Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi zostaly pieluchy tetrowe, smoczek, buteleczki, termometr, gruszke do noska, szczotke do wloskow, octanisept i sudocrem ale zastanawiam sie czy sudocrem kupic przeciw odparzeniom czy jakis inny bo on wysusza. no i zaopatrze sie jeszcze w 2 dodatkowe paczki pieluszek to by bylo chyba na tyle:) a za lozeczko tesciu nam zwroci powiedzial ze on da na lozeczko hehe. no i stanik do karmienia musze kupic jeszcze jeden:)
Ruda27, Sylka, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia no to jeszcze troche ..
Mi zostalo: krem na slonce, bepanthen, sudocrem albo tez inny moze alantan, przescieradlo do wozka, stanik ( narazie jeden), koldra, 1 posciel, torba do wozka, pogrzewacz, laktator?, lożeczko turystyczne i monitor oddechu.. No i wozek ale to juz tylko kwestia odebrania go
Aaa i pospcie do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:38
-
A ja musze jeszcze kupic wanienke,pampersy 1, cos do pielegnacji pepka,wkladki laktacyjne i laktator.
Zastanawiam sie jeszcze nad recznikiem z kapturkiem bo mam jeden ale chyba wezme jakis z moich kapielowych.Kiedys tez nie bylo takich z kapturkami i bylo ok. Chyba ze cos mi sie jeszcze przypomni to najwyzej dokupie
Dzis mi mama ma przywiezc te ciuszki co dostala od kolezanki,ciekawe co tam bedzie. Jeszcze mnie czeka wiec pranie i prasowanieRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja mam pełno ręcznikow jeszcze zapakowanych ktore dostalismy na wesele, wiekszosc sąsiadow w zamian za ciasto dawala w prezencie reczniki wiec na razie nie bede kupowala z kapturkiem tylko wypiore tamte reczniki.
kurcze czym blizej porodu tym bardziej czuje sie szczesliwa, podekscytowana, niecierpliwa i zarazem pełna obaw... ta koncowka chyba bedzie bardziej stresujaca niz caly 1 trymestrRuda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyPrzescieradelko kupione
Ja mam 2 paczki 2 i 1x1 pampersow, mysle ze na poczatek styknie.. A moze ktos nam podaruje kiedys
Recznikow mam 3 z kapturkiemale jeden od siostry jak nowka
musze jeszcze jeden kupic ale juz duzy tez z kapturkiem chce.. Duze ulatwienie to jest jednak
Kurde ciagnie mnie w pipce.. Moze to ta szyjkaniemile uczucie
Madzia pochwal sie pozniej co za ubranka
Monia tez tak czuje
Od wczoraj mysle se ze jak fajnie ze ma wloskijuz sobie wyobrazam moj maly skarb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:07
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Czytam Wa na bieząco ale co chce napisac to mam cos do zrobienia i tak mi jakos schodziTez juz wzielam sie za pranie i prasowanie. Piore w loveli i nie daje zadnego plynu do plukania. Wyprawka juz prawie kompletna musze tylko laktator dokupic, druga posciel na zmiane, drugi kocyk i przewijak a tak to juz chyba wszystko mam. Walizka tez juz czeka spakowana i kompletna
Cały czas marwiłam sie ulozeniem posladkowym mojej corci (cala ciaze tak byla ulozona) a dzis rano bylam na wizycie i co? niespodzianka! córcia główka w dól
A wazy juz 2876g... ojj bedzie kluseczka
Wczoraj uswiadomiłam mojego męża ze do ciązy donoszonej zostało mi 20 dni! (kiedy to zleciało ?) a on w szoku ze to przeciez na dniach
Oczywiscie tak jak Wy czesto wstaje w nocy na siku i ogolnie biegam co 5 min ;/ a kazdy obrot na łóżku to nie lada wyzwanie.
Ale sie rozpisałam
Miłego weekendu Mamuski
Postaram się częsciej odzywac :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:08
pekinka82, Ruda27, Camille87, Magda2013, Sylka, Dodi, celia, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Witaj Kasieńka
Co do częstych wizyt w toalecie...to mam tak samo... Każda nocka opiera się na częstych pobudkach do łazienkiA wstać z łóżka czy przewrócić się na drugi bok-u mnie graniczy z cudem... Umęczę się , nastękam
Moja babcia żwawiej wstaje z łóżka niż jaMoni&, Ruda27, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
noo niezle Kasienka, 20 dni przeciez to za chwile:P i gratuluje juz tak duzej córci! obrocila sie to juz chce wychodzic hihi.
ja laktator kupie pewnie po porodzie dopiero. kocyki tez mam, moze jakis jeden w miedzyczasie jeszcze dokupie. a na ciuszki juz nie patrze bo jak wczoraj zobaczylam ile tego mam to hohooo nie wiem czy we wszystkim zdazy pochodzic Kacpercio:PRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Monia....haha ale taka jest prawda... Nim wstanę..to mija zapewne dobre 5 minut
Do toalety w nocy naprawdę chodzę bardzo często... Co mnie wkurza, bo nie pamietam kiedy przespałam całą noc do rana
I bywa tak, że wrócę z łazienki ....i mam wrażenie , że znów muszę....i tak jest, że nie do końca się wysiuśkami wracam
Dodi lubi tę wiadomość
-
BPD 8.68 cm
FL 7.38 cm
AC 31.73 cm
HC 32.17 cm
Ruda prosze
Generalnie w tych pomiarach mam duze rozbieznosci jesli chodzi o tygodnie ale lekarz mowi ze jest ok wiec sie nie martwieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:24
Ruda27 lubi tę wiadomość