X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh chlop chcial dobrze, zaplanowal sobie ze posprzata zanim wroce, obiad podszykowac chcial i podszykowac pod malowanie w sypialni... nie mial nic zlego na mysli, tylko ja tak to odebralam :(

do tego farbe nie taka kupilam :( kuzwa ciagle cos... chcialam tylko jedna sciane zrobic, i dobrac do koloru istniejacego na innych, i dupa blada...

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi, proszę nie marudzić i jeść rybę! bedziesz miała mądre dziecko:)

Quendi lubi tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burza u nas w koncu cos chlodniej

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, w tarnowskich gorach jakies chmury sie zbieraja, chyba nici z grila :/

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą kochałam jeść ryby. Teraz nie mogę, ale zjem kawałek dorszyka.

My jutro prawdopodobnie zrobimy grilla....

Martwie się Małym...:-/

tb736iyeli5hckvm.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasze dzieci są leniwe przez ten upał, mój to samo, siedzi spokojnie, a ja tego nie lubie bo się schizuję i sobie wkrecam dziwne rzeczy...

• Moni& Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    quendi kochana maly ma leniwy dzien albo sie inaczej odwrocil:) poprobuj sposobow sok pomaranczowy, cos slodkiego, pooddychaj przepona, poloz sie na.lewym boku, popukaj mu w koncu sie odezwie:) wazne ze w ogole popukal:)
    ja lubie rybki, mm takiego dorszyka zjadlabym z checia:)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas juz po kropiło i chlodniej jest wiec chalupa otwarta zeby wywietrzyc hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Quendi Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zawsze kochałam ryby...w ciąży nie mogę. Ja dorsza mąż halibuta...to już w ogóle bleee.

Oddychalam rano przepona i popukał, teraz nie...a tak niedawno brzuch mi falował :-/

tb736iyeli5hckvm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi jeszcze popuka, chociaz wiem jak to wkurza i stresuje..

Ja bylam w sklepie, chcialam spodnie pumpy kupic ale jednak nie sa na moja figure, wygladam jak mala kulka ;/
    Bylismy na lodach i na makaronie u chinczyka :P
    Zbiera sie tez na deszcz, ale to dobrze bo duchota byla..

Co do puszczania to mi tu sie chyba 2 razy zdarzylo ale mialam tez malo zakupow i dlatego, raz polka w ubikacji chciala mnie przepuscic.. Mile to jest fakt :D

Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie hehe widzisz Darek chcial dobrze ;) nie ma co sie doszukiwac zlego ;)
    Quendi ja tez przed ciaza uwielbialam rybe a teraz zapach smazenia mnie odrzuca :/ kilka razy troche przez sile zjadlam ale potem zle sie czulam...

Dziewczyny u was pada a u mnie bezchmurne niebo :D w ogole jak ogladam prognozy pogody to prawie w calej polsce burze i deszcz a na mazurach i suwalkach sloneczko ;) hihi

Prawdopodobnie nad morze jedziemy w tym tygodniu :) tylko musze spr pogode - maz juz ma urlop :) chcielismy jechac w czerwcu ale to dopiero pod koniec a wtedy to juz koncowka 8 miesiaca bedzie wiec niebezpiecznie.. nie daj Boze na autostradzie w korku rodzic :P

Aggie, Ruda27, positive, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idziemy na dzialke :D

Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Kamila ale wam fajnie ze jedziecie nad morze! Oby tylko pogpda byla :) na ile pojedziecie?
    My juz w domu, tzn ja.. Maz mnie zostawil i pojechal na zaklady.. Takze popoludnie i wieczor w samotnosci
    Ale jestem zmeczona tym chodzeniem i zakupami.. Wrocilam i zjadlam..arbuza :D jej nie jadlam ponad tydzien :P pysznosci :)

Widze ze pustki, kazdy korzysta z pogody :) ja nie mam co korzystac niestety.. Takze pozostaje lezenie

Camille87, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie korzystam, też się dziś wymęczyłam na zakupach, to teraz siedzę na kanapie, oglądam różne bzdury, typu "surowi rodzice" póki mąż śpi, on nienawidzi tych programów i zawsze sie denerwuje, że ja to oglądam.
    Dziś finał ligi mistrzów, więc mamy gości na mecz, napiję się warki radler bezalko, podobno teraz można taką kupić. a jak nie bedzie to się zadowolę sokiem pomarańczowym:)

Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to fajnie jak znajomi wpadaja na mecz :)
    Tylko ja zostaje sama buuu

• agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że ja się już przyzwyczaiłam do tego, że ciągle sama siedzę, ale zawsze miło jak ktoś wpadnie. Mama dzwoni do mnie żebym do nich pojechała, mają dom z ogrodem i mogłabym posiedzieć trochę, ale wiem, że po 2 dniach mi się znudzi, odzwyczailiśmy się od mieszkania razem, po 2 dniach dochodzi do zgrzytów:) no ale przemyślę to i może pojadę na parę dni.

celia lubi tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Ruda masz tam jakies koleżanki? długo tam mieszkasz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jedz chociaz na 2 dni :) daleko mieszkaja Twoi rodzice?
    Wiesz co mam tu pare kolezanek, ale to nie to samo co w pl.. Jedna polka, ale rzadko sie widujemy. Z innymi po niemiecku musze rozmawiac.. W nasteonym tygodniu z dwoma sie widze, i czekam az z wegier wroci kolezanka co rodzila niedawno.. Wiec dopiero z nia we wrzesniu sie spotksm juz z maluchami :)
    I tak leca dnie, jedynie tu z wami jestem i rosm z mama i sis na skype..
    Aa i mieszkam tu 4 lata.. Kurde ale zlecialo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 17:25

Moni&, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 lata to już długo. może pojadę, w sumie to godzina drogi autem, jakby co to wrócę, poczekam do czerwca, coś mąż wspominal, że musi jechac w delegację na tydzień, to wtedy się ruszę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to masz akurat jak meza nie bedzie to mozesz pobyc z mama :)
    No zlecialy te 4 lata, tylko pierwszy rok to bylam a nie bylam.. Tu ciut i w pl.. Wtedy znajomych nie mialam. Potem dopiero zaczely sie kursy jezykowe i praca to zaczelam poznawac.. Nie moge sie doczekac jak wrocimy do polski..

‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ