Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:
Co do ruchow mam tak samo czasem odnosze wrqzenie jakby sie trzesl takie szybkie ruchy dobrze ze nie jestwm sama
kurde ja myslalam ze tylko ja tak mam
a tu widze inne dzieci tez
Camille87, kada24, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mnie dzisiaj wyjátkowo cos brzuch sie stawia i boli

co to terminów to mi z OM wychodzi 27 sierpien, z USG 28 sierpien, a bedzie CC 18 sierpien
takze dla mnie to jakis bajzel normalnie
Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale kopal wczesniej troche wyzej, w okolicy zeber, moze jakos bokiem jest odwrocony nie wiem bo byl juz główka w dół. no zobaczymy, zreszta i tak najwazniejsze zeby zdrowy sie urodzil nie marudze, jak bedzie konieczne cc to trudno
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]

-
w szpitalu w ktorym bede rodzic jest duzy odsetek cc, tzn nie zwlekaja z cięciem w razie komplikacji to mnie troche uspokaja:) bo jak sie slysY sytuacje takie jak w Rybniku albo z blizniakami na.poczatku roku to az ciarki przechodza...
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualnyMonia w moim szpitalu jest tez bardzo duzo cc - polozna mi mowila jak byla u mnie - mowila ze moze 1% to naciagane cc ale reszta bo sytuacja tego wymagala.. takie czasy najpierw ciezko zajsc w ciaze potem ciezko donosic a na koniec i z porodem problemy
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:ale kopal wczesniej troche wyzej, w okolicy zeber, moze jakos bokiem jest odwrocony nie wiem bo byl juz główka w dół. no zobaczymy, zreszta i tak najwazniejsze zeby zdrowy sie urodzil nie marudze, jak bedzie konieczne cc to trudno

Spokojnie moze sie delikatnie obkrecil ale poki nie kopie w pecherz to chyba nie ma sie co marrwic na zapas
Moni& lubi tę wiadomość
-
jak sie czyta inne wątki to co chwile cc, ciekawe ile z nas urodzi sn, najwazniejsze zeby zdrowe:)
gadalam ze szwagierka i znowu ma dla nas torbe ciuszków a dzis sie zastanawialam czy jeszcze czegos nie dokupic:P
ide spac bo oczy juz mi sie zamykaja dobranoc mamusie:*
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
Hej Kochane!
Dzisiaj o 4 rano obudził mnie okropny ból głowy-prawa strona, oko aż mi pulsowało. Zmierzyłam ciśnienie 122/68 więc ok. Musiałam wziąść Apap-ból był paskudny. Mały tak skakał...o 4.
Wyprawiłam chorego męża do pracy i jeszcze się położę-tak do 8, bo mam dzisiaj zakupy w głowie i sprzątanie

13.08.2014