Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny kupilismy z mezem materac w Danpolu, zdecydowalismy sie jednak na gryke-kokos, przekonala mnie pani ktora tam pracuje i tez jest w ciazy i mowila ze tez ten sam bierze
przy okazji wyszlo ze mam lozeczko 140x70 a nie 120x60!
wiec i ochraniac poscieli i przescieradlo mam za male
Chcialaby ktoras z was odkupic? Przescieradlo z gumka frotte jeszcze nie otwierane nawetRuda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ale jesteście ranne ptaszki
Ja o 12 wstałam i tak sobie spaceruję ze skurczami po domu
Ruda27, kciuki! Mimo tego że wykrakałaś wiatraczki
Sylka, współczuję tego nocnego wstawania, ja biegnę tylko raz, punkt 5:00Na kiedy masz termin, że myślisz o wrześniowym dzieciątku?
Camille87, ach ten Kubuś uparciuchObyś miała kopane żebra do połowy lipca
Aggie, ja już kilka razy wpadłam w furię jak usunął mi się post bo cofnęłam stronęDlatego teraz kiedy mam chęć na esej- kopiuję do notatnika
Moja córcia też udaje, że jej nie ma kiedy krzyczę albo się złoszczę. Jakby myślała, że o nią chodzi... Dopiero wieczorem albo następnego dnia nieśmiało puka. Twoja siostra jest niepoważną osobą
Przykro mi, że jeszcze w ciąży na takie stresy jesteś narażona, ale dobrze że tym razem olałaś sprawę. Nie warto! Myślę, że część z nas ma taką osobę w najbliższym otoczeniu, która takie głupoty gada (że sobie nie poradzimy itp.), ale lepiej nie wiedzieć... Już Ty jej pokażesz jaką będziesz mamusią dla Majeczki!
A jak nie umiała rzucić palenia dla własnego dziecka to już świadczy o niej. Nawet my dałyśmy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:37
Aggie, Sylka, Ruda27, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Yyy... Chociaż właśnie babcia mi powiedziała, że nie mam prawa tak zrobić- zadzwonić do niego i powiedzieć, że JUŻ urodziłam. Bo on jest ojcem i ma takie same prawa do dziecka
I nie mogę mu odbierać możliwości obecności przy porodzie jeśli wyraża taką chęć... Napisałybyście na moim miejscu smsa że poród się zaczął jeśli już jechałabym do szpitala z regularnymi skurczami?
celia lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Aggie wrote:Ja bym nie chciala takiego gada przy moim porodzie, ale! Musisz sie dowiedziec jak to wyglada prawnie, czy moze zazadac bycia przy samym porodzie czy nie, udaj sie do jakiejs kancelarii, podpytaj. Ja bym tak zrobila.
Pewnie wystarczyłoby lekarzom, że powiedziałabym, że sobie NIE ŻYCZĘ, on by raczej jakichś ekscesów nie urządzał (tak myślę...), ale po co później ma małej powiedzieć: "Mama z powodu swoich własnych uprzedzeń odebrała mi możliwość zobaczenie ciebie tuż po porodzie, przecięcia pępowiny itp."?
Chyba zrobię tak jak doradziła mi kada... Napiszę mu smsa, że już jadę na porodówkę i że ma zaczekać na korytarzu, bo będzie mnie dodatkowo stresował.Aniołek (*) 12.03.2013
-
ehhh Lanusia co za bzdura !!!! pierwsze słysze że musisz go poinformować.
Zaczełaś rodzić i pojechałaś do szpitala i tyle. Jeżeli nie chcesz żeby był to możesz powiedzieć że nie miałaś ani siły ani czasu ani nie myśli o tym żeby do kogosć dzwonić po poród postępował i tyleI daj sobie z nim w końcu spokój !!!
Lanusia93, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
a przyszła mi przesyłka
pościel do kołsyki , torma na wózek i parasolka do wózka
ale superstrasznie mi się wszystko podoba
gdybyście chciały to wklejam
pościel
http://konik6k1.website.pl/remik/aukcje/html/edisa/nowy/wozek70x80/32.jpg
torba
http://konik6k1.website.pl/remik/aukcje/html/edisa/nowy/ewa/5.jpg
i parasolka
http://konik6k1.website.pl/remik/aukcje/html/edisa/nowy/parasolki/7.jpg
wózek jest w kolorze pistacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 15:29
Lanusia93, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Lanusia przeciez nie kazda kobieta chce miec faceta przy porodzie, a tym bardziej takiego palanta bym nie chciala! no chyba ze chcesz sie na kims wyzyc i potrenowac caly jezyk łaciński perfekt
zalosny jest, teraz twierdzi ze Cie kocha??!! sory ale taki typ sie nie zmieni.
Lanusia93, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Lanusia, babcia bzdury opowiada!!! Nie masz obowiązku rodzić z ojcem dziecka, bez przesady! Poza tym i tak mówiłaś, że nie chcesz go podawać w akcie urodzenia córki, więc nie rozumiem w ogóle całej sytuacji... Mało przysporzył Ci problemów, łez i bólu???!!!! Jeszcze przy porodzie Ci potrzebny.. Gdybym była na Twoim miejscu w zyciu bym się na to nie zgodziła!
A co do mojego terminu porodu - mam na 25.08. wiec wiesz..... Wrzesień tuż, tuż.... Oby nie!
MILA super zakupy! A nad tą pościelą też się zastanawiałamNa razie mam tylko jeden komplet...
Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szwagier ma z kasa wpasc ale co mi to da jak juz z bank potracil z konta ehh ale dopiero po telefonie meza przyjedzie ja to sie czuje jakbym byla powietrzem u meza w rodzinie wszyscy do niego pisza jak maja sprawe albo cos no kurwa mac
-
Camille87, przykro mi z powodu koleżanki
Dlaczego takie rzeczy się dzieją...
Sylka, to faktycznie może być wrześniowe maleństwo jeśli się zaprze
Mam straszny nastrój, nie będę Was zamęczać, idę spać, może wieczorkiem będzie lepiej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:39
Aniołek (*) 12.03.2013