta...
-
nick nieaktualny
-
Na szczescie nic mu sie nie stalo, ale kurcze, przeciez ja tam moglam byc... on jest niepowazny... bo on sie kurna deszcze lekkiego boji, no zeby lalo to rozumiem, ale mzy i przestaje, to cos juz mogl zrobic, albo wczoraj, mialy byc deszcze a dopiero wieczorem sie rozpadalo, nie mogl przyjechac?
Jutro bede wozek zamawiac2-3 tyg bede czekac i tak nie duzo
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej.
Przepraszam, ze nie odzywalam sie od 2 dni, ale wrócił ojciec mojego W z morza, takie zalatane 2 dni, a jeszcze sie z nim ścielam, mam dosyć i zastanawiam sie nad przeprowadzka do rodziców. Nie wytrzymam chyba tego dłużej, aż łeb mi pęka... -
nick nieaktualnyAggie no wlasnie dobrze ze to nie bylas Ty! Jelop jeden
Fajnie ze zamawiasz wozek, na jaki sie w koncu zdecydowalas?
My jak bedziemy w Gdyni to zajedziemy do Ikeilicze na szal zakupow
Madzia az tak zle z tym tesciem?jednak najlepiej samemu mieszkac ...
Kochane ja lece spac, ogladalam z mezem mecz mimo ze nam obojgu sie oczy zamykalyCzas spac bo mi Kubus zyc nie daje
DOBRANOC :*Dodi lubi tę wiadomość
-
Zdecydowalismy sie na Tako Extreme, kolor brudny bez
najbardziej uniwersalny, a jak juz placic takie pieniadze, to niech bedzie dla drugiego brzdaca
Madziu, nie fajnie, ze z tesciem sie nie dogadujeciechyba ciezko tak z kims jeszcze mieszkac
my "mieszkalismy" kilka dni u mamy, i latwo nie bylo, takze domyslam sie jak moze byc...
Ja tez juz spac lece, jutro mam nadzieje (moj w sumie, nie ja) zaczac malowanie, chce wyskoczyc do sklepu po pare rzeczy
Dobranoc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 23:53
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Aggie dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.. Oby dzisiaj ten koles przyjechal i zrobil co nalezy!
Dobry wybor z wozkiem
Madzia kurcze nie denerwuj sie zbytnio.. Normalnie to mieszkacie z tesciem? Jak dlugo on teraz bedzie? Moze pojedz do rodzicow i zrelaksuj sie..
Ja juz pospane ehhCamille87, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doberek, u mnie tez juz pospane, glodna sie obudzilam i moze bym jakos usnela, ale Maja zaczela sie sniadania dopominac...
Kurcze, u was waga przystopowala, a u mnie szlo powoli i ladnie a teraz skacze po prawie kilo na tydzienmi nie wolno tyle tyc
a najlepsze jest to ze wcale duzo wiecej nie jem... czesciej ale duzo mniejsze porcje
-
nick nieaktualnyU nas tez piekna pogoda
dzisiaj moze pojedziemy gdzies w gorki, gdzies cos zjesc i na lono natury
tu sa takie jakby knajpki otwarte, czasami tylko pare razy w roku, gdzie gospodarze maja swoja mieso itd.. I moze sie gdzies tam wybierzemy gdzie ladny widok jest
Chyba troche czuje mojego zebadobrze ze wroce do polski to w razie czego moge podjechac do dentysty.. Tylko szkoda ze moja fajna dentystka w ciazy i juz raczej nie przyjmuje..
Kamila to moze maz dzisiaj zlowi wieksze rybki i pojecieCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie ja tez tak mialam ze mimo ze nie jadlam duzo to przybieralam (nje tylam
) 1kg tygodniowo, nje majac na to wplywu
teraz sie waga chyba unormowala moze u ciebie to tez chwilowe
Daria zazdroszcze tego lona naturywidoki w Austrii sa cudowne! A z tymi knajpami jeszcze lepiej - na pewno zdrowsze mieso
Kurde a co z tym zebem? Robilas go niedawno czy sam z siebie zaczal bolec?
A maz pojechal dzis w inne miejsce, niech sobie lowi ale nie przywoziWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:34
Dodi lubi tę wiadomość
-
Daria, ja zaczynalam z wysoka waga, teraz 86.8kg gdzie limit mam do 90
nie wiem, mam wrazenie ze mi w biodrach troche poszlo, nie duzo ale jednak... tu nie chodzi o to jak bede wygladac, nie chce byc ociezala mama, ktora na nic sily nie ma
Kamilka mam nadzieje ze jest jak mowisz... musze zrobic rewizje tego co ostatnio zjadalam, moze znow na ciemne pieczywo sie przerzuce...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila haha niech lowi ale nie przywozi?
ja bym w zyciu ryby nie oskubala
A zab chyba robiony, w sumie sama nie wiem ja mialam juz chyba wszystkie robionenarazie go czasami czuje, wiec poczekam jeszcze..
My do najpiekniejszych widokow w austrii mamy bardzo daleko, ale tu tez mamy male gory i jest ladnielepsze niz nic
Ja sie zwazylam i niepotrzebnie, juz mnie slabi ta wagaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
U mnie pogoda jest ok, w nocy popadało, sloneczka na razie nie ma ale temp jest jak dla mnie jak najbardziej ok:)
Madzia to nieciekawie z tym teściem, no i ze sie jeszcze ze swoim kłócisz przez niego eh, nie ma to jak mieszkać samemu. my tez mieszkamy z rodzicami M i nie zawsze jest kolorowo, z tesciowa jest ok, ale tesciu czasami masakra, dobrze ze sobie nie dam w kasze dmuchac to nieraz tak "wyraze swoje zdanie" ze potem jest spokoj na tydzien:P
Agus to fany wózek wybralas:)
ja nie bylam ważona przez ostatnie dwie wizyty, nie wiem czy położnej sie nie chce czy co, wiec na dobra sprawe nie wiem ile waże... na nastepnej wizycie sie załamie wagą pewnie, ostatnio było ponad 70... fakt, ze jem mniej teraz niz na poczatku ciazy, mniej slodyczy, owoce, warzywa, duzo wody zamiast soków ale tak jak piszecie, jesli waga idzie w góre to mogą byc wody płodowe, maluszek tez szybko przybiera, macica sie jeszcze powiększa itp. szybko zrzucimy po porodziechyba dopiero wtedy zaopatrzę sie w wagę bo odkąd sie zepsuła nie umiem kupić hehe:)
dzis moj maluszek umiejscowił siw z lewej strony, zawsze jest z prawej i dzis wyczekuje ruchów po przebudzeniu i nic i strach, a za chwile poczulam z lewej strony leniwie sie dzis porusza, pewnie pogoda:)Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]