X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze sobie odbijesz! :D
    A maz w przerwie przyszedl hihi

Dobrze niech sie ruszaja te nasze dzieciaczki przynajmniej stresu nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila masz racje, szkoda ze tak codziennie nie fika :P

Monia dzieki za cynk.. Mam nadzieje ze z nezumi wszystko bedzie ok!

• Moni& Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi byc wszystko ok. pisze ze miala plamienia i ból w plecach.

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej nie widzialam tego posta :(
    Oby nic powaznego!

• Aggie Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spalam pol dnia, tylko pozycje zmienialam, i jadlam :P glowa mi przeszla i znow zaczyna, chyba tabletke wezme :/ Chyba ze to z nerw, mam taka dobudowke od domu, tam jest pralka, byla suszarka, rowery itd. sprzatnelismy to wszystko, tylko pralka zostala bo w domu nie ma na nia miejsca (idiota zle rozstawil cala przestrzen w kuchni) i wlasciciel mial zmniejszyc ta "szope" bo sie rozsypywala, a dzieki temu moglibysmy zyskac troche przestrzeni na ogrodzie, i wyobrazcie sobie, przyszedl pierwszego po czynsz, stwierdzil ze przyjdzie z kims do glownego dachu (tez przecieka) i ze rozpierdoli ta szope, tyle ladnych dni bylo, a on cichosza :/ a dzis Darkowi prawie pol sufitu na glowe spadlo, bo juz pare dni pada :/ i musialam zjebac gnoja leniwego przez telefon... ehh sorry za slownictwo ale dalej sie mi krew gotuje :/

Mam nadzieje ze z Nezumi bedzie dobrze :( az mnie brzuch rozbolal jak przeczytalam posta...

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie mam nadzieje ze chociaz Twojemu Darkowi nic sie nie stalo! :O
    Gosc niepowazny ale co sie dziwic, jak nie dla siebie to mu sie nie spieszy :/
    Dobrze ze mu nagadalas ;)

Leniwy dzien Ci sie nalezal! :D

• Aggie Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie nic mu sie nie stalo, ale kurcze, przeciez ja tam moglam byc... on jest niepowazny... bo on sie kurna deszcze lekkiego boji, no zeby lalo to rozumiem, ale mzy i przestaje, to cos juz mogl zrobic, albo wczoraj, mialy byc deszcze a dopiero wieczorem sie rozpadalo, nie mogl przyjechac?

Jutro bede wozek zamawiac :D 2-3 tyg bede czekac i tak nie duzo :) :D

Camille87 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Przepraszam, ze nie odzywalam sie od 2 dni, ale wrócił ojciec mojego W z morza, takie zalatane 2 dni, a jeszcze sie z nim ścielam, mam dosyć i zastanawiam sie nad przeprowadzka do rodziców. Nie wytrzymam chyba tego dłużej, aż łeb mi pęka...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie no wlasnie dobrze ze to nie bylas Ty! Jelop jeden :/
    Fajnie ze zamawiasz wozek, na jaki sie w koncu zdecydowalas?
    My jak bedziemy w Gdyni to zajedziemy do Ikei ;) licze na szal zakupow :P

Madzia az tak zle z tym tesciem? :( jednak najlepiej samemu mieszkac ...
    Kochane ja lece spac, ogladalam z mezem mecz mimo ze nam obojgu sie oczy zamykaly :P Czas spac bo mi Kubus zyc nie daje ;)

DOBRANOC :*

Dodi lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowalismy sie na Tako Extreme, kolor brudny bez :) najbardziej uniwersalny, a jak juz placic takie pieniadze, to niech bedzie dla drugiego brzdaca :)

Madziu, nie fajnie, ze z tesciem sie nie dogadujecie :( chyba ciezko tak z kims jeszcze mieszkac :( my "mieszkalismy" kilka dni u mamy, i latwo nie bylo, takze domyslam sie jak moze byc...

Ja tez juz spac lece, jutro mam nadzieje (moj w sumie, nie ja :P) zaczac malowanie, chce wyskoczyc do sklepu po pare rzeczy :) Dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 23:53

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Aggie dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.. Oby dzisiaj ten koles przyjechal i zrobil co nalezy!
    Dobry wybor z wozkiem :)

Madzia kurcze nie denerwuj sie zbytnio.. Normalnie to mieszkacie z tesciem? Jak dlugo on teraz bedzie? Moze pojedz do rodzicow i zrelaksuj sie..

Ja juz pospane ehh

Camille87, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) ja tez juz nie spie.. maz na rybach znow ehh
    Aggie w sumie masz racje niech wozek posluzy i dla drugiej dzidzi :D
    U mnie dzis cudna pogoda ale zapowiadaja burze chyba po poludniu :(

Dobra lece zjesc sniadanko i z psem na dwor :)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek, u mnie tez juz pospane, glodna sie obudzilam i moze bym jakos usnela, ale Maja zaczela sie sniadania dopominac...

Kurcze, u was waga przystopowala, a u mnie szlo powoli i ladnie a teraz skacze po prawie kilo na tydzien :( mi nie wolno tyle tyc :( a najlepsze jest to ze wcale duzo wiecej nie jem... czesciej ale duzo mniejsze porcje :(

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez piekna pogoda :) dzisiaj moze pojedziemy gdzies w gorki, gdzies cos zjesc i na lono natury :) tu sa takie jakby knajpki otwarte, czasami tylko pare razy w roku, gdzie gospodarze maja swoja mieso itd.. I moze sie gdzies tam wybierzemy gdzie ladny widok jest

Chyba troche czuje mojego zeba :/ dobrze ze wroce do polski to w razie czego moge podjechac do dentysty.. Tylko szkoda ze moja fajna dentystka w ciazy i juz raczej nie przyjmuje..

Kamila to moze maz dzisiaj zlowi wieksze rybki i pojecie :D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie nie zawsze wzrost wagi jest przez jedzenie.. Moze teraz wody Ci sie zbieraja? Nie znaczy to ze tyjesz.. Nie doluj sie tym.. Juz niedlugo nam zostalo, zrzucimy to :)
    Jaka masz teraz wage?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ja tez tak mialam ze mimo ze nie jadlam duzo to przybieralam (nje tylam :P ) 1kg tygodniowo, nje majac na to wplywu :( teraz sie waga chyba unormowala moze u ciebie to tez chwilowe :)

Daria zazdroszcze tego lona natury :) widoki w Austrii sa cudowne! A z tymi knajpami jeszcze lepiej - na pewno zdrowsze mieso :)

Kurde a co z tym zebem? Robilas go niedawno czy sam z siebie zaczal bolec?
    A maz pojechal dzis w inne miejsce, niech sobie lowi ale nie przywozi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 08:34

Dodi lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, ja zaczynalam z wysoka waga, teraz 86.8kg gdzie limit mam do 90 :( nie wiem, mam wrazenie ze mi w biodrach troche poszlo, nie duzo ale jednak... tu nie chodzi o to jak bede wygladac, nie chce byc ociezala mama, ktora na nic sily nie ma :(

Kamilka mam nadzieje ze jest jak mowisz... musze zrobic rewizje tego co ostatnio zjadalam, moze znow na ciemne pieczywo sie przerzuce...

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila haha niech lowi ale nie przywozi? :P ja bym w zyciu ryby nie oskubala :P
    A zab chyba robiony, w sumie sama nie wiem ja mialam juz chyba wszystkie robione :/ narazie go czasami czuje, wiec poczekam jeszcze..

My do najpiekniejszych widokow w austrii mamy bardzo daleko, ale tu tez mamy male gory i jest ladnie :) lepsze niz nic :P
    Ja sie zwazylam i niepotrzebnie, juz mnie slabi ta waga :P

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek!
    U mnie pogoda jest ok, w nocy popadało, sloneczka na razie nie ma ale temp jest jak dla mnie jak najbardziej ok:)

Madzia to nieciekawie z tym teściem, no i ze sie jeszcze ze swoim kłócisz przez niego eh, nie ma to jak mieszkać samemu. my tez mieszkamy z rodzicami M i nie zawsze jest kolorowo, z tesciowa jest ok, ale tesciu czasami masakra, dobrze ze sobie nie dam w kasze dmuchac to nieraz tak "wyraze swoje zdanie" ze potem jest spokoj na tydzien:P

Agus to fany wózek wybralas:)
    ja nie bylam ważona przez ostatnie dwie wizyty, nie wiem czy położnej sie nie chce czy co, wiec na dobra sprawe nie wiem ile waże... na nastepnej wizycie sie załamie wagą pewnie, ostatnio było ponad 70... fakt, ze jem mniej teraz niz na poczatku ciazy, mniej slodyczy, owoce, warzywa, duzo wody zamiast soków ale tak jak piszecie, jesli waga idzie w góre to mogą byc wody płodowe, maluszek tez szybko przybiera, macica sie jeszcze powiększa itp. szybko zrzucimy po porodzie :D chyba dopiero wtedy zaopatrzę sie w wagę bo odkąd sie zepsuła nie umiem kupić hehe:)
    dzis moj maluszek umiejscowił siw z lewej strony, zawsze jest z prawej i dzis wyczekuje ruchów po przebudzeniu i nic i strach, a za chwile poczulam z lewej strony leniwie sie dzis porusza, pewnie pogoda:)

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 1165 1166 1167 1168 1169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ