Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sobie pospalam
Kasienka ale cora duzaczym ty sie zywisz?
hehe nosisz najwiekszego klopsika!
Mi do kupienia zostal tylko termometr, octanisept, szczotke z naturalnego wlosia bo nie moglam znalezc, gaziki jalowe do pepuszka i oczek i to wszystko
Magda2013 upominam sie o Ciebie na fb, zerknijDodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasieńka:) wrote:Kamila ja mialam 3900 jak sie urodzilam a mąż 4 kg wiec córcia tez napewno bedzie duza
a Ty musisz dobrze z Kubusiem pogadac, coś mu obiecac i napewno sie odwróci
No staram sie dobrze gadacprosze ladnie
zobaczymy!
A co do wagi to faktycznie rodzice duzi to i dzidzia duza
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:U mnie 23 dni i ciaza donoszona
Na pewno? Bo ja prawie tydzien przed Toba i tez mam ciaze donoszona 8lipca czyli za 23 dniw sumie tylko w teorii bo to dzidzia musi byc odpowiednio rozwienieta zeby mowic o donoszonej ciazy
MILA lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Na pewno? Bo ja prawie tydzien przed Toba i tez mam ciaze donoszona 8lipca czyli za 23 dni
w sumie tylko w teorii bo to dzidzia musi byc odpowiednio rozwienieta zeby mowic o donoszonej ciazy
Camilla 8 lipca to masz za 17 dni. Jak Ci wyszlo 23 ?
Mi 23 wychodzi bo mi belly pokazuje 14 lipca
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ale sie wystraszylam
jak obudzilam sie po drzemce to bolal mnie brzuch nad pepkiem ale wstalam zjadlam nawet sldkie groszki zjadlam ale Kuba sie caly czas nie ruszal
polozylam sie na plecach gleboko oddychalam i nic! Juz sie widzialam na ip najgorsze scenariusze ale Kubus w koncu zaczal czkac! I tak delikatnie sie porusza! Jejku ale koszmar nie lubie jak tak cicho siedzi
pewnie spal razem ze mna..
MILA lubi tę wiadomość