Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria ale to chodzi o to zeby ubranka byly mieciutkie i przyjemne w dotyku
Co do miekkosci to rozumiem, ale i tak uwazam plyny za zbednekiedys nie bylo takich rzeczy.. Im mniej tych zapachow i plynow to lepiej.. Przynajmniej na pocxatek a pozniej to wiadomo ze juz inaczej
MILA lubi tę wiadomość
-
aha mialam ostatnio okazje wyprobowac na puchnace nogi krem sexy mama na pucnace nogi rewelacja!!
http://allegro.pl/bielenda-sexy-mama-kuracja-na-opuchniete-nogi-i4341994571.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 12:18
-
nick nieaktualnyninkapa wrote:kazda z nas ma inne doswiadczenia i jedne beda praly w proszkach dla dzieci i plynach a inne nie i to jest kazdej indywidualna sprawa
No oczywiscie ze takja nikomu nic nie narzucam, napisalam jak ja robie, bo sama nawet pytalas
Kazdego indywidualna sprawa..
Jakie plany na weekend macie dziewczyny?
Mi sie nie chce w domu siedziecpojechalabym z moim do siostry ale dzieci chore i nie wiem czy jechac i kupic maseczke czy lepiej nie ryzykowac..
MILA lubi tę wiadomość
-
Ruda a dzieci na co chore?
My jak bylismy w Pl to moj synek dostal powiklania po szkarlatynie wtorne zapalenia gardla z zapalaniem wezlow wyniki mial kiepskie jak sie znacie to podam ob 51 a crp 34 i cala morfologia zla dostal antybiotyki i tak lezal z wysoka goraczka kilka dni natomiast mlodszy mial 3 dniowke goraczke bez zadnych innych objawow -
nick nieaktualny
-
Ninkapa i Niebieska super ze u was ok,czemu tak rzadko sie odzywacie ?
Jeszcze Madzikovy sie przestala odzywacmoze nie ma czasu ?
My bylismy na zakupach,teraz troche posprzatalismy i odpoczywamy
Co do prania ja wypralam wszystko w Loveli i wyplukalam w Bobini. Zobaczymy czy jakies uczulenie mojej corci wyskoczy.
Moja kuzynka wogole nie pierze w proszkach dla dzieci. Od samego poczatku pierze w zwyklym proszku i nic jej dzieciakom nie bylo i nie jest. Ale to tak jak mowicie,kazdego sprawa jak bedzie postepowal
Kada musze sobie kupic ten krem bo mi stopy puchnaRuda27, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Magda :*
Co do proszków i płynów podzielam zdanie Darii. Im mniej tym lepiej. Ja piorę w Loveli, prasuję i do komody. Nic więcej nie stosuję, ale każdy robi według własnego uznania
Ja właśnie nakarmiłam moich mężczyzn łososiem i szpinakiemObojgu smakowało, mąż poleciał do pracy a synek szaleje w brzuszku
Ninkapa miło Cie widzieć z powrotem wśród nasRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ninkapa milo Cie widziec:) nie martw sie malenstwo sie jeszcze obroci, bedziemy sie zamartwiac po 36 tygodniu:)
ja bylam z M w sklepie i kupilismy lozeczkodo odbioru ok 3 tygodni i materac kokos pianka grykano to teraz juz faktycznie malo zostalo
)
Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]