Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilko jeżeli ten grajek ukryty jest za rzepem tak ze.da się wyciągnąć to spróbuj.
kurde zawsze mnie przez to takie zabawki wkurzają. ale moja córka ma.taka kaczkę pluszowa którą jak się.na dziup nscisnie to kwacze i prałam ja juz kilka j a razy i kwacze dalej ha ha
Camille87, celia, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria podziwiam ze chcialo Ci sie isc na procesje
mmm arbuz zjadlabym, chyba jutro sobie kupie
dobrze ze Twoj maly tez zaczal bombardowac:) tez maja gorsze dni yak jak i my:P
ciekawe z tym jedzeniem, w sumie to maluchy przyzwyczajaja sie do smakow wiec nie bedziemy mogly drastycznie zmieniac nawykow zywieniowych. ja gotouje rosol a maz sprzata zebym ja jutro nie musiala :p jutro chce zrobic pierwsze pranieRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHaha Mila ja sie boje troche zaryzykowac
niestety rzepu nie ma
no nic wypruje chyba to grajace cos upiore i w reku zaszyje bo to jednak jakis mechanizm i moze nie grac po zetknieciu z woda.. ogolnie to ra kaczka jest do przywiqzania do lozeczka ale jest delikatnie przybrudzona wiec tak czy siak wypadaloby uprac.
Amela ja poki co piore wszystko co mi w rece wpadnienawet, chyba niepotrzebnie, tez te wieksze rozmiary popralam ale juz wynyslilam ze kupie takie duze pudelko i tam pochowam te wieksze rzecY zeby sie nienmieszaly i nie kurzyly bo nawet na roczek wypralam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 12:22
amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amelcia, Dariuś Mój Misiol wczoraj puknął, , dzisiaj ma dalszy dzień leniucha...on ma takie dwudniówki-ech. Jak jutro rano nie będzie falował brzuch jadę na ktg!!
Byliśmy obejrzeć działeczkę-fajna i raczej ją kupimyamela, MILA, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na procesji bylam jakies 5 min
dolaczylismy
nie poszlabym na cala hehe
Ja tez bede prala wszystko, tzn te wieksze rzeczy nie, ale tak to wszystko z czym maly ebdzie mial stycznosc.. Ale miskow takich nie mami raczej tego prac tak nie bede, moze wystarczy recznie?
Quendi prawde mowiac ja bym pojechala juz dzisiaj na ip.. Ja myslalam ze Hubercik sie rozbrykal, ale jedno pukniecie to malutko..
Na czerwcowkach dziewczyna urodzila, i miala ktg i spadalo malemu tetno i sie okazalo ze byl owiniety pepowina.. Mysle ze tu nie ma co czekac. Jedno pukniecie czy pare na caly dzien to malo.. Ńie chce Cie straszyc, ale na tym etapie nie ma co zwlekac...
Ja jak u mamy jestem to nie gotujezwlaszcza teraz jak wiekszosc leze wiec mam sie dobrze
amela, Camille87, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
my po obiadku .
Mąż z córką pojechał na rower. Jedziemy do takiej knajpy fajnej która jest na powietrzu przy stadninie konisuper tam jest, bo jest grilowanie, boisko do siatki i plac zabaw i leżaczki i muzyczka
wszyscy w tym znajomi z dziećmi pojechali na rowerach a ja jadę tam autem
więc do zobaczonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 14:47
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju jaka tu cisza dzis hehe:P ja dopiero wrocilam do domu, bylismy na spacerze i na pizzy ale sie najadlam:P
Mila to fajnie dzionek spedzasz:)
Quendi najwazniejsze ze Go czujesz, pewnie tak sie ulozyl ze łozysko amortyzuje ruchy.ale dla swojego spokoju jedz jutro na ip sprawdzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 20:51
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKada nie przesadzaj z tym piwem, lyka mozna wziac ale nie cale!
Dzidzia potrzebuje pobudzenia a nie upojenia.
Ale cisza niesamowita..
Mam dziwny bol na dole szyi boli jak oddycham nie wiem o co chodzi skad to sie wzielo ale od kilku godzin nie przechodziDodi lubi tę wiadomość
-
Ja juz w domu, byliśmy z mężem odwieść teścia do domu, nie zatrzymali go w szpitalu , lekarz stwierdzil ze to nie jest schorzenie neurologiczne tylko reumatologicze, ale prze pisali mu jakieś leki i po nich trochę mu przeszło i narazie jest ok
Kamilka może masz tak ze Ci się ciężko oddycha ? Ja tak mam czasami.
Quendi jak Mały do jutra będzie leniwy to pojedz, będziesz spokojniejsza!!
Ja ogladam meczyk z mężem i jem popcorn
Miłego wieczorku :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 21:43
Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif