Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wy dziewczyny piszecie tak o tych pomiarach to znaczy ile malenstwa waza a pewnie i tak wyjdzie inaczej albo wiecej albo mniej mi lekarz powiedzial ze do 27 tyg najbardziej mozna oszacowac wage bo pozniej to juz indywidualna sprawa bo raczej nabieraja juz tluszczyku poza tym wokol mnie byly same pomylki to znaczy w pl jednej zrobili cesarke bo niby duze dziecko a ledwo mialo 3kg inna miala maly brzuszek i lekarz nie spodziewal sie duzego dziecka a urodzila kolosa takze ja ta waga sie nie interesuje najwazniejsze chyba pomiary to znaczy ile dziecko mierzy itp itd
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNinkapa masz racje usg siw czesto myli i to w obie strony, moja kolezanka z pracy miala miec syna ok 3700 wg usg a urodzila 4500! Na szczescie to druga ciaza wiec jakos poszlo
czasami jakis pomiar jest "ponad norme" i zawyza wage najwazniejsze zeby roslo w ogole
Ja czuje kopniaki z lewej strony ewidentnie nozki a tak to wybrzuszanie lub smyranke na doleRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
MOj pierwszy synek mial 4,5kg drugi 3,5kg a teraz nie zastanawiam sie jaki duzy bedzie najwazniejsze zeby porod poszedl gladko no i dziecko zdrowe sie urodzilo np mojej znajomej 3 synek mial 3150g a teraz jest mega klopskiem fakt jest na modyfikowanym mleku a takie dzieci tyja bardziej niz te piersiowe choc sa wyjatki:D
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila moj tez ma glowke duza wiec pewnie bede miala jak Twoja siostra
Co do wagi zgadzam sie z ninkapamoj lekarz tez mowi ze to orientacyjne, dzieci mimo wymiarow moga byc albo grubsze albo chudsze
U nas ogarnianie pokoju pelna para.. Maz wytrzepal dywan, myte sa podlogi, meble przestawianezostanie segregacja w szafie i komodzie i to zostanie juz mi i masakra jak o tym pomysle
narazie to jest burdel na kolkach
Dodi, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Ja nie liczę, bo i tak jestem na szarym końcu
Sylwus ja też na szarym końcu
Dzisiaj byłam z mężem u takiego znajomego z męża forum akwarystycznego. Jechaliśmy po korale. Okazało się że jego żona jest położną-tylko w przychodni.
Dała mi różne probki kosmetyków dla noworodków. Chwilkę pogadaliśmy.
A ja czuje się lekko chora......szit
Ruda27, MILA, Sylka lubią tę wiadomość