Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila to wspoclzuje tego bolu
Nie slyszalam o tym zelu, zaraz poczytam..
U nas pogoda tez sliczna i jutro ma byc ladnie a od pt deszczeno trudno zobaczymy czy cos wypali..
Zamowilam juz wanienke+stojak i termometrczyli nasteone rzeczy do skreslenia
juz duzo nie zostalo
Magda2013, amela, Lanusia93, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria Natalis 1, 2, 3 sa mozna w zestawie kupic wszystkie 3 ale nam polozna mowila ze sa drogie i najlepiej jak juz zainwestowac w 2 (wpuszcza sie ten zel do pochwy).
Po trochu coraz wiecej rzeczy dla malego widze
Kurna wstac mi sie nie chce a musze posprzatac dobrze ze wczoraj zmywarke nastawilamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 08:36
Dodi lubi tę wiadomość
-
Daria tak to jest z tą pogodą jak sie cos planuje albo weekend przychodzi niestety:/ ale bedziesz miala za to męza na kilka dni:)
ja to sie w nocy zwlekam z wyra jak wieloryb jakis czym brzuchol wiekszy tym ciezej. teraz to mi sie wydaje jakby stanął w miejscu a tu znowu 1 cm wiecej
Kamila nie slyszalam o tym zelu ale chyba sie nim zainteresuje:D z masazem krocza mam to samo zdanie nie bese robic. tak jak mowisz to samo z rozstepami momo ze sie smarhje od poczatku to wyszly i to jeszcze w takim miejscach.. najbardziej to na tych boczkach mnie wkurzaja:P
zbieram sie do lekarza i moze jakies zakupy zrobie przy okazji:)Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila dzieki za cynk. Poczytam o tym
No zakupy ida, reszta zostanie na lipiec, jak lozeczko turystyczne, podgrzewacz, wozek i kolderka.. Reszta teraz
Mi sie tez nic nie chce, narazie leze. Pozniej mama wroci i bedzie mi pomagala w pokoju.. A jak wroci mezus to tez go zaciagne do robotyCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no niestety tak jest prawie zawsze.. Weekend i pogoda sie psuje
Powidzenia Monia u lekarza i udanych zakupow
Moze macie racje z tym masazem krocza.. To pewnie tez robic nie bede
Mi brzuszek niby wg cm nie rosnie, ale widze ze jest ciut wiekszyrozstepy tez mam na boczkach, narazie delikatne..
Wazylam sie u mamy na wadze, to niby ok 17.5 kg ale podejrzewam ze moja waga by pokazala inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 08:42
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej ja tez juz nie spie
Kada jak Twoj synek ??
Daria ja tez nie robie masazu krocza cwicze tylko miesnie kegla. O tym zelu tez nie slyszalam. Tez musze poczytac
Pekinka gratulacje 33 tyg
Ja mam isc do poloznej w ten piatek ale chyba nie pojde bo mialam isc po wizycie a wizyte u gina mam na 14 a do niej mam isc na ok 11. Chyba pojade za tydzien.pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
witajcie:)co do zakupow to ja mam ciuszki wozek, kosmetyki do pielegnacji i tyle..cala dluga lista wisi na lodowce:)jak pomysle ile do kasy to az mnie ciary przechodza:)
moja Majeczka ostatnio chyba sporo usosla bo tak fajnie ja czyje jak sie rozpycha:)3 lipca mam wizyte wiec zobaczymy ile przybrala..a co do wizyt to czy chodzicie czesciej niz raz w miesiacu?bo jestem ciekawa czy od mojego 34 tyg.lekarz powie zebym przyszla np za dwa tyg?Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
witam sie wczoraj tak kombinowalam ze w koncu od meza napilam sie piwa i maly w koncu zaczal sie wiercic kolo 22 w nocy uf kamien serca a dzis od rana daje czadu nawet troche go wkurzam zeby tylko kopal hehhe
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria a tak nic specjalnego,pyta jak sie czuje,czy sie zdecydowalam w jakim szpitalu chce rodzic. Mowila mi o nacinaniu krocza, troche o karmieniu piersia. Ze czasem trzeba dziecko wybudzac bo odstepy miedzy karmieniem nie moga byc dluzsze niz 2-3 godz.
Potem sluchamy serduszko i mierzy mi cisnienie. Tez mysle ze przyjdzie do mnie za niedlugo,bo juz chciala miesiac temu ale po co? jeszcze nie bylo nic gotowe.
Ide sobie zrobic sniadanie,bo maly glod sie odzywaRuda27, Camille87, Lanusia93, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam
ale dzis piekna pogoda.. szkoda ze od jutra ma sie popsuc:/ normalne jak dlugi weekend to od razu deszcz..;/
Gratuluję rozpoczecia kolejnych tygodni !tygodnia
Moni powodzenia na wizycie
Kada dobrze ze Mateuszek się odezwał !!
Mika ja mam wizyty narazie co 3 tygodnie
Ja masażu krocza tez nie robie...
Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDaria ale juz do porodu nie bedziesz miala okazji zwazyc sie na swojej wadze wiec ciesz sie obecna waga
jak jest mniej niz przypuszczalas to dobrze
My moze w piatek pojedziemy do danpola zobaczyc materacyk do lozeczkaciekawa jestem c zy bedzie taniej niz na internecie..
Kada to moiwsz ze maly lubi piwko?Ruda27, kada24, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia to fajnie ze masz taka polozna!
Ja musze sie z moja skontaktowac..
Czytam o tym zelu i napewno nie kupie.. On dziala jedynie poslizgowo w czasie juz parcia.. Cena powalkajaca wiec podziekuje..
Kamilka masz racjezostane przy tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:10
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny