Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Palenie w domu to masakra. Ja przed ciążą popalałam sobie, ale nie wyobrażam sobie palenia w chacie. Kiedyś pojechaliśmy do teściów i mój mąż już im zapowiedział, że mają przy mnie nie palić, to teściu tak się nie mógł powstrzymać, że już wychodziliśmy, ubieraliśmy się a on zapalił, teściowa go zjechała a on na to "Tomek się jakoś wychował w dymie, to jego dziecko też może". Kurde, jak ja się wkurzyłam, sama sobie bede decydowała co może moje dziecko. i jak ja mam im później dziecko zostawić? jak przy mnie jara, to pod moją nieobecność na pewno sobie nie odpuści.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
nick nieaktualnyDokladnie Aga.. Jak pozniej dziecko zostawic. Ja wiem ze moja mama nie bedzie palila napewno przy malym.. Ale i tak smrod jest w domu juz..
Ja dziecka tu nie bede chciala czesto zostawic, niech sie nawet mama obraza.. Ja nigdy nie palilam i nienawidze papierosow! -
ja paliłam przez rok ale teraz niecierpie papierosów jeszcze bardziej niż wczesniej jak jeszcze nie zaczełam palić. i nie chce do tego nałogu wracac bo dziecko bedzie przecziez czuło ten zapach na ubraniach, włosach. aga nie dziwie sie ze sie wkurzyłas, bo jak można tak mówic? niech sie cieszą, ze zdrowe dziecko wychowali mimo palenia w jego obecnosci ale tak sie nie powinno robic...
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ale u mnie dzis piekna pogoda
Aicha nie martw sie wielkoscia brzuszka, wazne aby organy w srodku sie prawidlowo rozwijalyu Kubusia tez brzuszek byl mniejszy o poltora tygodnia ale na kolejnej wizycie byl juz wiekszy - moj gin mowi zawsze ze trzeba brac poprawkę na blad pomiaru! Ale niech sprawdza
Daria z tym paleniem to dobrze se sprawe stawiasz jasno! Albo nie pala w domu albo Cie nie ma! Moja znajomantak ojca oduczyla palic bo powiedziala ze taki smierdzacy ma nie podchodzic do wnukai rzucil calkowicie.. kiedys inaczej myslano ze palenie nie szkodzi teraz wiadomonze nawet bierne palenie szkodzi dziecku.. oby sie rodzicie opamietali!!
Sylka, Aggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello
A mi od rana cięzko, gorącosiedze z wentylatorem i nogami na stole
ciężko mi się oddycha okrutnie
Ok 13.00 jadę z córką na basen
Nie wiem jak wy ale mi się tak źle spi w nocy ze jakaś masakranie dość że cieżko to tak ciepło że masakra jakas
Aicha mam nadzieję że wszystko jest ok kochana, strasznie trzymam kciuki za ciebie i maleństwo
Positive i oczywiście pamiętam o Tobie, wszystko będzie ok
Powodzenia na wizytach dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 09:19
-
Hejka!
A u mnie dziś deszczTo dobrze
Ja dziś jakoś dziwnie spałam. Wczoraj do późna walczyliśmy w sypialni, łóżko jest przestawione i musiałam zmienić stronę do spania, żeby łatwiej było mi wstawać do łazienki w nocy i tak jakoś dziwnie mi było. Nie mogłam się odnaleźć
Daria dziś mąż skręci łóżeczko, więc wstawię już zdjęcie na gotowo
Aicha trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
Jeśli chodzi o palenie - u mnie nie ma tego problemu. W najbliższej rodzinie nikt nie pali, poza tym mieszkamy sami, więc dziękuję Bogu, że nie muszę się męczyć z upierdliwym nałogiem i ogólnie z innymi mieszkańcami... Nie sądziłam, że kiedykolwiek tak będę doceniała święty spokój
Ja muszę się ogarnąć i jechać do biura z dokumentami dla pracodawcy...
Wspominałam wczoraj, że w końcu dostałam wypełniony dokument od mojego lekarza?! Czekałam na niego od lutego...!!!Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Moni, to mialas dzien wczoraj
fajnie tak przegadac tyle godzin z kolezankami
Positive, trzymam kciuki, aczkolwiek wiem ze bedzie dobrze :*
Aicha... nie przejmuj sie, mam nadzieje, ze lekarka jest przewrazliwiona, kazda z nas inaczej przechodzi ciaze, ja mimo ze pierwsza ciaza mam calkiem sporynic na to nie poradzisz, badz dobrej mysli :*
Sylka, pochwal sie zdjeciamija tez po poprzestawianiu musialam zmienic strone spania, po pierwsze dlatego ze nie zmiescilabym sie w szpare miedzy sciane a lozko zeby wyjsc
a Darek to szczypior
a dwa to po mojej stronie mam krok do lozeczka
ciezko sie bylo przyzwyczaic ale dalam rade, po prostu jak Darek wstaje to turlam sie na jego strone
U nas pochmurno, ale dusznodzis jedziemy na akupunkture na plecy
mowilam ze nie lubie igiel? wczas nie? ale to jedyne co moga dla mnie zrobic, wiec trza zacisnac zeby.
Przez ta klotnie z siostra, zapomnialam ze mialam wczoraj fantastyczny humor, udalo mi sie zakupic okulary ktore mi sie podobaly (jedne byly tansze drugie drozsze ale w drozszych lepiej sie czulam) za polowe cenysie przy "kasie" okazalo ze ostatnia para i juz ich nie produkuja
wychodze z tego optyka, slonce caly dzien swiecilo, goraco itd, a tu ciemno jak... wiadomo
dojechalam do swojego przystanku, Darek juz caly mokry od deszczu, ja ledwo z busa wylazlam cala przemoczona, ale ryja cieszylam... nie wiem czemu
cieszyl mnie ten deszcz
to nic ze wyrzynac mozna bylo ubrania
Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
Postitive trzymam kciuki za wizytebedzie dobrze
Aicha u mnie tez glowka byla mniejsza o ok 1,5 tyg do tylu i byla owalna a teraz sie jakos unormowalo wszystko choc i tak nie jest idealnie rowno. Nie martw sie
Lanusia-ciesze sie ze wszystko oklez i wypoczywaj
Kada zebys czasem do porodu nie zostala w tym szpitalu
Daria Twojemu tacie widocznie nie zalezy zeby wnuk byl z nim. Jak mowisz ze jemu bez roznicy czy Ty bedziesz z nimi mieszkac czy nie. Przeciez teraz jest goraco nie zmarznie na balkonie,to co mu szkodzi tam palic? Moja mama tez wychodzi na balkon jak do nas przyjezdza a tata na szczescie nie pali.
U nas dzis znowu Sahara..a ja dzisiejszej nocy sie dorobilam 3 kolejnych babli od komarowjuz mam 7. Ale najlepsze jest to ze mojego meza wogole nie gryza
a przeciez spimy razem. Nie czaje tego.
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia glowka sie robi owalna bo przygotowuje sie do porodu
musi sie dostosowac do kanalu rodnego
Co do mojego taty, to nie zalezy mu zeby byl z wnukiem duzo. Moj tata to nie jest typ hmm rodzinny, opiekunczy itd.. Ja mu nawet dziecka na rece nie bede chciala dac
Bylam u lekarza zalatwic termin i mam 30.06 mam nadzieje, ze uda mi sie pozalatwiac co musze zbey miec wypelniona karte ciazy austriacka..
Upal jest okropnynie da sie oddychac ani chodzic
Kupilam truskawki znowu ale kurde niedobre jakeismyslalam ze w polsce sa lepsze ale juz 3 raz kupilam, za kazdym razem u kogos innego i sa niespecjalne
w austrii byly lepsze, a my myslalam ze tu beda bez porownania
Sylwia czytajac Twoj post, zastanowilam sie czy dobrze zadecydowalam o porodzie tutaj a nie w austrii,. Ale chyba jednak ze wzgledu na sam porod wole w polsce. Tu im ufam. Moj gin wykryl wielowodzie, a tam powiedzieli ze jest ok.. Tam zawsze jest ok
Aggie gratuluje 3super wyglada co?
Ja 33 tydzien zaczelamjeszcze 5 tyg i ciaza donoszona sialalala
Aggie, MILA, pekinka82, Sylka, Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aicha dobrze ze ktg w porzadku
dawaj znac :*
Daria faktycznie u Ciebie 33 tydzgratuluje :* jej ale leci
a myslalam ze sie zwolni czas
Wlasnie kolejna porcje prania wstawilam dla Malejzostanie pewnie jedna jeszcze, ale to przy okazji, nie bede sie spalac za szybko z tym, na spokojnie
jeszcze musze poogarniac w swojej szafie
tam jakas masakra jest, a zawsze mialam jak w wojsku poukladane
co ta ciaza ze mna robi
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość