Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila przykro z powodu Twojej kolezanki:( ale ten rok jest szczesliwy wiec napewno szybko im sie uda! od meza znajoma z pracy poronila we wczesnym stadium a na nastepny miesiac juz byla w ciazy, zycze z calego serca Twojej kolezance upragnionego malenstwa:*
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia, Mila dobrze mowi! W ogole nie musisz mu pisac, bez przesady.. Olej faceta..
Kamila jak mi przykro z powodu kolezankijejku jakie to okrutne
Mila cudns posciel, moja siostra ma taka ale normlana dla doroslychtez myslalam wziac do wozka, bo mi by bardzo pasowalo
Ja juz w domu..
Wiec tak, szyjka skrocona, na opuszek palca, ale tak mnie mocno cos zbadal, ze krwawilam.. Wrocilam i az skrzep wylecial i dzwonilam do niego.. Teraz chyba sie zmniejsza krwawienie..
Mam lezec ok 2 tyg przynajmniej, mowil ze maly by se poradzil juz teraz ale wiadomo lepiej czekac..
Wod jest mniejmaly glowka w dol
ok 2500 ma ale to trz wieksza glowka podnosi ta wage..
Maly ziewal i takie slodkie usteczka maale tylko na 2D bylo dobrse widac na 3D cos ciezko..
Ogolnie jestem zadowoloona i uspokojonamimo ze krwawie mam nadzieje ze to po wizycie..
Aaa mam uwazac bo pepowina jest kolo szyji, wiec jakby cos nie tak z ruchami bylo mam reagowac. Co tydzien na ktg jezdzic i wizyta za 2 tygodnie..
Kupilismy reszte pamperow, 8 paczek chusteczek nawilzanych (promocja w rossmanie )
Pokupowalam mini komsetyki do szpitala, wyprasuje koszule i pakuje torbe
Dziekuje dziewczyny za pamiec :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 17:54
MILA, Sylka, Camille87, Magda2013, Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria strasznie się cieszę
i mały już nie taki mały co ?
dziewczyny Sunset napisała na czerwcówkach:
"Trochę ochlonelam. Dzięki za wsparcie i przepraszam za stres.
W dużym skrócie. Po jednym z ktg miałam cc prawie na cito. Mała urodziła się z wagą 2350g 46cm w pierwszej minucie dostała 9, w 10 miała już tylko 7. Leży w inkubatorze, oddycha sama. Niestety lekarze podejrzewają wady genetyczne i w poniedziałek na być odwieziona do szpitala z III stopniem referencyjnosci na dokładne badania, rezonans, tomografia genetyczne i co tam jeszcze. Dodatkowo sprawdzają czy nie ma wrodzonej cmv.ja jeszcze jestem z nią w szpitalu. Potem niestety będzie juz sama i będę musiała dojeżdżać. Modlimy się żeby nic nie wyszło. To tyle. Trzymajcie kciuki."
Ehhh całe szczęscie mała żyje bo podejrzewałam że nie
no ale zastanawiam się że lekarze nie widzieli wczesniej wad genetycznych??
ja pierdzieleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 18:01
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda super ze z dzidzia wszystko ok. Ja wpadlam powiedziec ze na wizycie kontrolnej tydzien po wypisie na usg wszystko wyszło wporzadku malutka rośnie jestem spokojniejsza. Waży 1500 gram. Pozdrawiam wszystkie mamusie :-*
MILA, Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA bylam po wypis ze szpitala u nas sie od razu wypisu nie dostaje. I zrobili ki usg takie mialam zalecenie przy wypisie ze po tygodniu od wypisania usg wiec jestem spokojna bo malutka rośnie wizyte u swojej gin mam 1 go wtedy wraca z urlopu
Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
super Daria mowilismy ci hehehe no to ladnie maly juz wazy twoj
a tak SUNSET odpisała na czerwcowych :"Trochę ochlonelam. Dzięki za wsparcie i przepraszam za stres.
W dużym skrócie. Po jednym z ktg miałam cc prawie na cito. Mała urodziła się z wagą 2350g 46cm w pierwszej minucie dostała 9, w 10 miała już tylko 7. Leży w inkubatorze, oddycha sama. Niestety lekarze podejrzewają wady genetyczne i w poniedziałek na być odwieziona do szpitala z III stopniem referencyjnosci na dokładne badania, rezonans, tomografia genetyczne i co tam jeszcze. Dodatkowo sprawdzają czy nie ma wrodzonej cmv.ja jeszcze jestem z nią w szpitalu. Potem niestety będzie juz sama i będę musiała dojeżdżać. Modlimy się żeby nic nie wyszło. To tyle. Trzymajcie kciuki. "Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny