Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria ale smaku narobiłaś
Śliczne wyszło
Sylka pokaż swoje i przepis koniecznie daj
Dziewczyny ratunku, ja chyba oszalejęJak Wy w ogóle wybrałyście wszystkie rzeczy?
Np. wanienka, niby proste, a tu może być zwykła, anatomiczna itp. Wkładki laktacyjne - każdy ranking ma inne na pierwszym miejscu, butelka - no sto tysięcy różnych ... jak tu zdecydować??
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe pekinka
Na arbuza juz nie mogeteraz zadowalam sie truskawkami
Celia no ciezko wybrac hehe.. Ja kupilam butelki avent
Wanienki nie mam ale kupuje zwykla, nie podobaja mi sie te podkladki plastikowe. Kupil taki ala lezaczek z frotte..
Wkladek sama jeszcze nie mam, chyba wezme na poczatek zwykle a pozniej wielorazowe do prania..pekinka82, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
aggie ja mam sprawdzone i mam lovi wkladki laktacyjne butelki z lovi i nuk smoczek tez z nuka kupuje wanienke kupilam taka zwyczajna bo i tak dziecko bede klasc na pieluszke tertrowa jak przy corci hehe
-
Daria, przepis spisany do specjalnego zeszytu
ciasto super wyglada, i mi chyba bardziej podchodzi takie wysokie
takze pewnie zrobie tez w tortownicy
a ciasto to taki zapychacz? bo Darek chodzi i jeczy zeby mu takie zrobic, ale slowo nic w necie znalezc nie moge poza slicznymi tartami itd, a moj stary zeszyt po prababci zaginal
(pewnie siostra zajebala
)
Sylka, wlasnie dawaj zdjecie, dawaj przepis
U mnie furore robi ciasto z budyniem i jablkami
Celia, ja wanienke dostalamwybierz taka jak wydaje Ci sie ze bedzie Ci latwo maluszka kapac, ja mam taka z nakladanym hamaczkiem, zebym dzidzi nie utopila
Co do wkladek, siostra zalecila patrzec zeby nie mialy "plastikowej" warstwy bo moze odparzacRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada hahaha
dzieki
Sylwia to czekamy jutro ma zdjecie
Ja zas mam schizymoj mowi o liczeniu ruchow (bo gin mi powiedzial jak dzownilam w niedziele zebym liczyla, ale powiedzial 10 na dzien) a jak licze teraz metoda 10 na godzine ( w czasie aktywnosci) to nie ma tyle.. I durne mysli mam
nie wiem czy liczy sie jak przykladam reke i tez kopnie? Czy tylko to co on sam od siebie? Ehh czasami mam schozy ze on za malo kopie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny