Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Wpisz w google: karta ruchiw plodu wg Cardiff - to jest w mojej karcie
Spokojnie najwazniejsze ze w ogole sie rusza!
Dzieki Kamila juz patrze
No wlasnie jak mniej czy slabiej albo jak mocniej to trzeba sie zglosic bo moze sie dziac cos niedobrego.. Ale w sumie tak malo sie nie rusza, ale jakies schizy i tak lapieCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila dzieki
teraz tez moj brzdac pokopal i mnie i tatusia w reke
ale chyba zaczne liczyc tak te ruchy, skoro lekarz mi powiedzial.. Bo na jej podstawie tez cos mozna wywnioskowac..
Pekinka ja tez nie wiemniby nie wszystko mozna uzywac w ciazy ale nje wiem czego dokladnie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Ja wczoraj po dniu pełnym wrażeń mówię: "Położę się na sekundke" była 21.30. A obudziłam się w opakowaniu o 1.30he he. Szybko pod prysznic i lulu.
Jak są takie temperatury na dworzu to już od 6 nie śpie, szkoda pogody, a poza tym słońce nie daje spać.
Miłego DziewczynyCamille87, Ruda27, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, ja dzis tez wczesniej wstalam
jako pierwsi Kubusiem zlozylismy zyczenia urodzinowe M
Quendi mam to samo dlatego jak mi sie oczy zamykaja to ide pod prysznic i spac bo sobie nie ufam
Milego dnia!Ruda27, celia, Sylka, positive, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, pekinka pisałam o kofeinie, bo w tych brązujących podobno jest sporo, więc lepiej żeby był z jakimś orzechem czy coś takiego. a z tym przenikaniem do krwioobiegu to już sama nie wiem, wszędzie piszą coś innego. Ja tam uważam, że takim balsamem raz na jakiś czas dziecku nie zaszkodzę,tym bardziej że mówiłam lekarzowi, ale każdy robi po swojemu.
Też dziś zrobię ciasto, niech chłop ma radochęmoże nawet i z Rudej ściągnę, łatwe, ładne, sprawdzone:)
miłego dnia kobiety
Ruda27, celia, pekinka82, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no niby tak, ale jak jest na czyms napisane, że dla kobiet w ciąży to nawet składu nie sprawdzam, zakładam że są bezpieczne, niestety nie ma samoopalacza dla kobiet w ciąży, a pewnie zrobiłby furrorę, muszę chyba taki opatentować i będę bogata:)
Camille87, Ruda27, celia, pekinka82, Sylka, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014