Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila wiem wiem sa dziewczyny z wiekszymi brzuszkami
Ja wypralam w loveli koszule i tez w ogole nie pachnaale plynow uzywac nie chce.. Maluszek i tak bedzie pachnial
Monia to oby ten gin w zastepstwie byl fajny..
Ja juz czekam na piatek.. Na moja wizyte..
Amela korzystaj z pogodyja troche leze a troche ukladam..
amela, celia, MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka a ile dałaś tego płynu bobini do prania? ja dałam prawie pełną jedną nakrętkę z butelki i moje pranie pachnialo delikatnie dzidziusiowo. A najbardziej zapach można powiedziec był wyczuwalny jak pranko było suche. Więc nie wiem o co kaman
poza tym pranie ma być wyprane i czyste a nie pachniećwięc daj sobie z tym na luz
ja zrobiłam galaretkę z owocami. Zaraz zabieram się za obiad
aha i ehe ehe ehe
zwaracam uwagę na moją trójeczkę z przoduyupiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:55
Ruda27, aicha, Camille87, Sylka, Aggie, amela, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila gratuluje!!!
masz taki suwaczek ze ciezko sie dopatrzec ktory to tydzien
Ja wlalam poltorej nakretki bo cala pralka zaladowana byla
Mi sie wydawalo ze nie pachna ale delikatny zapach jest wyczuwalny
Teraz jak wypralam w proszku wystawilam pranie ja balkon zobaczymy jak wyschnie jaki zapach bedzie
Ja juz wszystko ogarnelam nawet z psem zdazylam wyjsc i teraz czekam na ta poloznaMILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila gratuluje
ale ze mnie gapa
przeciez razem swietujemy
zwykle kojarzylam, a dzis nic
w koncu troja z przodu
A ja zaraz ma rehabilitacje (igielki w plecki:P) i odbieram prezent bo jedno z biur w pracy zostawilo prezent dla mnieNade mna jest normalne glowne od sprzatania, a ja dodatkowo pracuje dla tych od mieszkan i pokoji dla lekarzy i od hotelu w ktorym pracuje (nie wiem czy dobrze wyjasnilam pierwszy Domestic services, drugi Accomodation office) i od tych drugich cos dostalam
ale milo
Ruda27, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila tak polozna przyszla do mnie
Juz poszla wiec pisze jak bylo - wypelnila karte informacyjna odnosnie ciazy mojego stanu zdrowia waga przebyte choroby itp itd, podpisalam upowaznienie meza do uzyskiwania informacji nt mojego stanu zdrowia i do wgladu do histori ciazy i porodu w przypadku mojej smierciczego nie zakladam heh
Zmierzyla mi cisnienie (oczywiscie ksiazkowe 110/70) i UWAGA prehistoryczna trabka sprawdzila tetno malegonie widzialam na oczy takiego sprzetu ale serduszko ladnie bije
ulozenia nie mogla stwierdzic bo mowi ze maly jest dosc nisko a i u gory cos twardego czula
Celem jej wizyt jest ogolnie pogadanka o ciazy i porodzie itp, a ze ja na sr chodzilam to wszystko wiemprzyjdzie jeszcze w przyszlym tygodniu ..
Plus tego ze pracuje w szpitalu wiec juz dwie polozne stamtad znam
Bardzo mila starsza paniRuda27, Magda2013, Sylka, amela, celia, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe to sie mąz wyleczyl po tym kacu ostatnim:P
ja robie obiad zeberka bo dawno nie jadlam i do tego ziemniaki i surowka z kapusty kiszonej i marchewki a kapusty sie juz tak najadlam ze mam dosc:P
znowu czytam o przypadku w Rybniku-dziecko zmarlo bo dziewczyna w ciazy dlugo czekala na badania ehh:( coraz bardziej sie boje:(Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej Kobiety, wróciłam ze szpitala. Moje dziecko jest ideale, wszystko ma prawidłowo i zgodnie z wiekiem ciąży. waży 1900. prawdopodobnie to usg na którym wyszła waga 1400 było wadliwe, ale moja Pani doktor na szczęście jest ogarnięta i po prostu wolała mnie położyć do szpitala żeby sprawdzić. w szpitalu mi 2 razy robili, 2 różne osoby, zeby bylo porównanie i jest ok. byłam najbardziej upierdliwą pacjentką, bo jak pierwsze wyszło ok, to o to drugie sama poprosiłam a raczej wyżebrałam i łaziłam za tymi lekarzami aż mi zrobili dla świętego spokoju. pewnie wzieli mnie za psycholkę, ale mam to gdzieś, ważne że dzidziuś ma się dobrze.
Nawet mi ten pobyt dobrze zrobił, oswoiłam sie ze szpitalem, już mnie tak nie przeraża.
Muszę trochę poczytać co tu nowego, co u której słychać, ciężko nadrobićaicha, Magda2013, MILA, Ruda27, pekinka82, amela, Camille87, Aggie, celia, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kur... a ja dzis poszlam do pepco i zostalam okradziona
szlag by to trafil,wszystkie dokumenty-prawo jazdy,dow.osob i dow.rejestracyjny ! wszystko skradzione
bylam na policji to zglosic. Wyrobienie nowego prawa jazdy 100zl a dow.rejestr.50 zl
teraz nawet samochodem nie moge jezdzic
Nawet nie wiem kiedy, ogladalam ciuszki i wtedy musialo sie to stac a w pepco nie maja niestety monitoringu -
Kamilka a to była położna z przychodni czy jak?
bo w sumie to ja nie wiem jak to teraz jest?
Magda kuźwa nie gadajmasakra !!! współczuję ci , bo chyba nie ma nic gorszego niż wyrabiac na nowo wszystkie dokumenty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 15:32
Camille87 lubi tę wiadomość