Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas sie kroi te truskawki na kanapke albo bulke
Kamilka, takie buteleczki tez kupilam, 3 w zestawie, ale dokupilam jeszcze mini paste do zebow, mala szczoteczke, tyci dezodoranta buteleczki w sam raz na szampon odzywke i zel
a i malutki puder do torby na wyjscia
Daria, bede wdzieczna jak dasz znac czy to cos z szyjka czy nie, ja ogolnie na poczatku duzo cwiczylam miesnie kegla, teraz jak sobie przypomne, ale zaraz przerywam bo mloda zaczyna wtedy po pecherzu napierzacRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda z nowych info o wózku to powiem czarny wozek to nie jest dobry pomysł Zojka drze sie w nim w te upały strasznie ale co sie dziwić jak sie tak on nagrzewa myśle ze warto rozważyć kupno innego koloru chociaż ty rodzisz w sierpniu to ciekawe jaka pogoda bedzie widziałaś juz wozek na żywo ?
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Ruda z nowych info o wózku to powiem czarny wozek to nie jest dobry pomysł Zojka drze sie w nim w te upały strasznie ale co sie dziwić jak sie tak on nagrzewa myśle ze warto rozważyć kupno innego koloru chociaż ty rodzisz w sierpniu to ciekawe jaka pogoda bedzie widziałaś juz wozek na żywo ?
Tak widzialam wozek, juz zamoiwlam i wplacilam zaliczke. Tez biore czarny.. Mam termin na koniec lipca, ale mam nadzieje ze sierpien jakos damy rade.. Jak cos bede odslaniala jakos.. Mowisz ze az tak zle? Podobno one maja jakies UV.. Jestes pewna ze to od goraca? -
nick nieaktualnyNa 100% z gorąca bo wracamy do domu gdzie chłodniej i cisza tylko wejdę na klatkę maja uv na budce ale to nie zmienia faktu ze sie na maxa nagrzewa
póki co moim patentem jest rzucanie pieluszki tetrowe je kolorze białym na budkę ale wystarszy ze wiatr zawieje i Pielucha leci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Na 100% z gorąca bo wracamy do domu gdzie chłodniej i cisza tylko wejdę na klatkę maja uv na budce ale to nie zmienia faktu ze sie na maxa nagrzewa
póki co moim patentem jest rzucanie pieluszki tetrowe je kolorze białym na budkę ale wystarszy ze wiatr zawieje i Pielucha leci
Aha.. No to tez bede musiala jakos kombinowac w upaly.. Dzieki za info
A mala Zojka? -
nick nieaktualnyA Zoja ok póki co grzeczna
dzis cały dzień w domu leżymy i sie byczymy a Zoja jeszcze baki do tego puszcza
A jeszcze jedno wozek sie genialnie składa wszedł nawet do bagażnika forda ka razem z gondolanie wiem czy pokazywali ci w sklepie składanie gondoli ale to zajebistu patent
Ruda27, Camille87, NataliaK, Aggie, Dodi, Magda2013, celia, pekinka82, positive, Moni&, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarny nie jest zlym kolorem tylko szkoda kupowac zeby go potem przykrywac...
Daria w sierpniu zazwyczaj juz sie chlodniej robi wiec mysle ze najgorsze upaly beda przed porodem
A ja bylam na glosowaniu z mezem - nie pozwole aby stare babcie dokonaly wyboru za mnieRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Ja uwazam za totalna bzdure kupowac czarny wozek skoro trzeba go potem czyms nakrywac... czarny to kolor pogrzebowy... rozumiem kiedys nie bylo takiego wyboru... zal tych dziecinek w tym sloncu...
Mmmmm uwiebiam takie stereotypy: czarny=pogrzebowydobrze ze kazdy ma swoj indywidualny gust i prawo wyboru takiego wozka i takiego koloru jaki sie zywnie podoba
)
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie uwazam ze czarny wozek to pogrzebowy
Lubie czarny kolor i nie wiaze sie on jak dla mnie z zaloba
A wozek moze trzeba przykryc ale sporadycznie.. Ja tez nie chce w wielka chice na dworze wychodzic, ale jak popoludniami jak slonce nie bedzie walic, niezaleznie od koloru wozka bym tak postepowala
Kamila i dobrze ze zaglosowalasNataliaK, Dodi, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Hej
Madzikovy nieciekawa sytuacja z tesciem. Jak on moze Cie denerwowac w takim stanie,mam nadzieje ze przemysli i Cie przeprosi.
Camilla fajnienad morzem nawdychasz sie jodu..czuc morska bryze
super :)co do bulki z truskawkami tez nie slyszalam o tym polaczeniu
Aggie a z jakiej strony zamawialas wozek?z dino? wklej linkaMi tez nic nie leci z cyckow,ale narazie sie tym nie martwie. Nieraz tylko w samym srodku sutka widac cos kremowego.Ale stanik mam suchy.
Dodi nie stresuj sie na zapasmoze nie bedziesz musiala miec diety
Ja dzisiaj zrobilam segregacje ciuszkow i w tyg.sie biore za pranie i prasowanie. Nie mam tylko czapeczek takich malusich po urodzeniu
Co do wozka to ja tez raczej nie chcialabym miec czarnegojuz wolalabym szary albo brazowy z jasnymi dodatkami. No ale kazdy ma swoj gust
A dzisiaj pojawila mi sie pionowa kreska od pepka w dol ale taka baaaardzo ledwo widoczna.Musze ja poobserwowac na dniachNo i pepek mi sie zaczyna robic coraz bardziej wypukly
Ja cwicze te miesnie,rano w dzien i wieczorem po kilkanascie razy.Nie wiem czy nie za malo. Polozna mowila ze jest to jak najbardziej wskazane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 19:58
celia, Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi, Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda wozek kupiłam juz w grudniu mam wersje 2013 ale rozkłada sie wlasnie sam
tylko ta nieszczęsna budka zazdroszczę dłuższej
a mi najbardziej podoba sie to jak gondola sie składa na płasko
i dzięki temu mieści mi sie cały wozek w fordzie ka
śmiałam sie do Czarka ze nie potrzebnie sprzedaliśmy smarya ze tez by wszedł cały wozek ja i Zojka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 20:36
Ruda27 lubi tę wiadomość