Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pekinka, nie strasz...czytałam gdzieś , że w III trymestrze może wrócić samopoczucie z I. Zauważyłam, że teraz o wiele mniej chce mi się jeść, wcześniej jadłam co 3 godz i nie było zlituj, taki czułam głod, teraz sie zmuszam żeby dziecka nie głodzić i żołądek mogę jogurtem zapełnić, co kiedyś wydawało mi się niemożliwe. może to przez upały i pewnie też żołądek już coraz bardziej ściśnięty.
Quendi, kada ma rację, lepiej tam nie idź, chyba babcia zrozumie że szpital to nie miejsce dla ciężarnej.celia, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyKada kochana wszystkiego naaajlepszego!
Ja mam dosc tych nocy, co 5 min sie wierce.. Duchota do tego
Kamila cos na mojego synka to oddychanie nie dziala
Ale wy ranne ptaszki jestescie
Quendi super ze oddalas pracea co do babci mysle zebys zadzwonila i maz pojechal tez niech wytlumaczy..
Jakie plany na weekend laseczki?
Ja jeszcze nie wiem, mysle czy wychodzic gdzues czy lepiej dalej lezec.. Chociaz dzisiaj tak brzucha nie czuje na @..kada24 lubi tę wiadomość
-
witam Was sloneczka!
dzisiaj wstalam z lepszym humorkiem. mam nadzieje ze juz tak zostanie:)
ale Wy ranne ptaszki, ja sie dopiero obudzilam:P juz ponad 20 stopni u mnie, za gorąąąco znowu bedzie caly dzien.
Kada wszystkiego naj naj najlepszego! prawidlowo, tylko kawa i ciasto,.co sie bedziesz meczyc, za rok zrobisz porządną impreze;-) ja tez nie wiem czy bede w tym roku robic jakas impreze, urodziny mam 14 lipca wie zostana mi 2 tygodnie.. najwyzej jakis maly poczestunek.
dzisiaj na obiad robie knedle truskawkami:D
co do jedzenia to zauwazylam ze mniej jem, nie tyle przez upały bo bardziej sie tez pic chce ale macica uciska na zoladek i mniej sie do niego zmiesci, to jest akurat plus:P do slodyczy tez mnie tak nie ciagnie. zjem cos slodkiego ale nie duzo i nie codziennie. wczoraj np zjadlam kaktusa:D
nie wypowiadam sie na temat kobiet/dziewczyn ktore przesadzaja z waga w ciazy i nie jedzą zeby nie przytyc...to sa chyba anorektyczki ktore nie chca przytyc za wszelka cene ehh.
Quendi tez bym nie pojechala do szpitala, przepros a napewno to babcia zrozumie.
kada24, Ruda27, celia, pekinka82, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kada wszystkiego najlepszego, spelnienia wszelkich marzen
Quendi, bardzo mi przykro z powodu babci... ja bym pojechala, bo to serce, to nigdy nic nie wiadomo...
Dzis nad ranem zlapal mnie straszny bol brzucha, nie calosci, jakby jakis sciegien, ale az sie poplakalam, Darek biedny spanikowany... teraz czuje tylko ciagniecie...kada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia chyba tak zrobie, myslimy gdzies jechac posiedziec z fajnymi widoczkami
Aggie kurde co to za bol. Dobrze ze przeszlo..
Mnie boli jak sie obracam, juz mam dosc tych nocy w ogole sie nie wysypiam..
Ale wam sie trafily urodziny w okolicach porodu hehnajlepszy prezent od zycia
Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada wszystkiego najlepszego! Szybkiego i bezbolesnego rozwiazania
Moj maz juz przed 4 pojechal z moim ojcem na ryby
Ja wstalam z jakims dziwnym bolem brzucha ale raczej byl to bol zoladka albo jelit nie wiem ale bolalo cholernie, wystraszylam sie i do tego Kubus sie nie ruszalja juz najgorsze mysli.. ale pomowilam do brzuszka i pokopal wiec ma sie ok
uff
Daria no nie wiem z tym oddychaniem, u mnie dziala i jak na sr uczylismy sie doddychac to wszystkie dziewczyny mowily ze ich dzieci zaczynaly sie ruszać.. hmm maly uparciuch!albo za plytkie wdechy bierzesz..
My dzis plany raczej dzialkowe, jak maz wroci to pewnie sie wybierzemy trzeba ogorki posiac i pomidory wsadzic, o pieleniu nie mowie.. aaa ja znalazlam swoj parasol plazowy u taty wiec go sobie wzielam maz mi go zainstaluje zebym w slonću nje siedziala tylko nogi wystawiemoze ksiazke poczytam..
Milego dzionkaMoni&, kada24, Ruda27, Sylka, celia, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilka ja dostaje miete zanim z lozka wstane, robie tak jak wszyscy sugeruja, powoli, bez pospiechu... do sniadania tez mieta...
kurcze jest mi tak zle dzis na tym zoladku
nawet na jogurt patrzec nie moge... teraz to przez godzine nie bede miala ochote tknac jedzenia, a potem bede zdychac z glodu, a przerwa na kanapke dopiero o 12:30 mojego czasu
-
Witajcie ranne ptaszki
No to i ja w końcu wkroczyłam w III trymestrDziś też mamy swoje małe święto
Kada wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Szczęścia, cierpliwości i oczywiście bezbolesnego rozwiązania
Wczoraj byłam obejrzeć fotelik używany i kupiliśmy goAle się cieszę
Mąż do 12 w nocy siedział i się nim bawił
Teraz mam już całą wyprawkę, brakuje mi dosłownie kilku pierdół
Ruda27, Moni&, Aggie, celia, Camille87, MILA, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość