Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLanusia i nie wkladaj tam palcow! Mnie gin juz ochrzanil ze tam grzebalam
Zaufaj twmu kdazkowi, jakby sie zsunal napewno by wylecial i bys poczula choc nie wiem czy ten krazek ma wogole prawo sie zsunac!
Wez nospe jak Monia pisze na te bole i idz spac.
Ja juz w lozku leze i oczy mi sie zamykaja ale takiego ziemniaczka z ogniska bym zjadla mmmmmmmmmm
Dobranoc!! :*Lanusia93, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi no i super
. a weź mu nagadaj co to w.ogóle jest za zachowanie
Lanusia ja.tez mam tyle śluzu. widać to normalne. NIERAZ lecę do.kibelka bo myślę że coś.się dzieje a.tu tona śluzu. u mnie on jest gesty jak hmmm budyń. biało -żółty
tylko hmmm piszesz ze u ciebie tak jakby z krwią był a tak być nie powinno.
co do czopa to jest przezroczysty i jak galaretka, a w poprzedniej ciąży odchodził mi.po trochuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 23:33
Lanusia93, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wczoraj porządnie przeraziła mnie historia Sunset (chyba jak każdą z nas), to na pewno tak na mnie podziałało, wybaczcie. Dzisiaj mam silne ciągnięcie w pachwinach i suuucho, więc to nie czop tylko jakaś infekcja albo zwyczajnie dużo śluzu (skoro takie mają być zdaniem pekinki upławy na obecnym etapie).
Szczeniak właśnie pochłania kurzą szyję, a ja szykuję się na Boże CiałoMoni&, Sylka, amela, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Hej Kochane!
Czyli znowu mam 2 dni leniucha mojego Szkraba, juz to zaobserwowałam. Rano puknął raz i będzie długo cisza, potem też da znać. Ech...Miluś ja już mu nagadałamtaki ma charakter-jak ja go pragnę!!!
Wczoraj urodziła córkę Hanie o 23.15 moja koleżanka. 10pkt, 3,8 kg-kluseczka, 56 cm.
Miłego dnia Laseczki. ..oby moje Szczęście się rozkreciłoLanusia93, Moni&, Aggie, Sylka, MILA, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej!
ja juz wstalam, M jeszcze spi korzystajac z dnia wolnego:)
Quendi daja nam popalic te małe szkraby psychicznie haha co dopiero bedzie później:P
kurde boli mniegardlo chyba przez pootwierane szyby w samochodzie:/
Lanusia dzisiaj spokojnie kochana:* kazda z nas sie nakrecilawczorajszymi zdarzeniami.. ale musimymyslec pozytywnie. ja to bym najchetniej zasnela i obudzila sie po porodzie z małym na rękach no ale niestety tak sie nie da.
znowu mialam porabane sny w nocy, jakies dziwne a i pelbo pająków mi sie snilo:P
Quendi gratulacje dla kolezanki!Lanusia93, Sylka, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej!
Wczoraj kiepski dzień był na forum, wybaczcie, że się nie odzywałam, ale strasznie przybiły mnie złe informacje...Sunset, kradzież u Magdy, brak ruchów u Quendi i Darii, a teraz jeszcze czytam o Lanusi... Czasem nie mam siły na takie wiadomości, mimo, że staram się myśleć pozytywnie, bywają dni, że strasznie to wszystko przeżywam i wolę się wyłączyć...
Mam nadzieję, że się nie gniewacie..
Wczoraj zaczęłam prasowanie ciuszków.. Czy wspominałam kiedyś, że nienawidzę prasować?Nawet jednej pralki nie wyprasowałam, dziś muszę dokończyć.
Dziś w nocy Olav obudził tatę hehe czyżby mały piłkarz nam rósł...?
Camille87, Ruda27, pekinka82, Moni&, amela, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Sylka chyba nas wszystkie przybila wiadomosc od sunsetdo tego kolejna tragedia w szpitalu w rybniku.. kurna dookola takie smutne sytuacje, ja jeszcze mysle caly czas o mojej kolezance co z jej fasolka.. musze sie skupic na Kubuniu
A tak poza tym to zycze milego dnia
Ja juz po sniadanku, kakalko wypite, Kubus sie cieszySylka, Moni&, amela, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja zjadlam jogurcik i synus sie obudzil:D a jak mąż reke polozyl na brzuchu to mu jezdzil nóżką
dziewczynki musimy myslec pozytywnie o naszych dziaciaczkach bo inaczej zwariujemy przez ten miesiac.
ja leze z M w lozku i leniuchujemy jeszczeSylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMoj maz spi bo o 4 pojechal na ryby
Ja pije kawke z mlekiem i chyba zaraz poprasuje ubranka
P.S. czy wiecie ze dzieci w brzuszkach pdzyzwyczajaja sie do naszej diety i moga marudzic jak po porodzie cos wykluczymy? Na przykladzie kawy - jesli w ciazy pijemy slaba kawe to po porodzie tez powinnysmy bo dzieci tez sie przyzwyczajaja do kawy, to samo np z melisa. Polozna nam mowila o herbatkach laktacyjnych ze mozna pic ale zeby nie przerywac bo dzieci sie przyzwyczajaja do melisy w tej herbacie i moga marudzic jak odstawimyRuda27, MILA, Sylka, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hejka
U mnie weekend się zaczął kiepsko, z rana zadzwoniła teściowa że teściu się źle czuje i trzeba jechać do szpitala, ma jakieś problemy z mięśniami i nie może chodzić ;/ także lipa...siedze póki co sama i się nudze, mąż pojechał z nimi ..
Quendi, Daria jak tam Wasze szkraby dziś ??
U mnie dziś wieje że mało głowy nie urwie ;/ ale dosyć ciepło jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 11:38
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAmela to niefajnie z tesciem
ale to tak nagle go dopadlo? Zdrowka dla niego!
U mnie tez dzis wietrznie ale slonko swieci i cieplojdziemy ze znajomymi nad jezioro, chlopaki polowia ryby a my odpoczniemy na kocyku
amela, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej misiaczki
Amela dziekuje ze pytasz, maly juz wczoraj poszlal wieczorem, chyba sie cieszyl ze tatus przyjechaldzisiaj juz tez rano bombardowal
takze jestem uspokojona heh
Quendi ciesze sie ze Twoj maluch tez sie odezwalon to lubi mamusie straszyc
Anitka, duzo zdrowka dla tescia! Oby to przejsciowe bylo i nic powaznego!
Monia to fajnie ze pogrillowalisciea teraz leniuchujcie sobie
Lanusia dziewczyny dobrze mowia, to pewnie sluz, ja tez mam taki.. Rano to lawina jest normalnie, ale za kazda wizyta gin sprawdza i mowi ze prawidlowa wydzielina ciazowa
Moj maz przywiozl arbuza.. Caly ok 16-17 kghahah wielkie jajo, musimy rozdzielic rodzinie
Bylismy na procesji, ale tylko kawalek, bo nie dosc ze glosno to duszno mi bylo, wiec wrocilismy do domu a po drodze lodyniedlugo jedziemy do tesciowej, pogoda super
Milego dnia myszki! I pozytywnego myslenia! Jeszcze troche wytrzymamyamela, Camille87, MILA, Moni&, Sylka, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa Kamila my czytalismy, ze wlasnje maly w 3 trymestrze sie przyzwyczaja do jedzenia, ze czesto jak my jemy np truskawki to on bedzie je lubil
ale moze tez byc niekoniecznie.. Ale to dobrze ze napisalas o tych przyzwyczajeniach
ja mam nadzieje, ze nie ebde musiala ze wszystkiego dobrego rezygnowac przy karmieniu
Camille87, amela, Moni&, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria ciesze się że Mały się odezwał
miłego wyjazdu
Kamilka wiesz to już jakiś czas go tak łapało, poszedł do lekarza, dostał jakieś leki, chodził na rehabilitację, ale wiesz z pracy nie zrezygnował a powinien i tak to się skończyło..miejmy nadzieje że szybko postawią go na nogi!! Kamilka miłego wypadu
Jeju my też mieliśmy jechać nad zalew...i co siedze sama, trochę jestem zła no ale co zrobić
Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDaria podziwiam mi nawet przez mysl nie przeszlo zeby sie w moim stanie na procesje wybrac
Mmm arbuz o turka? Tez bym pojadla!! Dawno nie jadlam arbuza non stop truskawki ale niedlugo sie skoncza wiec trzeba korzystac
Ja tez mam nadzieje ze nie bede musiala rezygnowac ze wszystkich dobrodziejstw ale na poczatku pewnie dieta ze stopniowym wprowadzaniem niektorych rzeczy.. podstawa jest niejedzenie wzdymajacych warzyw, typu kapusta brokul kalafior fasola bo wtedy gazy i bole brzuszka u dzidzi murowane!
A tak z innej beczki mam pytanie: kupilam kaczuszke z pozytywka i nie wiem jak ja wyprac- moze doswiadczone mamusie wiedza? Trzeba wypruc to grajace urzadzenie? Bo rozumiem ze upranie jest konieczne prawda?Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
hello everybody
u nas pogoda jak dla mnie idealna tzn słoneczko ale nie więcej niż 23 - 24
stopnie. cudnie
ja też po kawiemłody się obudził i wierci się jak szalony
Pfffffff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:01
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość