Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Jak spie z moim to moge dluzej, jak sama to wstaje tak wczesnie
Kada wspolczuje bolu
Quendi Tobie rowniez.. Mam nadzieje ze teraz juz nic nie bedzie bolec po tabletce
Monia napewno dzieci sie obracaja, mimo ze glowka ciagle jest w doletakze spokojnie pewnie tylko pupa i nozkami zmienia polozenie
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
Quendi ja wxzesniej miewalam takie bole ktore mnie w nocy budzily cisnienie bylo w normie ale mi apap nie pomagal tylko zimny oklad na czolo i jakos zasyialam ale bol dokladnie taki jak Twoj promieniujacy na okowspolczuje!
Kada na najblizszej wizycie powiedz o tym bolu, mnie spojenie tez boli ale nieznacznie ale gin mowil ze jak zacznie bolec bardziej to trzeba sprawdzic cY tam sie za bardzo nic nie rozchodzi
A moj maz jest udany wrocil wczoraj z ryb ok 22, a o 4 dzis znow pojechal
obudzilam sie po 3 a on w salonie na laptopie pytam co robi a on na to ze czeka az deszcz przestanie padacco on z tymi rybami bedzie robil?
Ruda27, Moni&, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
ja sie obudzilam o 5 i nie umialam zasnac do 6, jak w koncu mi sie udalo to po 7 jakis debil wierci i spac siw nie da! jakbym wiedziala kto to to poszlabym opier**** brz przesady zeby w sobote od 7 remonty zaczynac wrrr!
Quendi ja takie bole glowy miewalam w 1 trym czesto, przy dobrym cosnienie łeb jak sklep i tak jakby w srodmu oka bolalo okropne uczucie, wspolczuje mam nadzieje ze po apapie Ci przejdzie:*
kada dziewczyny dobrze mowiac powiedz o tym lekarzowi.
Kamila to Twoj maz zapalony wędkarz, ze mu sie tak chce wczesnie wstawac:P potem Kubunia bedzie zabierala hehe.
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej ja juz tez nie spie
Daria ja mam na odwrot-sama to spie dlugo a z mezem to wstaje tak jak on hehe dzis sie o 7 obudzilam i wstalam od razu. A sama to leze do 9 bo nie chce mi sie wstac
Camilla moj na razie nie jezdzi na ryby bo nie bioraalbo on ma pecha
U nas zimno,pochmurno i deszcz padawczoraj tez lalo.
Ja tak samo jak wy teraz jezdze wozkiem po pokoju a wczoraj przypielam misia do fotelika
Monia jak kopie kolo pepka to jest ulozony glowka w dol. Moja tez kopie kolo pepka i kolo zeber ale w zebra jeszcze nie dostalamRuda27, Camille87, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no jest zapalonym wedkarzem
kazdy mu sie dziwi ze chce mu sie tak wczesnie wstawac
Quendi zimne oklady na czolo tez powinny pomoc jesli nie chcesz apapu za czesto brac.
Dobra ja zwlekam sie z lozka cos zjesc moze chociaz po wczorajszym wieczornym obzarstwie czuje jeszcze pelny zoladek..Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
uspokoilyscie mnie:)
Quendi ja czasem mialam takie bóle głowy przed ciążą ze kilka mocnych tabletek np metafenu, ibupromu czy nawet pyralginy mi nie pomagało no a teraz mozemy tylkp paracetamol. sprobuj jeszcze z zimnym okladem, najlepiwj kostki lodu owiniete i lez. dobrze ze chociaz mniej boli.
no i wstrętny sąsiad pdzwstał dopiero teraz wiercic no masakra, czuje sie jak zombi a spac juz nie umiem:/ eh uroki mieszkania w blokuMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia niestety od 7 wolno juz halasowac
Jedyne co mozna zrobic to pojsc do sasiada i poprosic zeby zaczal troche pozniej, my jak kupilismy mieszkanie i je remontowalismy to niestety tez od 7 do 21 ale coz poradzic sasiedzi troche narzekali ale ja chcialam wprowadzic sie jak najszybciej. Wspolczuje moze to tylko dzis taki halasDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia wspolczuje..
ale chyba remontowac mozna pozniej.. Tzn cisza jest do 6/7 a remontowac mozna od 8 ale w sumie nie jestem pewna.. To zobacz w regulaminie spoldzielni
Ja nienawidze mieszkac w bloku, bo czy tu czy w at mam jakiegos durnego sasiada co lubi sluchac muzyki -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny !
Mam dylematTrochę już mi spowszedniało imię Kacper i zastanawiam się nad Wojtusiem
Co do bólu i spania.
Ja nigdy nie prześpię całej nocy, non stop do kibla. Budzę się a potem nie umiem zasnąć kilka godzin. Każdy ruch w nocy mnie boli. Ciągnie i kłuje, przeskakuje, gdy przewracam się z boku na bok. I mam to już od dwóch m-cy. Wszystko jest ok ale to strasznie nieprzyjemne.
Poruszam się już jak słoń, mały kopie stale w pęcherz i doszła mi codzienna zgaga, chociaż wcale dużo nie jem.
Echh, ciąża to nie błogostan. Nie wiem, kto to wymyślił
Jestem już na L4. Ale dalej pracuję w domu nad wizualizacjami dla klientów. Zrobiłam również wstępny projekt domu, projekty elektryki teraz czaka mnie jeszcze instalacja wod- kan.
Nasz domek ma już dach i oknaPrawie skończony.
Z teściami się dogaduję, teściowa mi pierze , gotuje sprząta ! Ale nie umiem jej powstrzymać. Mój kotek domowy niewychodzący stał się powsinogą i na całe dnie znika gdzieś w parku
Ja czekam na to aż się wyprowadzę na swoje. Bo teściowa we wszystko się wtraca i komentuje... mega uciążliwe. Jest kochana ale z nadopiekuńczością przesadzaRuda27, Camille87, Sylka, Moni&, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
kurde caly czas bedziemy narzekac na pogode:P tak 25 stopni by wystarczylo nie chce upałóóów bleeeeee.
z tym sasiadem to mnie rozwalilo bo zaczal wiercic o 7 a o 9 juz cisza jakby nie mogl pozniej zaczac skoro to tak krotko trwalo:/ no ale nic, teraz pijemy kawusie, ja wstawilam drugie pranie a w poniedzialek sie chyba wezme za prasowanie albo troszke dzisiaj zrobie jeszcze.
podoba mi sie ten zapach loveli- jest taki neutralny taki miękki a jeszcze jak dzidzia bedzie pachniec to juz w ogole cud miód i orzeszki:D
Niebieska fajnie ze sie dogadujesz z tesciami. no ale fakt jest taki nie ma to jak na swoim, wiem cos o tym:P
to nie bedzie dwóch Kacperków?ja tez mialam chwile kiedy imie Kacper mi spowszechnialo, myslalam o Danielu, Wojtus tez mi sie podobal. ale zostajemy przy Kacperku, juz sie wszyscy przyzwyczaili i gadaja do Niego osobowo, tylko slysze "a jak tam Kacper" hehe wiec zostaje Kacpercio
Camille87, Dodi, Ruda27, Ruda27, Magda2013, Niebieska lubią tę wiadomość
Monis
[/link]