Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Dopiero wygrzebałam się z wyra, u mnie znów deszcz i chłodno.. I co tu robić cały dzień....
Daria daj znać jak tam po jodze. A to jest specjalna dla kobiet w ciąży?
Kajoni zazdroszczę Ci trochę takiego pracowitego dnia... Ja poza dbaniem o dom nie mam żadnych obowiązków a nie lubię takiej bezczynnościMILA, positive, celia lubią tę wiadomość
-
mi maz na urodziny parowar kupuje hehe a w pazdzierniku karnet na fitness heheh
a ja mam chyba goraczke...a co do lodow to kolo przedszkola corki jest budkaz kreconymi wloskimi lodami mmmMILA, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej.... siedzę od rana i was nadrabiam...
matko jak gorąco....
ruda dziś/jutro na bank upiekę to ciasto... wygląda pysznie...
aggie cieszę się że pomagają ci plastry... a i daj przepis na te z budyniem i jabłkami...
widzę dziewczyny że szalejecie z zakupami... super... ja muszę poczekać do kolejnej wypłaty bo miałam kupować z tej ale szafa nas lekko pociągnęła.. więc muszę odpuścić... ale już mam wszystko powybierane tylko zamawiać...
któraś pytała o wkładki laktacyjne... ja bardzo byłam zadowolona z johnsona... miałam bardzo dużo pokarmu i stale mi ciekło... a one zbierają pokarm i zamieniają go w taką jakby galaretkę i nic nie przemaka...nosiłam je ok roku i nigdy mnie nie zawiodły...
nie polecam z canpola bo były jakby sztywne...
lanusia jak ten twój psiaczek??
a co do ubioru letniego... kupiłam sobie dwie sukienki ciążowo-letnie... za 30 zł w lumpie oczywiście... są super przewiewne ... jedyne co mnie lekko krępuje to moja karnacja... jestem bialuteńka... jak ściana w młynie...
mam jakiś krem brązujący.. idę poczytać jego skład i spróbuję się posmarować...Ruda27, celia, Magda2013, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam
bylo ok.. Na poczatku mialam nerwy bo jak zaparkowalam to chyba 25 min szukalam parkometru
masakra normalnie, juz dzisiaj na spacer nie ide styknie mi.. Spoznilam sie wiec sporo na ta joge.. Niby ok, ale.. Jestem jedyna obcokrajowiec
wszystkie austriaczki i jakos dziwnie, atmosfera super, ale jak instruktorka pytala jak cos tam sie podobaly cwiczenia z oddychaniem i kazda opowiadala a ja yyyy.. Nie mam takiej tez kondycji
ale mysle ze pojde, i tak zostaly 2 tygodnie i jade do polski i wtedy chce isc na jakies zajecia jeszcze
Ogolnie czasami dziwnie czulam w pochwie, i od razu sie martwie czy to nie przez szyjke bo sie skraca chyba?! Brzuch oczywiscie twardnial ehhh
Positive i reszta dajcie zdjecia w sukieneczkachpewnie slicznie wygladacie
Aggie ciesźe sie źe u Ciebie lepiej!
Kajoni to pokupowalaswidac zakupy udane
Mala mi dzieki za rade o wkladkach laktacyjnych!
Lanusia wlasnie, czekamy na wiesci co z pieskiem
Ja wrocilam i pierwsze co to do lodowy po ciastopositive, Camille87, MILA, Kajoni, celia, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrocilam z miasta kupilam skladniki na tort i truskawki musze jeszcze swieczki kupic
Na dworze masakra nie dosc ze upal to wiatr tak masakryczny ze musialam sukienke trzymac bo mi podwiewalojak marilyn monroe w wydaniu ciazowym
Chcialam kupic jakas sukienke w lumpeksie ale byla nowa dostawa i ludzi tyle ze jeszcze nie widzialam takich tlumow! Do sukienek ledwo sie dopchalam, baby sie cisnely (nie wazne ze ja w ciazy a co tam) i smierdzialy potemmyslama ze sie wyzygam
nie kupilam nic, kupilam sobie tylko wygodne skorzane klapki w BOTI i z tego sie ciesze
Daria fajnie z ta joga, zawsze jakis ruch i na pewno bedzie lzej przy porodzie - chcac nie chcac troche sie rozciagasz
Co do majtek poporodowych nam polozna kazala kupowac rozmiar jaki nosimy teraz nie sprzed ciazyja bralam xl
Dobra dzis mam kupe roboty musze posprzatac bo goscie przychodza zrobic obiad no i ten tort!
Milego dzionka zajrze pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:00
Ruda27, MILA, Kajoni, positive, Magda2013, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila a to Twoj ma dzisiaj urodziny i jest imprezka?
To bawcie sie dorbze i sto lat dla meza!
Ja zaczne juz w dlugich spodnicach chodzic, bo jak dotad smaze sie w spodniach, coprawda dosc cienkich ale jednak
Sylwia mialas dac zdjecie serniczkaSylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się dzisiaj zaczaiłam w lumpku
Znalazłam jakieś spodnie lniane 3/4, spodenki i sukienkę
No i oczywiście dla Justysi coś znalazłam, choć moja przyjaciółka naszykowała mi jakieś trzy wielkie torby ciuszków
Kajoni super że już paczuszka doszła. Ja ponad 300zł, ale trochę inne rzeczy. Nie mogę wyjść z podziwu jak się zbiera taka duża kwota z tych 4zł, 7zł itp.
Positive dzięki za radę, wkładki jakieś kupiłam, ale pojedyncze opakowanie, zobaczymy czy się sprawdzą jak nie będę próbować z kolejnymi
To ja w takim razie nie wchodzę na ten wątek tak profilaktycznie, co by się nie dołować
Ruda27, MILA, Kajoni, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wrocilam hehe opuchnieta ale szczesliwa slyszalam serduszko mateuszka
no i lody wloskie z corka zaliczone hehe
Ruda27, Kajoni, Magda2013, positive, Sylka, pekinka82, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Camilla no w koncu jestesmyslalam ze pogniewalas sie na dobre
mysle ze nie masz sie co martwic waga swojego synka,skoro lekarz nic nie mowi to wszystko jest w porzadku. Chyba nic by nie ukrywal przed Toba gdyby bylo cos nie tak
Zycze wam udanej imprezki
Daria super ciacho :)ja sie mialam zabrac tez za pieczenie ale jakos mi sie nie chce
Kajoni,Celia ladne zakupy zrobilyscie
Co do upalow to ja uwielbiam jak jest tak goraco,szlam dzis do poloznej i nawet przyjemnie sie szlo bo dosc mocno wieje i sie tak nie odczuwa tego cieplaa babcia do mnie zadzwonila bo sie martwila gdzie ja jestem i myslala ze gdzies zemdlalam
Ja nie narzekam nigdy jak jest tak cieplo,nie lubie zimna a poza tym mamy bardzo krotkie lato i trzeba korzystac ile sie danawet sie nie spocilam jak szlam
Ja sie w przyszlym tyg.biore za segregacje ubran i pierwsze pranie. Kupilam jeszcze w kauflandzie koncentrat Bobini do plukania.Tylko ze on jest od 1 miesiaca zycia noworodka..ale mysle ze chyba nie zaszkodzi.Zobaczymy jak ciuszki beda pachniec
Ja narazie chodze w leginsach i bluzkach,bo mam kilka szerszych. W razie co to mam jeszcze jedna sukienke na lato,a ze nogi mam blade-no trudno. Jakos sie przemecze. Do solarium i tak nigdy nie chodzilam tylko na sloncu sie opalalamDobrze ze to nie zima,dzinsy za ciasne,swetry to samo nie wiem w czym bym chodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:57
Ruda27, positive, Sylka, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Tez dzisiaj sluchalam serduszka u poloznej
wogole bardzo sympatyczna kobieta. Bedzie do mnie przychodzila po porodzie.
Dala mi numer tel.i godziny i jak bede miala jakies watpliwosci czy obawy ze cos z mala nie tak zawsze moge zawdzonic do niej i przyjsc posluchac tetnaRuda27, positive, Sylka, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej hej
Ja ostatnio tez bylam w lumpku, obkupilam siebie dla Malej sporo rzeczy tez kupilam, myssle ze juz ciuszkow mam wystarczajaco, musze jeszcze dokupic kilka spiochow i polspiochow.
Daria to ciacho wyglada mega smakowicie !!!
Celia gratuluje 29 tygodbia
Kamilka udanej imprezy urodzinowej
U mnie stopy caly czas spuchniete ;( kolezanka mowila mi, ze tak juz bedzie do konca ;( ehh
Ruda27, positive, Sylka, Magda2013, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMadzia ale fajna masz ta polozna
super ze mozesz do niej dziwnic w razie pytan
Ja tez lubie jak jest cieplo i nie narzekam za duzowole upal niz zime
chociaz nie lubie lezec na sloncu itd
Amela wspolczuje kurde puchniecia nog.. Mi czasami na wieczor puchna.. Ale na szczescie nie caly czas..
Moj mi robi koktajl bananowo truskawkowy
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak piszecie, żeby czegoś nie oglądać, to przecież nasza natura taka, że właśnie wejdziemy i oglądać będziemy. I też oglądnęłam te brzuszki. No nie powiem, niektóre mają takie malutkie kawalerki, że gdzie ten dzidziuś się mieści. Ale co tam, takie mają i trudno
U nas gorąco, masakra... pff nawadniam się ile tylko można.
Kada i Magda, fajnie, że słuchałyście serduszkaRuda27, Magda2013, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość