Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:
Co do ruchow mam tak samo czasem odnosze wrqzenie jakby sie trzesl takie szybkie ruchy dobrze ze nie jestwm sama
kurde ja myslalam ze tylko ja tak mama tu widze inne dzieci tez
Camille87, kada24, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie dzisiaj wyjátkowo cos brzuch sie stawia i boli
co to terminów to mi z OM wychodzi 27 sierpien, z USG 28 sierpien, a bedzie CC 18 sierpientakze dla mnie to jakis bajzel normalnie
Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale kopal wczesniej troche wyzej, w okolicy zeber, moze jakos bokiem jest odwrocony nie wiem bo byl juz główka w dół. no zobaczymy, zreszta i tak najwazniejsze zeby zdrowy sie urodzil nie marudze, jak bedzie konieczne cc to trudno
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
w szpitalu w ktorym bede rodzic jest duzy odsetek cc, tzn nie zwlekaja z cięciem w razie komplikacji to mnie troche uspokaja:) bo jak sie slysY sytuacje takie jak w Rybniku albo z blizniakami na.poczatku roku to az ciarki przechodza...
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia w moim szpitalu jest tez bardzo duzo cc - polozna mi mowila jak byla u mnie - mowila ze moze 1% to naciagane cc ale reszta bo sytuacja tego wymagala.. takie czasy najpierw ciezko zajsc w ciaze potem ciezko donosic a na koniec i z porodem problemy
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:ale kopal wczesniej troche wyzej, w okolicy zeber, moze jakos bokiem jest odwrocony nie wiem bo byl juz główka w dół. no zobaczymy, zreszta i tak najwazniejsze zeby zdrowy sie urodzil nie marudze, jak bedzie konieczne cc to trudno
Spokojnie moze sie delikatnie obkrecil ale poki nie kopie w pecherz to chyba nie ma sie co marrwic na zapasMoni& lubi tę wiadomość
-
jak sie czyta inne wątki to co chwile cc, ciekawe ile z nas urodzi sn, najwazniejsze zeby zdrowe:)
gadalam ze szwagierka i znowu ma dla nas torbe ciuszków a dzis sie zastanawialam czy jeszcze czegos nie dokupic:P
ide spac bo oczy juz mi sie zamykaja dobranoc mamusie:*Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej Kochane!
Dzisiaj o 4 rano obudził mnie okropny ból głowy-prawa strona, oko aż mi pulsowało. Zmierzyłam ciśnienie 122/68 więc ok. Musiałam wziąść Apap-ból był paskudny. Mały tak skakał...o 4.
Wyprawiłam chorego męża do pracy i jeszcze się położę-tak do 8, bo mam dzisiaj zakupy w głowie i sprzątanie