Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam!
Mila fajnie spedziliscie dzien:) ja tez nie cierpie jak mi wszystko smierdzi ogniskiem, ciuchy zaraz do prania no i kąpiel bo włosy smkerdza najbardziej:P ale jaka to przyjemnosc posiedziec wieczorem, gdy jest ciemnoe przy blasku ogniska:)
Kada odpoczywaj korzystajac z braku obowiazkow;)
Agus Ty tez odpoczywaj
dobrze ze juz nie chodzisz do pracy:)
Kamilka dobrze ze Cie przestalo bolec! ja mamzawsze opory przed braniem tabletek, sie zastanawiam i zastanawiam czy wziac ale czasem lepiej wziac i poczuc ulge niz sie meczyc, bo nasze samopoczucie przechodzi na maluszka.
Quendi mam nadzieje ze Hubercik sie dzisiaj rozbryka:)
Moj poszedl do pracy a ja chyba pojde jeszzcze w kimono bo obudzilam sie o 4 i nie umialam do 5 zasnac, a o 7 ciezko bylo sie zwlec z wyrka:PWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 07:56
Quendi, Dodi, Aggie, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
no bede odpoczywac pełny chillout maz w pracy na 36h heheh jutro wieczorem bedzie dopiero hehe tylko sie wczoraj wkurzalam bo szwagier musi nam splacac co miesiac kredyt co wzielismy mu na wozek dla blizniat i dzis jest termin zaplaty raty a z jego strony cisza wrr juz nam z konta sciagnieli maz ma do niego dzwonic ze my nie jestesmy caritas i nie bedziemy splacac za nich ich wozyka bo kase mialam odlozona na pampersy pieluchyu tetrowe recznik i grzebyk do malego
-
kada nie dziwie Ci sie ze sie wkurzasz bo powinni Wam dsiekowac jeszcze ze poszliscie im na rękę biorąc kredyt i spłacac jeszcze najlepiej przed terminem! Ty tez masz wydatki a kasa nikomu z nieba nie leci. masakra, najlepiej nie pomagać nawet rodzinie bo sie gorzej na tym wychodzi. podobna sytuacja jak u Agi:/
Dodi, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
no Monia masakra z tesciowa juz nie gadamy wogole ja ja nawet nie chce na oczy widziec i wcale do Emilki nie musi przyjezdzac łaski nie bedzie robic a jak przyjedzie to jej powiem swoje ze do krzyska umi przyjecahac i zadzwonic o pieniadze a mi nawet smsa nie napisala jak w szpitalu bylam w dupie mam ja i wogole nie napisze jej kiedy mateusz sie urodzi od kogos sie dowie bo maz tez jej nie napisze
a wogole tez kase na badania i lekarza musze miecWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 08:47
-
jak nie dostaniesz dzisiaj kasy to zadzwon do nich i im wygarnij, najgorzej pokazac swoja dobroć bo potem wszyscu na tobie zeruja i w dupie mają twoja potrzeby chamstwo to mało powiedziane. a tesciowa miejw głwbokim powazanii skoro taka jest, jeszcze sama do Was przyjdzie a wtedy jej pokazecie ze nie mozna z Wami sie bawic w ciuciubabkeMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc myszki!
Kamila ciesze sie e bol przeszedl!
Quendi super, ze synek sie odezwal i naliczylas juz 10 ruchow!ale podziwiam Cie :p
Lanusia ja wykrakalam chyba z tymi wiatraczkami, przeprsszsm :p tak napisalam, bo mi sie z tym odpust kojarzy :p
Mila to fajnie ze mieliscie udane ognisko
Kada korzystaj korzystaj i nic nie rob
my wczoraj do tesciowej przyjechalismy, cala familia byla, grill (elektryczny) ale bylo ok
Teraz maz sniadanko zrobil i poxniej jedziemy do gina na 14.20 trzymajcir kciuki, zeby mniej wod bylo i wszystko ok... plisss..kada24, Dodi, Camille87, Quendi, Aggie, MILA, Lanusia93, amela lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki!
Wy niem możecie spać nad ranem, a ja zupełnie odwrotnie - rano odsypiam noc, bo tyle razy ile w nocy wstaję siku to się w głowie nie mieści
Wczoraj cały dzień słabo się czułam, mąż w pracy a ja zaprzyjaźniłam sie z książką.. Może dziś lepiej będę się czuła i zrobię coś pożytecznego
Daria trzymam kciuki, żeby na wizycie okazało się, że ilość wód się zmniejszyła a z synciem wszystko w porządkuA tak w ogóle co się dzieje, gdy wód jest za dużo? Jaki to ma wpływ na ciążę?!
Quendi ten Twój synuś to cwana bestia jestLubi się bawić z mamusią w kotka i myszkę
Ja wczoraj słabo się czułam i nie miałam siły na nic, za to Olav szalał cały dzień.. Śmiałam się wieczorem z mężem, że muszę ustalić sobie grafik z synem kto w jaki dzień szaleje, bo niestety energii nie wystarcza na nas dwoje
Kamilka tak jak wspomniała Lanusia - ten ból to nie czasem od przewiania?! Mnie też ostatnio tak siekło, ze leżałam sztywno, ale dosyć szybko przeszło... Całe szczęście! Mam nadzieję, że przeszło Ci na dobrze i nie będzie dziś żadnego nawrotu
Lanusia fajnie, że chociaż mogłaś wyjść do ludzi, że coś ciekawego działo się w Twoim mieścieA czapeczki dla córuni to też fajny zakup
Kada wspólczuję kłopotów rodzinnych... Wiem niestety ile to nerwów kosztujeRuda27, Camille87, Quendi, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia bedziemy trzymac kciuki, zebys byla sierpniowa mamuska
Co do wod, to moze to byc niebezpieczne, moze prowadzjc do odklejenia lozyska, niedotlenienia plodu albo porodu przedwczesnego.. zobaczymy czy te wody mi sie zwiekszyky, bo dotychczas roslydam wam znac, dzieki za kciuki :*
-
Daria trzymam kciuki, jest i będzie dobrze Kochana!!
Co do Synka-już tak miałam ze 2 razy, takze wolałam mu dać spokój niż siebie i jego denerwować.
Oczywiście nadal się obserwuje. W poniedziałek mam SR to może podlece do położnych na serduszka posłuchanieSylka, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość