Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahh chlop chcial dobrze, zaplanowal sobie ze posprzata zanim wroce, obiad podszykowac chcial i podszykowac pod malowanie w sypialni... nie mial nic zlego na mysli, tylko ja tak to odebralam
do tego farbe nie taka kupilamkuzwa ciagle cos... chcialam tylko jedna sciane zrobic, i dobrac do koloru istniejacego na innych, i dupa blada...
-
quendi kochana maly ma leniwy dzien albo sie inaczej odwrocil:) poprobuj sposobow sok pomaranczowy, cos slodkiego, pooddychaj przepona, poloz sie na.lewym boku, popukaj mu w koncu sie odezwie:) wazne ze w ogole popukal:)
ja lubie rybki, mm takiego dorszyka zjadlabym z checia:)Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyQuendi jeszcze popuka, chociaz wiem jak to wkurza i stresuje..
Ja bylam w sklepie, chcialam spodnie pumpy kupic ale jednak nie sa na moja figure, wygladam jak mala kulka ;/
Bylismy na lodach i na makaronie u chinczyka
Zbiera sie tez na deszcz, ale to dobrze bo duchota byla..
Co do puszczania to mi tu sie chyba 2 razy zdarzylo ale mialam tez malo zakupow i dlatego, raz polka w ubikacji chciala mnie przepuscic.. Mile to jest fakt
Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie hehe widzisz Darek chcial dobrze
nie ma co sie doszukiwac zlego
Quendi ja tez przed ciaza uwielbialam rybe a teraz zapach smazenia mnie odrzucakilka razy troche przez sile zjadlam ale potem zle sie czulam...
Dziewczyny u was pada a u mnie bezchmurne niebow ogole jak ogladam prognozy pogody to prawie w calej polsce burze i deszcz a na mazurach i suwalkach sloneczko
hihi
Prawdopodobnie nad morze jedziemy w tym tygodniutylko musze spr pogode - maz juz ma urlop
chcielismy jechac w czerwcu ale to dopiero pod koniec a wtedy to juz koncowka 8 miesiaca bedzie wiec niebezpiecznie.. nie daj Boze na autostradzie w korku rodzic
Aggie, Ruda27, positive, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej Kamila ale wam fajnie ze jedziecie nad morze! Oby tylko pogpda byla
na ile pojedziecie?
My juz w domu, tzn ja.. Maz mnie zostawil i pojechal na zaklady.. Takze popoludnie i wieczor w samotnosci
Ale jestem zmeczona tym chodzeniem i zakupami.. Wrocilam i zjadlam..arbuzajej nie jadlam ponad tydzien
pysznosci
Widze ze pustki, kazdy korzysta z pogodyja nie mam co korzystac niestety.. Takze pozostaje lezenie
Camille87, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Ja nie korzystam, też się dziś wymęczyłam na zakupach, to teraz siedzę na kanapie, oglądam różne bzdury, typu "surowi rodzice" póki mąż śpi, on nienawidzi tych programów i zawsze sie denerwuje, że ja to oglądam.
Dziś finał ligi mistrzów, więc mamy gości na mecz, napiję się warki radler bezalko, podobno teraz można taką kupić. a jak nie bedzie to się zadowolę sokiem pomarańczowym:)Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Powiem Ci, że ja się już przyzwyczaiłam do tego, że ciągle sama siedzę, ale zawsze miło jak ktoś wpadnie. Mama dzwoni do mnie żebym do nich pojechała, mają dom z ogrodem i mogłabym posiedzieć trochę, ale wiem, że po 2 dniach mi się znudzi, odzwyczailiśmy się od mieszkania razem, po 2 dniach dochodzi do zgrzytów:) no ale przemyślę to i może pojadę na parę dni.
celia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyAga jedz chociaz na 2 dni
daleko mieszkaja Twoi rodzice?
Wiesz co mam tu pare kolezanek, ale to nie to samo co w pl.. Jedna polka, ale rzadko sie widujemy. Z innymi po niemiecku musze rozmawiac.. W nasteonym tygodniu z dwoma sie widze, i czekam az z wegier wroci kolezanka co rodzila niedawno.. Wiec dopiero z nia we wrzesniu sie spotksm juz z maluchami
I tak leca dnie, jedynie tu z wami jestem i rosm z mama i sis na skype..
Aa i mieszkam tu 4 lata.. Kurde ale zlecialoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 17:25
Moni&, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to masz akurat jak meza nie bedzie to mozesz pobyc z mama
No zlecialy te 4 lata, tylko pierwszy rok to bylam a nie bylam.. Tu ciut i w pl.. Wtedy znajomych nie mialam. Potem dopiero zaczely sie kursy jezykowe i praca to zaczelam poznawac.. Nie moge sie doczekac jak wrocimy do polski..