X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to lekarz tak Ci powiedziall??

• Dodi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    A to lekarz tak Ci powiedziall??
    pisalam do gina maila ostatnio bo mi to spokoju nie dalo i tak mi wlasnie odpowiedzial :-/ jutro ide, wiec dowiem sie wiecej... Jak nie urok to....

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde :/ no to nieciekawie.. Oby to bylo tylko ograniczenie paru produktow..

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacze co powie... Mam tylko nadzieje, ze nie ma to nic wspolnego narazie z cukrzyca ciazowa :-/

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sie kroi te truskawki na kanapke albo bulke :)

Kamilka, takie buteleczki tez kupilam, 3 w zestawie, ale dokupilam jeszcze mini paste do zebow, mala szczoteczke, tyci dezodorant :) a buteleczki w sam raz na szampon odzywke i zel :) a i malutki puder do torby na wyjscia :)

Daria, bede wdzieczna jak dasz znac czy to cos z szyjka czy nie, ja ogolnie na poczatku duzo cwiczylam miesnie kegla, teraz jak sobie przypomne, ale zaraz przerywam bo mloda zaczyna wtedy po pecherzu napierzac :P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi bedzie dobrze, to raczej nie jest cukrzyca.. 2 wynik mialas poprawny nie?
    Aggie dam znac :)
    Tez mam takie 3 male buteleczki, reszte mini kosmetykow tez kupie, dobry pomysl :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda z nowych info o wózku to powiem czarny wozek to nie jest dobry pomysł Zojka drze sie w nim w te upały strasznie ale co sie dziwić jak sie tak on nagrzewa myśle ze warto rozważyć kupno innego koloru chociaż ty rodzisz w sierpniu to ciekawe jaka pogoda bedzie widziałaś juz wozek na żywo ?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dwa pozostale wyniki mialam ok.

Sama jestem ciekawa co lekarz powie na takie odczucia....

Faktycznie bardzo dobry pomysl z tymi wersjami mini :)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Ruda z nowych info o wózku to powiem czarny wozek to nie jest dobry pomysł Zojka drze sie w nim w te upały strasznie ale co sie dziwić jak sie tak on nagrzewa myśle ze warto rozważyć kupno innego koloru chociaż ty rodzisz w sierpniu to ciekawe jaka pogoda bedzie widziałaś juz wozek na żywo ?
    Dzieki Miriam!
    Tak widzialam wozek, juz zamoiwlam i wplacilam zaliczke. Tez biore czarny.. Mam termin na koniec lipca, ale mam nadzieje ze sierpien jakos damy rade.. Jak cos bede odslaniala jakos.. Mowisz ze az tak zle? Podobno one maja jakies UV.. Jestes pewna ze to od goraca?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 100% z gorąca bo wracamy do domu gdzie chłodniej i cisza tylko wejdę na klatkę maja uv na budce ale to nie zmienia faktu ze sie na maxa nagrzewa :( póki co moim patentem jest rzucanie pieluszki tetrowe je kolorze białym na budkę ale wystarszy ze wiatr zawieje i Pielucha leci :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko laski nie mowcie ze tak zle :D ja mam czarny wozek :D inne kolory mi sie nie podobaja,łeeeee ale lipa! Mam nadzieje ze Frankowi AZ TAK nie bedzie wadzil ten kolorek :D

A i sorry ze sie wtracam ;-) ale musialam :D

celia, pekinka82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Na 100% z gorąca bo wracamy do domu gdzie chłodniej i cisza tylko wejdę na klatkę maja uv na budce ale to nie zmienia faktu ze sie na maxa nagrzewa :( póki co moim patentem jest rzucanie pieluszki tetrowe je kolorze białym na budkę ale wystarszy ze wiatr zawieje i Pielucha leci :(

Aha.. No to tez bede musiala jakos kombinowac w upaly.. Dzieki za info :)
    A mala Zojka? :)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwazam za totalna bzdure kupowac czarny wozek skoro trzeba go potem czyms nakrywac... czarny to kolor pogrzebowy... rozumiem kiedys nie bylo takiego wyboru... zal tych dziecinek w tym sloncu...

Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zoja ok póki co grzeczna ;) dzis cały dzień w domu leżymy i sie byczymy a Zoja jeszcze baki do tego puszcza ;) ih0593.jpg

A jeszcze jedno wozek sie genialnie składa wszedł nawet do bagażnika forda ka razem z gondola ;) nie wiem czy pokazywali ci w sklepie składanie gondoli ale to zajebistu patent ;)

Ruda27, Camille87, NataliaK, Aggie, Dodi, Magda2013, celia, pekinka82, positive, Moni&, mala_mi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarny nie jest zlym kolorem tylko szkoda kupowac zeby go potem przykrywac...
    Daria w sierpniu zazwyczaj juz sie chlodniej robi wiec mysle ze najgorsze upaly beda przed porodem ;)

A ja bylam na glosowaniu z mezem - nie pozwole aby stare babcie dokonaly wyboru za mnie :P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Ja uwazam za totalna bzdure kupowac czarny wozek skoro trzeba go potem czyms nakrywac... czarny to kolor pogrzebowy... rozumiem kiedys nie bylo takiego wyboru... zal tych dziecinek w tym sloncu...

Mmmmm uwiebiam takie stereotypy: czarny=pogrzebowy ;-) dobrze ze kazdy ma swoj indywidualny gust i prawo wyboru takiego wozka i takiego koloru jaki sie zywnie podoba ;-))

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam ale cudn zdjecie! :) ona jest boska :)
    A co do wozka tak widzialam jak sie sklada :) mojemu to sie nabardziej rozkladanie podoba, jak sam sie unosi :D nie wiem jaka masz Ty wersje my 2014 i juz buda w spacerowce jest dluzsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie uwazam ze czarny wozek to pogrzebowy :)
    Lubie czarny kolor i nie wiaze sie on jak dla mnie z zaloba :P
    A wozek moze trzeba przykryc ale sporadycznie.. Ja tez nie chce w wielka chice na dworze wychodzic, ale jak popoludniami jak slonce nie bedzie walic, niezaleznie od koloru wozka bym tak postepowala :)

Kamila i dobrze ze zaglosowalas :D

NataliaK, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Madzikovy nieciekawa sytuacja z tesciem. Jak on moze Cie denerwowac w takim stanie,mam nadzieje ze przemysli i Cie przeprosi.
    Camilla fajnie :) nad morzem nawdychasz sie jodu..czuc morska bryze :D super :)co do bulki z truskawkami tez nie slyszalam o tym polaczeniu :P
    Aggie a z jakiej strony zamawialas wozek?z dino? wklej linka :) Mi tez nic nie leci z cyckow,ale narazie sie tym nie martwie. Nieraz tylko w samym srodku sutka widac cos kremowego.Ale stanik mam suchy.
    Dodi nie stresuj sie na zapas :) moze nie bedziesz musiala miec diety ;)

Ja dzisiaj zrobilam segregacje ciuszkow i w tyg.sie biore za pranie i prasowanie. Nie mam tylko czapeczek takich malusich po urodzeniu :)
    Co do wozka to ja tez raczej nie chcialabym miec czarnego :P juz wolalabym szary albo brazowy z jasnymi dodatkami. No ale kazdy ma swoj gust ;)

A dzisiaj pojawila mi sie pionowa kreska od pepka w dol ale taka baaaardzo ledwo widoczna.Musze ja poobserwowac na dniach :D No i pepek mi sie zaczyna robic coraz bardziej wypukly :P
    Ja cwicze te miesnie,rano w dzien i wieczorem po kilkanascie razy.Nie wiem czy nie za malo. Polozna mowila ze jest to jak najbardziej wskazane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:58

celia, Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi, Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wozek kupiłam juz w grudniu mam wersje 2013 ale rozkłada sie wlasnie sam ;) tylko ta nieszczęsna budka zazdroszczę dłuższej ;) a mi najbardziej podoba sie to jak gondola sie składa na płasko 2is6rup.jpg i dzięki temu mieści mi sie cały wozek w fordzie ka :) śmiałam sie do Czarka ze nie potrzebnie sprzedaliśmy smarya ze tez by wszedł cały wozek ja i Zojka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:36

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ