Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no jak już się nie rusza to głęboko oddycham albo dotykam brzucha, choć wiem że nie powinnam przez te skurcze. żadne soczki, słodycze go nie przekonują, a mąż mi z chipsami wyskoczył, zaraz po tym jak koktajl truskawkowy wypiłam, nie chciałam, to mi na brzuchu położył, bo stwierdził że Michałek na pewno lubi chipsy:)
pekinka82, Magda2013, Ruda27, Aggie, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyDziewczyny mam nadzieje... Bo jak wstaje to skubany jest tak twardy jak deska.. I ciezki taki ze zle sie chodzi..
Nie cwiczylam na tej jodze duzo ale moze i tak za duzo jak na moja kondycje.. Poczekam wezme na noc nospe jeszcze..
Moj to w ogole najlepszy.. Powiedzial ze mysli ze ja zbyt panikuje
Aga a jak to z tym oddychaniem jest?? Normalnie ale mocniej oddychasz i on zaczyna pukac? -
nick nieaktualny
-
Magda, mnie lekarz mówi, ze jeśli miewam te skurcze to jak najmniej mam dotykać brzucha, bo wtedy się wywołuje te skurcze.
Ruda, nie wiem dokładnie jak to jest, ale chyba Kamila też o tym wspominała, jak zaczynasz oddychać przeponą, głębokie wdechy, to dzieciaczek jest szybko dotleniony i fikaMichałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Aga aha rozumiem
Z kolei moj lekarz nic nie mowil zeby niedotykac brzucha,a mowilam mu ze tez mam te skurcze ale niebolesne.Mowil ze macica sie przygotowuje do porodu.
Ja slyszalam ze hartowanie brodawek powoduje skurcze. Nawet dzis to mi polozna mowila.pekinka82, agapast, celia lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem cos smiesznego
bo ja chyba tylko przepona oddycham
a przynajmniej od poczatku ciazy
Daria, mysle ze jak sie nie ruszalas za duzo (mam na mysli konkretne cwiczenia) to moze tak sie robic... widzisz mi po 4 dniach wolnego jak wrocilam do pracy to potem mi twardnial przez reszte dnia, wczoraj nic, a dzis pewnie znow zacznie sie "stawiac" bo czuje ze za duzo zrobilam... polez, poodpoczywaj :*
Aga moze Michalek inaczej sie ulozyl i slabiej czujesz?
Kamilka 100 lat dla meza
A ja zjadlam nalesniki z serem i sie biore za "czipsy" serowo cebulowemmmm ps od poczatku ciazy nie lubie solonych
a one byly na drugim miejscu zaraz po serowo cebulowych
"lecem" do wanny porelaksic sie, poczytac ksiazke (swoja droga chce juz ja skonczyc bo sie napalilam na kolejna a nie lubie przerywac:P)Ruda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja to wogole jestem zakrecona
FL to onaczenie kosci udowej a ja myslalam ze to cala noga a to jest odc.do kolana. I jak teraz mi wyszlo po badaniu ze Maja ma fl-57 mm to ja myslalam ze ma taka mala nozkei cos mi sie nie zgadzalo..i jak sprawdzilam jak wyglada ta kosc udowa to smiac mi sie chcialo z siebie samej
Troche za krotkie nogi by miala do reszty cialapekinka82, Aggie, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
To hartowanie polega na delikatnym masazu brodawek i sutek gabka podczas kapieli. I to ma podobno zapobiec poranionym brodawkom podczas karmienia. Ale ja chyba nie bede tego robic.
Pytalam sie o te nakladki sylikonowe na sutki,to mowila ze sa przydatne bo jakas tam dziewczyna miala wklesle brodawki i te nakladki swietnie sie u niej sprawdzily. -
nick nieaktualnyOddycham przepona i nic..
Czy wasze dzieci zawsze na takie oddychanie reaguja?
Aggie relaksuj sie i odpoczywajtraz masz 4 dni wolnego nie?
Madzia ja tez raczej nie bede nic takiego robic z sutkami
Kurde mam zgagea zaraz bede wcinala kukurydze mmm
Naraziw brzuch przeszedl.. Oby tak zostalo