Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria udanych zajec
u nas dalej deszczowo, pochmurnie, dusznawo
Dzisiejszy pozytyw? Wyplata mi wplynela, wyglada na normalna
takze mam z czym szalec
pewnie po weekendzie na spokojnie zamowimy wozek juz
i chce juz wszystko dla malej dokupic i sobie torbe zamknac
no i jutro kupimy farbe i chce skonczyc pokoj, i bede mogla zaczac prac. Bo, odpukac w niemalowane, ale sie moze teraz juz wszystko wydarzyc i wole byc przygotowana
No i dlatego mam pytanie, wiem ze juz kilka z Was kupila sobie cyckowniki do karmienia... jak rozmiar dobieracie? Mi cycuchy na samym poczatku poszly o rozmiar, i nie wiem czy przy wypelnianiu sie mlekiem pojda znowu? pewnie sie smiac bedziecie ale chcialabym miec ten zakup tez z glowy:Pcelia, pekinka82, Sylka, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria udanego jogowania
Aggie ja kupilam sobie za duzy stanik o jakies dwa rozmiary
Ja mam podobny biust do mojej siostry jesli chodzi o wielkosc i siostra mi powiedziala ze jak laktacja ruszy na calego to piersi sa bardzo duze, szczegolnie w drugiej dobie jest nawal pokarmu wiec nie ma sie co sciskaccelia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zaraz zmykam do endokrynologa. A taki upał
Zamówiłam wczoraj kosmetyki, butelki, fridę, ceratki, podkłady itp. Wydałam ponad 300złale dzięki temu nie płacę za przesyłkę
A kupowałam w aptece gemini, chyba któraś polecała, całkiem atrakcyjne ceny. No i jestem krok do przodu z rzeczami dla maleństwa, juuupi
O rajuśku zaczęłam 29 tydzieńAha, no i dobra informacja - waga taka sama jak w zeszłym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 09:00
kada24, Camille87, Aggie, Kajoni, mala_mi, pekinka82, Sylka, MILA, positive, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziś ja miałam dziwny sen
Śniło mi się, że przygotowywałam mojego M do ślubu z moją koleżanką ze studiów
Skąd to się bierze
Aggie mi tak jak kamili biuścior o jeden rozmiar urósł i do karmienia na pewno będę kupować jeszcze większy, bo jak się wypełnią mlekiem, to może być ciasno.Camille87, mala_mi, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia gratuluje 29 tygodnia
No i wagi !ja dla odmiany dzis weszlam na wage i co widze? 1,4 kg wiecej niz we wtorek
nie wiem o co chodzi
ciekawe jak we wtorek...
Co do snu to ja mam czaswm takie sny ze nie jestem w stanie ich nawet powtorzyc bo sa tak bez sensu skladu i laducelia, pekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie ja wczoraj też zamawiałam gacie, ale siateczkowe 2szt i też zastanawiałam się nad rozmiarem. No bo nie wiem czy taka wielkość sprzed ciąży czy większe. W końcu wzięłam większe, w końcu ten mega podkład musi się zmieścić
A ze stanikiem wstrzymuję się jeszcze, kupię w lipcu, bo jednak trochę ciężko przewidzieć jak się zachowają
A jak dzisiaj Twój kręgosłup?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Celia, plecy duzo lepiej sie maja
te plastry pomagaja
dzis pewnie bedzie zapierdziel, ale mimo wszystko powinno byc lepiej jak wczoraj z plecami. Jeszcze 14 dni pracy bez dzisiejszego
jutro jeszcze i znow 4 dni wolnego
To ja lecemmilego dnia dziewuszki
positive, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Majtki poporodowe są przystosowane do włożenia do nich wielkiej podpachy, więc kupuje się swój normalny rozmiar. Większe mogą być za luźne.
Moim zdaniem najlepsze są wielorazowe (akurat na 2-3 prania) siateczkowe babyono.
Aggie, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
O dzień dobry kochane!
Wczoraj po tym miodobraniu to padłam jak zabita. Niby nic wiele nie robiłam, tylko podawałam różne rzeczy, bo dźwiganiem zajmował się tata, ale normalnie odleciałam wieczorem i co do pytania Monisi, to tak, mamy pasiekę, hobby teścia
Kamilka, 3300 to wcale nie tak mało. Koleżanka niby nie miała żadnych zastrzeżeń w ciąży i jej córa urodziła się 2750. Ja ważyłam 3600, klucha jak cholera, 56 cm, a wcale wysoka nie urosłam. Nie ma znaczenia
Celia, gratuluję prawka! Tylko jeździj! Nie tak jak ja, że zrobiłam i dwa lata leży już bo się boję do auta wsiąśći gratuluję 29 tygodnia!
A mnie się zrobiły rozstępy na wewnętrznej stronie cycków! Nie wiem skąd cholera, bo przecież cycki to mi nie urosły
Domi, ja byłam w sobotę na dniach otwatych w szpitalu i były wykłady a później konkursy. Można było wygrać usg 3/4d. I wygrała jedno z nich dziewczyna i facet co dawał się jej pyta, czy ona w ogóle jest w ciąży a jak tak to w jakim tygodniu a ona że w 25! Szczęka mi odpadła, bo ona wcale, ani troszkę, ani grama nie miała brzucha. Chyba ja przed ciążą miałam większy
Quendi, gratuluję falującego brzusia
Moje kopniaczki czasem już są dosyć bolesne, ale z drugiej strony cieszę się, że są, uspokaja mnie to
Daria, strona z przepisem dodana do zakładek. Wygląda mega apetycznie
Wy chodzicie na różne ćwiczenia, a ja mam tyle ćwiczeń wokół domu, że czasem padam ze zmęczenia. Nogi mi puchną, rano jak wstaje, to mam je takie dziwne, jakbym całą noc balowała w wysokich butach i takie jakby mrowienie czuję. Średnio w nocy śpię, bo gorąco, ale ucinam sobie drzemkę po południu i dobrze mi to robi.
Do mnie przyszła wczoraj paczka, a w niej: wanienka, przewijak, proszki Dzidziuś do białego i koloru, chusteczki nawilżane Pampers (pawie 800sztuk!), aspirator do nosa, gaziki do pielęgnacji pępka, termometr z miękką końcówką, dwie czapeczki, koszula do karmienia, majtki wielorazowe siateczkowe, ceratka pod prześcieradło, etui i przypinka do smoczka, termoopakowanie na butelkę, płyn do kapieli z oliwką i pokrowiec na przewijaki za to niecałe 300 zł został jeszcze materacyk, ale to moja koleżanka chce mi kupić coś "pożytecznego" i już mi chyba zamówiła i ze dwa ręczniczki kąpielowe i małe kocyki. I mam chyba wszystko. Później ewentualnie będę dokupywać rzeczy do karmienia.
pekinka82, Aggie, Sylka, positive, Ruda27, Camille87, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość