Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo dobrze ze wasze dzieciaczki tez maja takie "napady" bo tez mnie to troche martwilo.. Ale widocznie to normalne
Kamila no to pewnie u was tansze te materaceile dalas za Twoj? Ja nie znam sie, kupilam ten z pianka mam nadzieje ze tez jest dobry..
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziu dzisiaj Mały skacze w brzuszku. W poniedziałek miałam usg i było wszystko ok. Wiem że chyba Hubson ma takie dni...to już kolejny raz.
Gryka-kokos najlepszy. Musi być pianka w środku, która dzieli. My kupiliśmy w smyku za 99 danpolu. Nie wiem czy najpierw gryka czy kokos
U mojego gina w pokoju jest kartka "badanie hiv u ciężarnych wykonujemy dwa razy"
A mój mąż chory! ! FuckRuda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria ciesze sie ze Natanielek zdrowiutki i mniej wód:)
Madzia duza juz ta Twoja mala:) ciekawe ile moj juz wazy, na ostatniej wizycie z usg mial 1600:)
co do ruchow to tez mam momenty kiedy caly brzuch mi sie rusza, normalnie jakies trzesienie ziemi! a czasem tylko czuje przesuwanie.
jeju prawdziwa ulga z ta wiadomoscia od Sunset! najwazniejsze ze dziecko zyje i oby bylo zdrowe. dziwne ze lekarz wczesniej nie wykryl wady genetycznej...
jeszcze co do tej pępowiny to najlepiwj byloby miec ultrasonograf w donu dla spokoju:P po prostu musimy byc czujne...
ja sie troche martwie bo moj lekarz idzie na urlop na 3 tyg i powiedzial ze mi podciagnie l4 a jakby sie cos dzialo to do lekarza moge w zastepstwie przyjsc. ehh kurde ze zostawi mnie akurat na koncowce. chyba pojde do jakiegos lekarza prywatnie w miedzyczasie zeby zrobic usg i byc spokojniejsza.
na nastepnej wizycie bede miala gbs i musze zaniesc probke do labo no i skierowanie na reszte badan ale nie wiem na.jakie jeszczeRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa bylam nastawiona na ten lateksowy ale pani powiedziala ze gryka kokos sa materialami naturalnymi i dlatego polecala
Tak Magda pianka jest w srodku pomiedzy gryka i kokosem ale mozna tez kupic ze sprezynami jesli dobrze ja zrozumialam. Materac i tak jest wystarczajaco twardy. -
nick nieaktualny