Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam w mieście z mężem załatwić kilka spraw.
Umówiłam się pierwszy raz do położnej, ciekawe jak to będzie wyglądało
Poza tym postanowiliśmy pomyśleć o naszej przyszłości i o przyszłości dziecka i ubezpieczyliśmy się na życieHmmm gorzej jak się pokłócimy, będę obawiała się o swoje życie hahahaha
Zaraz dam fotę ciasta
Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie dzis goraco, w ogole jestem jakas przydupiona ze nic mi sie nie chce, czytalam was od rana ale nie mialam sily i weny nic napisac. bylam na malym spacerku,.troszke opalilam dekolt. i jestem wkurwiona, moj wczoraj w katowicach auto zostawil bo para buchnela spod maski, wrocil taksowka zaplacil 100 zl, dzis pojechal po auto, i mechanika musieli termostat wyciagnac i prawdopodobnie pompa i rozrzad do wymiany no jasny szlag mnie trafi juz mi sie zygac tym chce, dopiero co sie cieszylismy ze zaoszczedzimy bo mamy wozek a tu znowu w auto trzeba ladowac ehh nic mi sie nie chce
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatko jedyna dopiero sie polozylam
Posprzatalam zrobilam ten nieszczesny tort i smaze kotlety na obiad.. w ogole popieprzyla mi sie ilosc warstw w torcie i miedzy miszkoptami dalam za malo kremu a potem mi go zostaloodmozdzona jestem na maksa
Goraco takie na dworze ze juz sie nie wychylam z piesiorem najwyzej meza pognam wrocija ide prysznic wziac bo sie rozplywam
Sylka ciacho super
Sylka, Ruda27, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia co do auta to warto co jakis czas podjechac do mechanika na taki konkretniejszy przeglad auta, my tak robimy i wtdy nie mamy problemu ze nagle cos sie rozpierdzieli (wiadomo jakies uszczelki pierdoly to sie w kazdej chwili moga zuzyc ale wymiana nie jest tak kosztowna). Sprawdzamy najwazniejsze rzeczyi mechanik nam mowi czy cos sie zaczyna zuzywac i warto wymienic co posluzy jeszcze jakis czas.. rozrzad to juz jest chyba wiekszy wydatek wspolczuje
-
dziewczyny, owszem są szczupłe kobiety, ale to już taka figura, przecież nikt nie wstawia tego żeby innych dobić. ale co dziś przeczytałam...uwaga, bede obgadywać... jedna dziewczyna napisała, że do końca ciąży może mieć max 60 kg, więc jakieś inne piszą "to ile ważyłaś przed ciążą?" a ona na to, że 52 i lekarz powiedział jej, że 8 kg to wystarczająco i ma się pilnować, nie jeść więcej, tylko mniej i takie tam podobne bzdury. może jestem wredna, ale nie wierzę w to, że lekarz podejmuje taki temat i mówi, że 8 kg to max. rozumiem, ze gdyby ktos za bardzo tył to lekarz zwraca uwagę, ale wierzycie, że z góry mówi ile mozecie przytyć???dla mnie to absurd!
celia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyAgapast daj spokoj!
mi sie wydaje ze kazdy lekarz wie ze optymalny przyrost wagi jest wazny nie chodzi tylko o to zeby sie nie roztyc za bardzo ale n wskazany jest zbyt maly przyrost (nie mowie o osobach ktore z natury nje tyja mimo ze jedza normalnie) jesli spowodowany jest ograniczaniem sie... poza tym ja uwazam ze organizm wie co robi, ja jadlam normalnie bez objadania sie i miko to tylam 1kg tygidniowo a teraz jem wszystko a waga stoi wiec nie zawsze jest to zalezne od nas
no teraz moze znow ruszy ta waga nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 15:33
agapast, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Hej Niebieska
co u ciebie ??? jak się mieszka w nowym domku?
na razie mieszkam z teściamiMam dużo miejsca i przede wszystkim ogródek. Teściowie mnie rozpieszczają, jeszcze pracuję ale na zwolnionych obrotach. Na domek muszę czekać do września. Teraz wolę się skupić na porodzie, który się już zbliża
Nie mam jeszcze nic dla dziecka może na dniach coś zakupię
Rzadko wchodzę na internet i nie jestem w stanie przeczytać ani nawet włączyć się w dyskusję
Dzięki za pamięć ! Czasem się odezwęMILA, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kobiety, czy Wy kupujecie pościel do wózka? zastanawiam się, bo w sumie mam 2 poduszki i 2 kołderki takie łóżeczkowe, to chyba może być jeden do wóżka przeznaczonyc, tylko nie wiem co się kładzie na spód...jakieś specjalne prześcieradełko czy kocyk czy co?Michałek urodził się 10 sierpnia 2014