Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aa jakos tak wymyslilam vedac na zakupach no i dawno nie jadlam zeberek:P moj przyszedl wyglodzony z pracy to zjadl taka porcje ze hoho, ale to dobrze, zznaczy ze umiem gotowac:P
Daria dokladnie koniec zamartwiania sie, nasze dzieciaczki urodza sie zdrowe i silne:) musimy myslec pozytywnie bo dolujac sie i zamartwiajac tylko szkodzimy naszym maluszkom.
swoja droga to nie mamm w czym po domu juz chodzic, wszystkie bluzki sa za krotkie, wystarczy juz ze spie w koszulkach męza:P
spadam stad, jedziemy na jakis spacer a potem moze na ognicho i na ziemniaczki z ogniska do rodzicow. trzeba wykorzystac pogode bo weekend ma byc deszczowy:/Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia milego ogniskowania
Ja wlasnie tez mam problem w czym po domu chodzicpol brzucha wystaje
Quendi probowalas wszystkiego pewnie co?? Kapiel czy cos? Ja bym pewnie wieczorem na ip pojechala.. Oby sie odezwal szybko Twoj lobuz maly bo on chyba lubi tak mamusie postraszyc -
Aga super ze sie okazalo ze z malenstwem jednak dobrze
waga superasna
Magda, ja pierdzielewspolczuje... no kurna jaka ku*wa trzeba byc zeby ciezarna okrasc
co za swiat...
Daria, a to nie jest tak ze po ok 32tyg maluchy zmniejszaja aktywnosc bo im juz ciasniej? moze to to?
Quendi, jak nic a nic nie czujesz ruchow to jedz na ip, ale ja bym jeszcze poczekala, moja niedobra jak za dnia cisza to w nocy brykaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 18:35
Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
:,,,-( nic. Wczoraj się wybrzuszał, w poniedziałek kopał dużo, dzisiaj środa i znowu się ze mną bawi....
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko ... a ja Twoja mama.
Camille87, Aggie, MILA, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjej Quendi jakie piekne slowa..
Kochana Twoj maluch czesto Ci robi takie hece, ale na tym etapie trzeba byc czujnym, a lezalas na plecach? Pooddychaj przepona maly sie na pewno odezwie!
Daria u Ciebie mam nadzieje tez Nataniel kopie!
Aggie w pewnym momencie faktycznie dzieci maja mniej miejsca i slabiej ruchy sie cUje ale ja Kube czuje prawie caly czas po lewej nogi wyciaga na srodku dupka kreci
Bylam w kauflandzie po ta lovele ale nie bylo ani promocji ani proszkualbo promocji w ogole.nie bylo albo sie juz skonczyla.. no nic ja razie piore w bobini wlasnie piore kaftaniki czapeczki skarpetki i lapki niedrapki
Tamto pranie poprasowalam i juz wisi w szafie
P.s. nie moge z mojego ojca - dzwonil dzis do mnie i mowilam mu ze polozna do mnie przychodzi a ze on przygluchawy czego nie uslyszy co dopowie i powiedzial mojej siostrze ze ja w szpitalusiostra zdenerwowana do mnie dzwonila
Ruda27, Aggie, MILA, Lanusia93, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila hehe ale sie usmialam z tego co Twoj tata przekazal dalej
Moj Nataniel sie rusza, ale jednak juz nie tak mocno, mi sie wydaje ze on by sie chcial bardziej wypychac, ale mam zbyt twardy brzuch i nie mozejedynie jak leze na boku widze jak sie rusza tam jest jakby miekka skora.. Ja mam tez po lewej stronie nozki, po prawej tak blizej pepka pupka i plecki, bo widze jak ciagle sie tu wypycha, ale czasami tez na odwrot jest
Kamila ale fajnie ze juz ubranka wiszato musi cieszyc co
Ja narazie jestem na etapie przygotowywania torby do szpitala.. Ubranka dla malego bede prala od poniedzialku chyba..
Kurde jak mi sie zle oddycha i ciezko
Nie wiem czy to dobre cisnienie mam 105/62 i puls 115..Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahah Kamila, to siostra pewnie zestresowana
A ja bylam u mamy, prosila zebym sie z siostra pogodzila... ale ja nnie potrafie isc do niej, co mialabym powiedziec? mam dac jej satysfakcje? dlaczego? oddalabym jej wszysciusienko, ale ciuszkow nie skojarze co kupilam ja, a co inni w prezenciemam jej to tez oddac? i kiedy ja kupie te ciuszki? darek tez powiedzial ze w koncu sie pogodzimy, zebym dala spokoj, i zebym nie kupowala swoich rzeczy jak juz sa... a mnie sie wyc chce, bo bedzie mi taka ",..." wypominac
nie wiem co robic, czy schowac dume do kieszeni, czy wpierdzielac nas w dlugi i byc z czescia rodziny na bakier? wybor, zaden kurna wybor
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agapast, wspaniałe wiadomości!
I bardzo dobrze, że się upewniłaś i prosiłaś o kolejne USG. Jak ja leżałam w szpitalu to chodziłam za lekarzami jak wariatka z tysiącem pytań, prośbami o USG, bólami
Magda2013, co za sytuacjaWspółczuję Ci bardzo kochana :* Jakby najbardziej Ci taki stres był teraz potrzebny..
Wiem, że to mało pocieszające, ale telefon i karta zostały, to ogromny plus! Na dokumenty się połasić...
Camille87, ale się uśmiałam z Twojego taty, ładną rewelację sprzedał
Quendi, trzymam kciuki, żebyś za chwilę dostała solidnego kopa od kawalera
Aggie może mieć rację z tym zmniejszeniem aktywności po 32 tygodniu. Ja jej nie odczułam (whyyyyy?), ale może Wasze dzieciaczki są bardziej uprzejme
Moim zdaniem odpuść sobie na razie kontakty z nią, jakby nie istniała. Za tydzień zadzwoń jak już emocje opadną.
Ruda27, myślę dokładnie tak samo, JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ. Co chwilę, dosłownie każdego dnia, dzieje się coś takiego. Dobrze, że media to nagłaśniają, ale niewiele to daje jak widaćZ biedną Sunset czekali do TEGO TYGODNIA!
Podczas mojego porodu muszę mieć przy sobie koniecznie ogarniętą osobę! Nie wejdę na porodówkę sama. Ja też się schizuję na tej końcówce trochę... Ale sobie wmawiam: "U nas nic złego nie może się stać, to dotyczy obcych ludzi, ale nie mnie i dziewczyn z forum".
Mam niemal identyczne ciśnienie- 112/63, puls 106
pekinka82, malutko już zostało, każdy kolejny dzień przybliża nas do naszego ogromnego szczęściaMi też skraca się szyjka, 2 lipca (sto lat, sto lat Kamilka) dowiem się czy pessar ładnie trzyma i kiedy możemy go zdjąć, mam nadzieję, że 9 lipca.
Stałam dziś z babcią 20 MINUT (!!!) przy kasie w Kauflandzie.
Ciężarne się przepuszcza? Kto to słyszał? Przed ciężarne trzeba się wepchnąć!pekinka82, Ruda27, Magda2013, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm